Αγαπημένα τρόφιμα και πιάτα του Ντιτρόιτ

Από το 2010, το Ντητρόιτ έγινε γρήγορα γνωστό σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες ως προορισμός φαγητού, που διαθέτει πολλά νέα αμερικανικά εστιατόρια σύντηξης μαζί με τα προϊόντα της Motor City που προσφέρουν στους τουρίστες μια ευκαιρία να δοκιμάσουν τα αγαπημένα φαγητά και πιάτα της περιοχής.

Από τα παλιότερα φαγητά όπως τα σκυλιά coney του τέταρτου γεύματος και τα φρέσκα μήλα του Μίσιγκαν σε νέα αγαπημένα όπως το hash πάππων στο Dime Store Restaurant, το Ντιτρόιτ είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε μοναδικά τρόφιμα. Αν ταξιδεύετε στην πόλη για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή, φροντίστε να δείτε αυτά τα υπέροχα φαγητά και τοπικά φαγητά, πολλά από τα οποία μπορούν να βρεθούν μόνο εδώ.

Μόνο το 2017, πάνω από 10 νέα εστιατόρια άνοιξαν στην περιοχή του μετρό του Ντητρόιτ, οπότε μην εκπλαγείτε αν σκοντάψετε σε ένα νέο εστιατόριο κατά την επίσκεψή σας. Με τόσα πολλά θαυμάσια μέρη για φαγητό στο Ντιτρόιτ , δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε ένα μέρος για να δοκιμάσετε μερικά πιάτα του Ντητρόιτ στο ταξίδι σας.