Εισιτήρια για Disneyland

Πώς να καταλάβω ποια επιλογή εισιτηρίων για το Disneyland είναι καλύτερη για εσάς

Τα εισιτήρια για Disneyland και California Adventure έρχονται σε μια ποικιλία από διαμορφώσεις. Ποιος τύπος εισιτηρίου είναι ο σωστός για εσάς, θα εξαρτηθεί από τον χρόνο που διαθέτετε, πόσο θέλετε να περάσετε και πόση ευελιξία χρειάζεστε.

Όλα τα εισιτήρια, εκτός των ετήσιων περασμάτων, κοστίζουν λιγότερο σε απευθείας σύνδεση από ό, τι στην πύλη και σας εξοικονομούν πολύ χρόνο στη γραμμή εισιτηρίων όταν φτάσετε στο πάρκο, επομένως σκοπεύετε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας εκ των προτέρων.

Οι ηλεκτρονικές αγορές εισιτηρίων ισχύουν συνήθως μέχρι το τέλος του επόμενου έτους. Οι τιμές δειγματοληψίας που συμπεριλαμβάνω εδώ μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και βασίζονται στις τιμές των εισιτηρίων ενηλίκων που ισχύουν για τους επισκέπτες 10 και άνω.

Οι τιμές των παιδικών εισιτηρίων είναι καλές για παιδιά ηλικίας 3 έως 9. Παιδιά ηλικίας 10 ετών και άνω πληρώνουν τα ποσοστά των ενηλίκων. Τα παιδιά κάτω των 3 ετών είναι δωρεάν. Οι τιμές των εισιτηρίων για παιδιά είναι κατά μέσο όρο μόλις 6 δολάρια λιγότερο για μια μέρα έως και 15 δολάρια λιγότερο από ένα εισιτήριο 5 ημερών για ενήλικες.

One-Day Disneyland Resort Εισιτήρια

Νέα επίπεδα εισιτηρίων μιας ημέρας - Σε μια προσπάθεια να μειωθεί ο αριθμός των ατόμων που προσπαθούν να επισκεφθούν την ώρα της αιχμής, τα εισιτήρια μιας ημέρας στο Disneyland Resort Park έρχονται τώρα σε τρία επίπεδα, Peak , Regular και Value , ανάλογα με την ημέρα της επίσκεψής σας, οπότε είναι σημαντικό πριν αγοράσετε το εισιτήριό σας online για να ελέγξετε το ημερολόγιο και να δείτε τι είδους εισιτήριο θα χρειαστείτε για την ημέρα που θέλετε να επισκεφθείτε ή να σχεδιάσετε την ημέρα που θα επισκεφθείτε τις διαθέσιμες επιλογές εισιτηρίου.

Μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 27 δολάρια ανά άτομο σε εισιτήριο μιας ημέρας με μια επίσκεψη σε μια εκτός έδρας εβδομάδα, σε σύγκριση με ένα Σαββατοκύριακο αιχμής. Οι ημέρες αξίας τείνουν να είναι οι περισσότερες μέρες που τα παιδιά της Νότιας Καλιφόρνιας έχουν σχολείο. Δεν υπάρχουν ημερομηνίες αξίας τον Ιούνιο, τον Ιούλιο ή τον Δεκέμβριο.

Τα One-Day One-Park εισιτήρια θα σας πάρουν είτε στην Disneyland είτε στην Disney California Adventure για μία ημέρα.

Τα εισιτήρια για ενήλικα πάρκα κυμαίνονται από $ 97 έως $ 124, ανάλογα με την ημέρα.

Πάρκο Hopper εισιτήρια σας επιτρέπουν να πάτε μπροστά και πίσω μεταξύ των δύο πάρκων όσο θέλετε. Διατίθενται για μία έως πέντε ημέρες. Τα εισιτήρια Park Hopper μιας ημέρας κυμαίνονται από $ 157 έως $ 174 ανάλογα με την ημέρα.

Εισιτήρια για Multi-Day Disneyland Resort

Δεν υπάρχει τιμή ή ανώτατη τιμή για τα εισιτήρια πολλαπλών ημερών. Όσο περισσότερες ημέρες επισκέπτεστε, τόσο χαμηλότερη είναι η τιμή ανά ημέρα. Ένα ημερήσιο πάρκο Hopper σε μια μέρα κορυφής είναι $ 174, αλλά κάθε μέρα, ως μέρος μιας 5 ημερών Park Hopper είναι $ 70 την ημέρα. Το εισιτήριο One-Park-Per-Day μειώνεται στα $ 61 ανά ημέρα με εισιτήριο 5 ημερών.

Τα Multi-Day One-Park-Per-Day εισιτήρια θα σας πάρουν σε ένα πάρκο την ημέρα για τον αριθμό των ημερών που αγοράσατε, αλλά δεν μπορείτε να πάτε και στα δύο πάρκα την ίδια μέρα. Έτσι μπορείτε να πάτε στη Disneyland σε μια μέρα και την Καλιφόρνια Adventure σε άλλη μέρα, αλλά όχι την Disneyland το πρωί και την Περιπέτεια της Καλιφόρνιας το ίδιο απόγευμα.

