Γίνε παντρεμένος στο Λας Βέγκας

Περισσότερα ζευγάρια παντρεύονται στο Λας Βέγκας από οπουδήποτε αλλού στις Ηνωμένες Πολιτείες - και δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερο.

Παρόλο που τα παρεκκλήσια Las Vegas Strip με παραβολείς του Elvis και οι επιλογές κίνησης είναι πολύ δημοφιλείς, υπάρχει ένας πιο αδυσώπητος τρόπος να δέσετε τον κόμπο εδώ: Πείτε τους όρκους σας σε ένα εκκλησάκι ξενοδοχείου του Βέγκας. (Περισσότερα για αυτό παρακάτω.)

Δυσκολία να παντρευτείς στο Λας Βέγκας: Εύκολη

Απαιτείται χρόνος: μία εβδομάδα ή λιγότερο. οι μεγάλοι γάμοι χρειάζονται περισσότερο χρόνο

Εδώ είναι πώς

  1. Καταλάβετε ότι υπάρχουν πλεονεκτήματα για να παντρευτείτε στο Λας Βέγκας.
  2. Συμφωνώ για μια ημερομηνία γάμου.
  3. Έρευνα γάμου παρεκκλήσι του Λας Βέγκας και online πακέτα γάμου .
  4. Διάλεξε ένα.
  5. Ζητήστε να μιλήσετε με έναν συντονιστή γάμου.
  6. Ζητήστε πληροφορίες σχετικά με τα γαμήλια πακέτα. Κανονικά θα έχετε τουλάχιστον δύο διαφορετικούς από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε.
  7. Μάθετε εάν είναι διαθέσιμη η ημερομηνία και η ώρα που θέλετε για την τελετή.
  8. Κάντε κράτηση και πληρώστε την προκαταβολή.
  9. Προσκαλέστε τους φίλους και την οικογένεια.
  10. Κάνετε κρατήσεις αεροπλάνων και ξενοδοχείων.
  11. Επιλέξτε τη φθορά του γάμου (και τις αποσκευές για να το τσάντε).
  12. Αναζήτηση για ξενοδοχείο Λας Βέγκας
  13. Αφήστε τους καταπιεστές να ξέρουν ότι έρχεστε να παντρευτείτε στο Βέγκας. Ενδέχεται να έχετε αναβαθμιστεί.
  14. Κάντε κράτηση για ένα γιορτινό μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο. Είναι προτιμότερο να πραγματοποιήσετε μια γαμήλια δεξίωση στο ιδιωτικό δωμάτιο του εστιατορίου. Δείτε αν ένα εστιατόριο που σας αρέσει προσφέρει ένα. Ρωτήστε αν υπάρχει ελάχιστος και μέγιστος αριθμός επισκεπτών που μπορεί να κρατήσει. Συζητήστε τις τιμές.
  1. Είναι μόνο οι δυο σας; Στη συνέχεια, εξετάστε το ενδεχόμενο να κλείσετε ένα τραπέζι σε ένα από αυτά τα ρομαντικά εστιατόρια του Λας Βέγκας (και βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση σας γνωρίζει ότι είναι η μέρα του γάμου σας).
  2. Μην ξεχάσετε να κανονίσετε για μια γαμήλια τούρτα. Το αρτοποιείο της Freed εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια και κάνει μια ποικιλία από όμορφα και νόστιμα κέικ, από αυτά για τις νύφες σε έναν προϋπολογισμό έως τα κέικ με θέμα το κέικ, για να επεξεργαστούν πολύτιμα γλυκά.
  1. Φτάστε μια μέρα νωρίτερα για να λάβετε την άδεια γάμου σας στο κέντρο της πόλης του Clark County.
  2. Μετά την τελετή και τον εορτασμό, γλιστρήστε. Θυμηθείτε: Είναι τώρα ο μήνας του μέλιτος σας, όχι ομαδικές διακοπές.

Συμβουλές

  1. Εάν θέλετε να ταξιδέψετε με φως, μπορείτε να νοικιάσετε ό, τι χρειάζεστε για να παντρευτείτε στο Λας Βέγκας, όπως φόρεμα, πέπλο, παπούτσια και σμόκιν.
  2. Ονειρεύεστε ένα θέμα γάμου; Οι εταιρείες στο Λας Βέγκας μπορούν να σας βοηθήσουν να το κάνετε πραγματικότητα, μέχρι τις τελευταίες λεπτομέρειες.
  3. Μην σκεφτείτε για ένα λεπτό ότι σας λείπει από το να μην έχεις το γάμο σου στην πατρίδα σου. Αυτό θα είναι υπέροχο! Και μπορείτε πάντα να ρίξετε ένα πάρτι όταν είστε πίσω για την οικογένεια και τους φίλους που δεν παρευρέθηκαν.

Ο, τι χρειάζεσαι

Caesars Palace Γάμοι

Το Caesars Palace, το πιο εικονικό ξενοδοχείο του Λας Βέγκας και ακόμα ένα από τα αγαπημένα των επισκεπτών, διαθέτει τρία εσωτερικά παρεκκλήσια (χωρητικότητα από 35 έως 196 άτομα) και δύο ρυθμίσεις κήπου (μέγιστη χωρητικότητα 128) για γάμους προορισμού. Τα ζευγάρια έχουν επίσης τη δυνατότητα επιλογής του πακέτου γάμου. Όλα περιλαμβάνουν έναν αφοσιωμένο συντονιστή προσωπικής γαμήλιας τελετής, τις υπηρεσίες μιας επίσημης, επαγγελματικής φωτογραφίας, ζωντανής γαμήλιας μουσικής και ένα ειδικό αναμνηστικό δώρο.

Αναβαθμίσεις για να προσαρμόσετε και να ενισχύσετε ένα γάμο Caesars Palace μπορεί να περιλαμβάνει: