Τι να φοράτε σε καλοκαιρινή κηδεία

Πρέπει να φοράτε μαύρα, ζεστά ρούχα;

Όχι πολύ καιρό πριν παρακολούθησα μια κηδεία στο Φοίνιξ. Ήταν τον Αύγουστο και οι θερμοκρασίες κάθε μέρα της εβδομάδας ήταν πάνω από 110 ° F. Αφού δεν είχα βρεθεί σε πολλά χρόνια, βρήκα πολύτιμες λίγες λογικές συμβουλές για το τι θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη ενδυμασία για όσους από εμάς ζούμε στη νοτιοδυτική έρημο, ειδικά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών (εδώ έχουμε πέντε μήνες καλοκαίρι ) όταν οι θερμοκρασίες είναι συχνά πάνω από 100 μοίρες.

Εδώ είναι μερικά από τα συμπεράσματά μου μετά την έρευνα και ζητώντας φίλους / συνεργάτες. Αυτά τα σημεία ισχύουν πιθανώς στις περισσότερες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών το καλοκαίρι, καθώς και γενικά για άλλες εποχές. Φυσικά, κάνω υποθέσεις εδώ: ότι η κηδεία δεν είναι για έναν αξιωματούχο, αρχηγό κράτους, ή κάποιον του οποίου η κηδεία θα μεταδοθεί τηλεοπτικά? ότι η κηδεία δεν συνδέεται με θρησκεία που απαιτεί ιδιαίτερο φόρεμα ή φθορά για άνδρες ή γυναίκες. ότι η κηδεία λαμβάνει χώρα σε τάφο ή σε τόπο λατρείας, όχι σε παραλία ή σε αυλή.

Έτσι τι θα θεωρούσα ακατάλληλη ενδυμασία για μια κηδεία; Σορτς, τζιν, μπλουζάκια, κορυφές δεξαμενών, αθλητικά ενδύματα, moo moos, sundresses, σέξι κοκτέιλ φορέματα, κόκκινα μοκέτα χαλιών, οτιδήποτε θα φορέσετε για να παίξετε τένις, σόφτμπολ ή στο γυμναστήριο. Φυσικά, αν είστε κάτω των 14 ετών, αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό ζήτημα.

Λάβετε υπόψη ότι ακόμη και στη ζέστη του καλοκαιριού , ο βαθμός της τυπικότητας της ενδυμασίας σας πρέπει να ταιριάζει με το περιβάλλον και την περίσταση. Είναι η τελετή σε μια πολύ αναβαθμισμένη τοποθεσία της λέσχης; Είναι η υπηρεσία μια μικρή, οικογενειακή τελετή ή μια μεγάλη, δημόσια υπόθεση; Δεν μπορώ να κάνω οριστικές δηλώσεις για όλες τις καταστάσεις αλλά υπάρχουν μερικές γενικές παρατηρήσεις που πρέπει να δουλέψουν για τις περισσότερες περιπτώσεις:

  1. Δεν παρακολουθείτε αυτό το γεγονός για να εντυπωσιάσετε άλλους ή να βρείτε έναν σύντροφο. Είστε εκεί για να τιμήσετε το άτομο που πέρασε και να πληρώσετε τα σέξι σας στην οικογένειά του.
  1. Η ενδυμασία σας πρέπει να σέβεται την περίσταση. Τι νομίζετε ότι το άτομο που πέθανε θα σκεφτόταν την ενδυμασία σας; Τι γίνεται με την οικογένεια;
  2. Εσείς και η στολή σας δεν πρέπει να είστε το κέντρο της προσοχής σε αυτή τη συγκέντρωση.
  3. Εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε εάν ή όχι το εξάρτημα που έχετε επιλέξει είναι κατάλληλο, επιλέξτε κάτι άλλο. Εάν έχετε αμφιβολίες, εμπιστευθείτε τα ένστικτά σας.
  4. Εάν είναι πολύ ζεστό και θα είστε έξω για οποιοδήποτε μέρος της τελετής, βεβαιωθείτε ότι ό, τι φοράτε είναι χαλαρή τοποθέτηση και ένα ελαφρύ ύφασμα. Βολεψου. Μετά από όλα, θα είναι ζεστό έξω και ίσως να στέκεστε για κάποιο χρονικό διάστημα.
  5. Το αντιιδρωτικό θα ήταν σίγουρα εντάξει, αλλά να γνωρίζετε ότι μπορεί να υπάρχει αγκάλιασμα και πολλοί άνθρωποι είναι αλλεργικοί σε αρώματα ή κολόνες.
  6. Μπορείτε να φορέσετε όλα τα λευκά ή τα κόκκινα ή ζεστά ροζ σε μια κηδεία; Μπορείτε να φορέσετε ένα πολύ μικρό φόρεμα ή πολύ σφιχτά παντελόνια; Οι πιθανότητες είναι ότι κανείς δεν θα σας ζητήσει να φύγετε, αλλά αν δεν κάνετε μια συγκεκριμένη δήλωση (ίσως το άτομο που πέρασε αγάπησε το ροζ χρώμα και όλα τα μέλη της οικογένειας κλήθηκαν να φορούν ροζ) δεν θα το έκανα.
  7. Μην υπερκεράρετε και μην εφαρμόζετε δυνατά μακιγιάζ. Απλό είναι καλύτερο.

Κρατώντας το απλό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κοιτάξετε άγρια. Μπορείτε να παρουσιάσετε καλό στυλ και σεβασμό ταυτόχρονα. Εδώ είναι οι πιο βασικές συμβουλές που μπορώ να δώσω: όταν έχετε αμφιβολίες, φορέστε κάτι που μπορείτε να φορέσετε σε μια συνέντευξη το καλοκαίρι για μια επαγγελματική δουλειά σε μια επιχείρηση, όπως μια τράπεζα ή μια δικηγορική εταιρεία, σε ένα πιο σκούρο χρώμα. Δεν μπορείτε να πάτε στραβά εκεί.

Έτσι εδώ είναι η αποκήρυξη μου: Δεν είμαι σχεδιαστής μόδας, σύμβουλος κηδείας ή εμπειρογνώμονας εθιμοτυπίας. Είμαι απλώς κάποιος που αναζητούσε συμβουλές για το τι θα ήταν η κατάλληλη ενδυμασία για μια κηδεία σε μια καυτή, καλοκαιρινή μέρα στο Φοίνιξ.