Πώς να αποφύγετε το λεγόμενο Rude Γαλλικά

Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές για να αποφύγετε τη θεραπεία Snobby

Είναι η γαλλική Rude;

Το ακούτε ξανά και ξανά: "Οι Γάλλοι είναι τόσο αγενείς!" Πριν βρεθείτε ποτέ στη Γαλλία, ακούτε τις ιστορίες φρίκης των αγνών Γάλλων σερβιτόρων που γυρίζουν τη μύτη τους σε όλους και σε όλους, τους μανιώδεις Παρίσιους που αρνούνται να δώσουν οδηγίες ή απλώς οι Γάλλοι γενικά που μισούν τους Αμερικανούς.

Έτσι, όταν πηγαίνετε εκεί για πρώτη φορά, αυτό είναι αυτό που περιμένετε και προετοιμάζετε για αυτό.

Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να είναι δυσάρεστο επίσης, αν ωθηθεί. Αλλά θα εκπλαγείτε ευχάριστα. Όχι μόνο οι περισσότεροι Γάλλοι άνθρωποι συναντιούνται απόλυτα πολιτικοί, ήταν απόλυτα φιλικοί, εξυπηρετικοί και ευγενικοί. Και ναι, θα βγουν από το δρόμο τους για να σας βοηθήσουν! Πώς θα μπορούσε αυτό να είναι? Πού ήταν η λεγόμενη αγενής γαλλική;

Αλλά μερικές φορές αυτά τα στερεότυπα είναι άνετα, ιδιαίτερα όταν τα έχουμε συνηθίσει. Πέρασα κάθε χρόνο με επισκέψεις σε μια μπρασερί κοντά στο Ecole Militaire στο Παρίσι, που ονομάζεται Thoumieux. Ήταν στο 7ο διαμέρισμα και αρκετά γοητευτικό, όλα εξωραμένα ως παριζιάνικη μπρασερί θα έπρεπε να είναι. Οι σερβιτόροι φώναξαν σε εσένα, σας έδωσαν το μενού χωρίς χαμόγελο και πήρε την παραγγελία σας σε ξύλινη σιωπή. Συνηθίσαμε και έγινε παιχνίδι για να χαλαρώσετε ο σερβιτόρος. Ήταν μερικές φορές επιτυχής. Στη συνέχεια, το Παρίσι αποφάσισε να ξεκινήσει μια εκστρατεία γοητείας και εκπαίδευσε τους σερβιτόρους να πουν Bonjour ή Bonsoir με ένα χαμόγελο και να ακούσετε τι είπατε.

Περπατήσαμε και οι σερβιτόροι το έκαναν ακριβώς αυτό. Αλλά δεν ήταν το ίδιο. Στρεβλά, θέλαμε τους γκρινιάριους σερβιτόρους μας. Ξέραμε πού βρισκόμαστε μαζί τους. Λοιπόν μην ανησυχείτε. παίρνει όλα τα είδη και αν είστε τυχεροί θα πάρετε τα grumpy αυτά. Συνεχίστε με όποιον παίρνετε. Το Thoumieux είναι γοητευτικό και εξαιρετικό.

Πώς να γοητεύσει τους Γάλλους

Δεν υπάρχει βαθύ μυστικό. Ακολουθήστε τις συμβουλές κοινής αίσθησης που θα βρείτε οπουδήποτε στον κόσμο. Οπως:

Είχα τους Γάλλους που έβαζαν πάνω από τους χάρτες για να με καθοδηγήσουν στον προορισμό μου, ο οποίος κατέγραψε τα ποσά του δολαρίου όταν αγωνίστηκα με προφορικά γαλλικά ψηφία και που πήγαινα πάνω και πέρα ​​για να με βοηθήσω. Έχω πάρει βοήθεια στα αγγλικά από πολλούς Γάλλους ανθρώπους. Προσπαθήστε να λαμβάνετε πληροφορίες σε μια ξένη γλώσσα ενώ επισκέπτεστε τη Νέα Υόρκη. Έτσι μην πάτε με μια προκατειλημμένη ιδέα. φροντίστε όλους όπως θα κάνατε στο σπίτι και θα έχετε υπέροχες διακοπές.

Λίγα άκρες για να διαβάσετε πριν ταξιδέψετε

Top Μύθοι για τους Γάλλους

Το κάπνισμα στη Γαλλία

Εστιατόριο εθιμοτυπία και ανατροπή στη Γαλλία

Πώς να παραγγείλετε έναν καφέ σε ένα γαλλικό Cafe

Περισσότερος προγραμματισμός προτού πάτε στη Γαλλία

Σχεδιάστε έναν Προϋπολογισμό Γαλλικές διακοπές

Ελέγξτε αυτές τις συμβουλές αποταμίευσης όταν βρίσκεστε στη Γαλλία

Επιλογές καταλύματος στη Γαλλία

Επεξεργασμένο από τη Mary Anne Evans