Χώρος στάθμευσης, τερματικά και πληροφορίες πτήσης για το αεροδρόμιο του μετρό του Ντιτρόιτ

Ο Δέλτα κυριαρχεί

Τελευταία ενημέρωση: 12/2012

Για τους ανθρώπους στο Ντιτρόιτ, το Detroit Metropolitan Wayne County Airport στο Romulus είναι απλά γνωστό ως "Detroit Metro", το οποίο συγχέει το ζήτημα όταν προσπαθεί να θυμηθεί το αναγνωριστικό του αερολιμένα "DTW". Ως κύριο αεροδρόμιο της μητροπολιτικής περιοχής, το Detroit Metro κατατάσσεται σταθερά στα 20 κορυφαία αεροδρόμια του έθνους για τον αριθμό των επιβατών που εξυπηρετούνται. Το 2010, κατέλαβε την 11η θέση στο έθνος και 16ος στον κόσμο για τον αριθμό των επιχειρήσεων αεροσκαφών.

Γενικές πληροφορίες

Το Detroit Metro εξυπηρετεί πάνω από 30 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως σε περίπου 450.000 πτήσεις. Το αεροδρόμιο έχει έξι δραπέτες και λειτουργεί από δύο τερματικά με συνολικά 145 πύλες. Και οι δύο τερματικοί σταθμοί προσφέρουν πρεσβευτές για να βοηθήσουν τους ταξιδιώτες, το WIFI μέσω του Boingo και τις συνημμένες δομές στάθμευσης. Το αεροδρόμιο παρέχει απευθείας πτήσεις σε περίπου 160 προορισμούς, εσωτερικούς και διεθνείς. Η πιο πολυσύχναστη πτήση του αεροδρομίου είναι στη Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη.

Major Airlines

Αυτές τις μέρες, η Delta Airlines κυριαρχεί μακριά από την κυκλοφορία του αεροπλάνου στο μετρό του Ντιτρόιτ. Στην πραγματικότητα, το Ντιτρόιτ είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος κόμβος της Delta (πίσω από την Ατλάντα) και πάνω από το 75% των πτήσεων στο αεροδρόμιο και το αεροδρόμιο το 2011 ήταν συνδεδεμένες με την αεροπορική εταιρεία.

Το μετρό του Ντιτρόιτ θεωρείται επίσης σημαντική πηγή επιχειρήσεων για την Spirit Airlines, παρότι η Southwest Airlines παρέχει περίπου το ίδιο ποσοστό (περίπου 5%) επιβατών εκτός του αεροδρομίου.

Διεθνείς πτήσεις

Από τη δεκαετία του 1980, το μετρό του Ντιτρόιτ έχει γίνει μια σημαντική διεθνής σύνδεση. Το 2012, οι προορισμοί non-stop περιλαμβάνουν το Άμστερνταμ, την Ολλανδία. Πεκίνο, Κίνα; Κανκούν, Μεξικό; Φρανκφούρτη, Γερμανία. Παρίσι, Γαλλία; και Τόκιο, Ιαπωνία.

Γενικές οδηγίες τοποθεσίας και οδήγησης

Το μετρό του Ντιτρόιτ βρίσκεται νοτιοδυτικά του Ντιτρόιτ.

Η νότια είσοδό του, η οποία βρίσκεται πιο κοντά στο τερματικό McNamara, βρίσκεται στην έξοδο του δρόμου Eureka I-275, νότια του I-94. Η βόρεια είσοδος βρίσκεται έξω από την έξοδο Merriman Road του I-94, ανατολικά του I-275.

Τερματικό McNamara

Η Delta, μαζί με τους εταίρους της Air France και της KLM Royal Dutch Airlines, λειτουργεί από το βραβευμένο Terminal McNamara. Το τερματικό είναι προσβάσιμο καλύτερα από την έξοδο του δρόμου Eureka Road του I-275, που βρίσκεται νότια της διασταύρωσης I-94. Η δομή στάθμευσης McNamara συνδέεται με τον τερματικό σταθμό μέσω καλυμμένου πεζόδρομου. Το McNamara έχει τέσσερα επίπεδα στην είσοδό του:

Οι πύλες βρίσκονται σε τρεις αίθουσες. Το Concurse A εξυπηρετεί τις εσωτερικές πτήσεις της Delta. Είναι ένα μίλι μακριά με κινούμενους διάδρομους, πάνω από 60 εστιατόρια και καταστήματα, καθώς και ένα ρηχό τραμ που εκτείνεται κατά μήκος του. Τα υπάρχοντα καταστήματα (από το 2012) περιλαμβάνουν τα Swaroski Crystal, L'Occitane, Sugar Rush, Pangborn Design Collection, Midtown Music Review, Motown Harley-Davidson, Σοκολάτες της Gayle, She-Chic Fashion.