Τα εισιτήρια πολλαπλών ημερών δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε διαδοχικές ημέρες. Έχετε 13 ημέρες από την πρώτη εγγραφή για να χρησιμοποιήσετε τις επιπλέον ημέρες. Έτσι, εάν υποφέρετε από κόπωση θεματικού πάρκου, μπορείτε να προγραμματίσετε μια χαλαρωτική μέρα στην παραλία ανάμεσα στις μέρες του πάρκου.

Τα εισιτήρια είναι μη μεταβιβάσιμα. Μην αγοράζετε επιπλέον εισιτήρια πολλαπλών ημερών, πιστεύοντας ότι μπορείτε να φέρετε διαφορετικούς επισκέπτες σε διαφορετικές μέρες ή να πουλήσετε τις ημέρες που απομένουν αν δεν τις χρησιμοποιήσετε όλες.

Στα εισιτήρια μιας ημέρας, παίρνετε ακριβώς το χέρι σας σφραγισμένο για να επιστρέψετε στα πάρκα αν βγείτε έξω, αλλά για τα εισιτήρια πολλών ημερών, παίρνουν τη φωτογραφία σας με σαρωτή εισιτηρίων τους για να βεβαιωθείτε ότι είναι το ίδιο πρόσωπο που χρησιμοποιεί το εισιτήριο σε όλες τις ημέρες . Αν δεν ταιριάζει με τη φωτογραφία που εμφανίζεται στο σαρωτή, δεν θα μπείτε.

Μαγικά πρωινά - Τα εισιτήρια τριών έως πέντε ημερών περιλαμβάνουν ένα Magic Morning, το οποίο είναι νωρίς για την είσοδο σε ορισμένες περιοχές της Disneyland πριν ανοίξει το υπόλοιπο πάρκο. Μια πρώιμη είσοδος συμπεριλαμβάνεται χωρίς πρόσθετη χρέωση όταν αγοράζετε εισιτήρια 3-ημερών έως 5 ημερών για ένα μόνο πάρκο ή πάρκο.

Ετήσια περάσματα στη Disneyland

Τα ετήσια Passes έρχονται σε πέντε διαμορφώσεις που κυμαίνονται από το Passport Plus Passport με πλήρη πρόσβαση χωρίς περιορισμούς, το οποίο κοστίζει $ 1049 για ηλικίες 3 ετών και άνω και το Deluxe Passport για $ 619, το οποίο αποκλείει τα κορυφαία Σάββατα και τις περισσότερες διακοπές, $ 339, που αποκλείει όλα τα Σαββατοκύριακα όλο το χρόνο και δεν περιλαμβάνει καθόλου καλοκαιρινές μέρες.

Επιπρόσθετες προμήθειες ισχύουν.

Ειδικές κατοικίες στη νότια Καλιφόρνια

Η Disneyland προσφέρει εισιτήρια ειδικής τιμής και ετήσια δελτία για τους κατοίκους με ταχυδρομικούς κώδικες 90000 έως 93599. Αυτά αλλάζουν κάθε χρόνο και προσφέρονται μερικές φορές μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα εκτός εποχής, οπότε ελέγξτε τον ιστότοπο για να δείτε εάν υπάρχει σήμερα μια νότια Καλιφόρνια ειδικός.

Η καλύτερη προσφορά για εσάς

Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα συνολικά με δαπάνες λιγότερων ημερών στα πάρκα ή να εξοικονομήσετε χρήματα ανά ημέρα με δαπάνες περισσότερων ημερών. Όσες περισσότερες μέρες σκοπεύετε να μείνετε, τόσο μικρότερη διαφορά υπάρχει ανάμεσα στην τιμή ενός εισιτηρίου ενός πάρκου ανά ημέρα και ενός εισιτηρίου Park-Hopper. Ανεξάρτητα από το πόσες ημέρες, η αναβάθμιση Park Hopper είναι $ 45, οπότε για ένα εισιτήριο για ενήλικες, το Park-Hopper είναι 48% περισσότερο από το εισιτήριο Single Park. Για εισιτήριο 2 ημερών έως 5 ημερών, το Park-Hopper κυμαίνεται από 21% περισσότερο ανά ημέρα για 2 ημέρες έως 14% περισσότερο για εισιτήριο 5 ημερών. (2017 τιμές)

Πού να αγοράσετε εισιτήρια Disneyland

Πρέπει να αγοράσετε εισιτήρια μιας ημέρας απευθείας από το Disneyland.com. Για τα πολυήμερα εισιτήρια, το Viator είναι μια άλλη επιλογή με εγγύηση καλύτερης τιμής. Προσφέρουν επίσης Χαρακτήρα Dining, Disneyland εισιτήρια με τη μεταφορά από LA Hotels και VIP Guided Tours της Disneyland και Disney Καλιφόρνια Adventure.

Νότια Καλιφόρνια CityPass

Ένα εισιτήριο 3 ημερών Disney Resort Park-Hopper, συμπεριλαμβανομένου ενός Magic Morning πρόωρη είσοδος είναι μέρος της Southern California CityPass .

Ελέγξτε τιμές για ξενοδοχεία Disneyland Resort ή άλλα ξενοδοχεία κοντά σε Disneyland.

Επιστρέψτε στον Οδηγό Επισκεπτών της Disneyland
Επιστροφή στο Οδηγός Περιπέτειας της Disney στην Καλιφόρνια