Τα εστιατόρια περιλαμβάνουν ένα σαλόνι Martini και τρεις παμπ Ιρλανδίας / Guinness, καφετέριες, καθώς και εστιατόρια με γρήγορη εξυπηρέτηση και καθιστικά. Αξιοσημείωτα εστιατόρια περιλαμβάνουν το Fuddruckers, το Wine Room Vino Volo και το National Coney Island Bar & Grill. Ένα νέο πρόγραμμα λιανικής πώλησης βρίσκεται σε εξέλιξη και θα προστεθούν 30 νέα καταστήματα μέχρι το 2013, όπως το The Body Shop, το EA Sports, το Brighton Collectibles, το Brookstone, το Paradies Shop και το Porsche Design.

Το ξενοδοχείο Westin είναι άμεσα συνδεδεμένο με το Terminal McNamara και με ασφάλεια. Το ξενοδοχείο διαθέτει 400 δωμάτια και έχει κερδίσει τέσσερα διαμάντια.

Βόρειο τερματικό σταθμό

Το Βόρειο Τερματικό άνοιξε το 2008 και είναι πιο προσβάσιμο από το Merriman Exit (198) του I-94. Το τερματικό εξυπηρετεί όλες τις άλλες αεροπορικές εταιρείες, καθώς και τις περισσότερες πτήσεις τσάρτερ .

Οι αεροπορικές εταιρείες περιλαμβάνουν Air Canada, AirTran, American Airlines, American Eagle, Frontier, Lufthansa, Royal Jordanian, Southwest, Spirit, United και US Airways. Αν και μικρότερες από την McNamara, το North Terminals φιλοξενεί πάνω από 20 καταστήματα και εστιατόρια, όπως το καφέ Hockeytown, το Legends Bar, το Cheeburger Cheeburger, το Le Petit Bistro. Οι σοκολάτες του Gayle, το Brookstone, τα αθλητικά εικονογραφημένα και τα βιβλία κληρονομιάς. Το Big Blue Deck είναι συνδεδεμένο με το τερματικό μέσω πεζογέφυρας.

Στάθμευση

Κάθε τερματικός σταθμός στο μετρό του Ντιτρόιτ συνδέεται μέσω καλυμμένης πεζοδρομημένης γέφυρας με δομή στάθμευσης. Το McNamara Parking διαθέτει μακροχρόνια (20 $), βραχυπρόθεσμα και παρκινγκ με παρκαδόρο, ενώ το Big Blue Deck ($ 10) στο North Terminal έχει πάρκινγκ μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα. Πράσινο παρτίδες ($ 8) είναι επίσης διαθέσιμες στο αεροδρόμιο και πρόσβαση με λεωφορείο.

Διάφορες άλλες εταιρείες παρέχουν χώρο στάθμευσης εκτός του αεροδρομίου. Για παράδειγμα, η υπηρεσία Valet Connections ($ 6) είναι η πιο πρόσφατη και δυνητικά φθηνότερη. Προσφέρει επίσης υπηρεσίες πλυσίματος, λεπτομερειών και συντήρησης αυτοκινήτων. Οι υπόλοιπες εναλλακτικές στάθμευσης βρίσκονται λίγο έξω από το αεροδρόμιο των οδών Merriman και Middlebelt Roads και είναι περίπου η ίδια ημερησίως τιμή με τις πράσινες παρτίδες του αεροδρομίου. Περιλαμβάνουν το αεροδρόμιο στάθμευσης ($ 8), το Park 'N' Go ($ 7.75), το πάρκο Qwik ($ 8) και το US Park ($ 8). ΜΕΣΟ ΚΟΣΤΟΣ. Για πληροφορίες κατάστασης στάθμευσης, καλέστε 800-642-1978.

Μεταφορά

Ιστορία

Το Metro του Ντιτρόιτ ξεκίνησε σιγά-σιγά ως το αεροδρόμιο του Wayne County το 1929. Επέκτεινε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά μέχρι τις δεκαετίες του 1950 η αμερικανική, η Delta, η Northwest Orient, η Pan Am και η British Overseas μετακόμισαν από το αεροδρόμιο Willow Run στο Ypsilanti στο μετονομασμένο Ντιτρόιτ - Αεροδρόμιο Wyne Major.

Το αεροδρόμιο έγινε σημαντικός παράγοντας το 1984, όταν η Republic Airlines μετακόμισε για να δημιουργήσει ένα κόμβο. Όταν η Δημοκρατία συγχωνεύθηκε με την Northwest Airlines το 1986, συνεχώς προστέθηκε σε διεθνείς τοποθεσίες: το Τόκυο το 1987, το Παρίσι το 1989, το Άμστερνταμ το 1992, το Πεκίνο, η Κίνα το 1996. Μέχρι το 1995, το Detroit Metro κατέλαβε την 9η θέση στο έθνος και το 13ο στον κόσμο για την επιβατική κίνηση, ξεπερνώντας τόσο το αεροδρόμιο Charles DeGaulle στο Παρίσι όσο και το McCarren στο Λας Βέγκας .

Το Terminal του McNamara άνοιξε το 2002 ως το "Northwest WorldGateway". Όταν το Northwest συγχωνεύθηκε με την Delta Airlines το 2008, ωστόσο, το Terminal McNamara έγινε ο δεύτερος μεγαλύτερος κόμβος της Delta έξω από την Ατλάντα.