Πώς να πάρετε εξατομικευμένες ή ματαιοδοξίες πλάκες αδείας στο Μίτσιγκαν

Εάν τα αυτοκόλλητα προφυλακτήρα δεν είναι το στυλ σας, μπορείτε να εκφράσετε τον εαυτό σας μέσω της πινακίδας κυκλοφορίας. Ενώ κάποτε η επαρχία των πλουσίων, μπορείτε τώρα να πάρετε προσωπικές ή ματαιοδοξίες πινακίδες στο Μίτσιγκαν για ένα μέτριο πρόσθετο τέλος. Τούτου λεχθέντος, μια εξατομικευμένη πλάκα απαιτεί μια ελάχιστη δημιουργικότητα καθώς παίζετε με γράμματα, αριθμούς και διαστήματα για να εκφραστείτε σε έξι έως επτά χαρακτήρες χωρίς να προκαλέσετε πολλή σύγχυση.

Φυσικά, εμπνέοντας το γέλιο είναι μια χαρά. Ανατρέξτε σε αυτήν τη λίστα των πινακίδων αδειοδότησης Top 100, συμπεριλαμβανομένων των NOT OJ και DUMBLND από το Michigan.

Δυσκολία: Εύκολη

Χρόνος που απαιτείται: Οι πινακίδες ταχυδρομούνται εντός 21 ημερών από την εφαρμογή.

Εδώ είναι πώς

  1. Επιλέξτε τον τύπο της πινακίδας που θέλετε.

    Εκτός από την επιλογή του σχεδιασμού σας, ο τύπος πλάκας που επιλέγετε επηρεάζει τον αριθμό χαρακτήρων που θα πρέπει να εκφραστείτε. Επίσης, επηρεάζει το ποσό της αμοιβής που θα πληρώσετε.

    • Η Standard Plate έχει επτά (7) χαρακτήρες και περιλαμβάνει τρεις επιλογές: Spectacular Peninsulas, Mackinac Bridge και Pure Michigan. Εκτός από την πληρωμή για την ίδια την πινακίδα, θα πληρώσετε επίσης ένα τέλος υπηρεσίας αξίας 30 $. Το τέλος υπολογίζεται αν υποβάλετε αίτηση για τα τσιπ στο μέσο της περιόδου εγγραφής ($ 8 για τον πρώτο μήνα, $ 2 για κάθε μήνα στη συνέχεια). Η πλάκα Spectacular Peninsulas απαιτεί επιπλέον χρέωση $ 5. Το τέλος ανανέωσης κάθε χρόνο είναι σήμερα 15 δολάρια.
    • Μια πλατφόρμα βετεράνων ή στρατιωτικών υπηρεσιών έχει έξι (6) χαρακτήρες και απαιτεί ένα τέλος υπηρεσίας αξίας $ 30 συν επιπλέον $ 5. Οι επιλογές περιλαμβάνουν Spectacular Peninsulas (που απαιτούν επιπλέον χρέωση $ 5) και Pure Michigan.
    • Το Πανεπιστημιακό Πλάτο έχει έξι (6) χαρακτήρες και απαιτεί ένα τέλος υπηρεσίας $ 30 συν επιπλέον $ 35. Υπάρχουν 15 πανεπιστήμια από τα οποία μπορούν να επιλέξουν. Το τέλος ανανέωσης είναι 25 δολάρια ετησίως, 10 δολάρια από τα οποία είναι δωρεά.
    • Ειδική αιτία Οι κάρτες συγκέντρωσης κεφαλαίων έχουν έξι (6) χαρακτήρες και απαιτούν χρηματική αμοιβή 30 ευρώ συν επιπλέον προσφορά $ 35. Το τέλος ανανέωσης είναι 25 δολάρια ετησίως, 10 δολάρια από τα οποία είναι δωρεά. Υπάρχουν 12 ειδικές αιτίες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε, συμπεριλαμβανομένης της ευαισθητοποίησης του καρκίνου του μαστού, των ανιχνευτών αγόρι και της περηφάνιας να είστε αμερικανοί.

    Σημείωση: Δεν υπάρχουν προσωπικές πινακίδες ή πινακίδες κυκλοφορίας για ρυμουλκούμενα ή λεωφορεία ρυμουλκούμενων. Βετεράνος, στρατιωτική υπηρεσία, πανεπιστήμιο και ειδική αιτία Οι πινακίδες συλλογής κεφαλαίων δεν είναι διαθέσιμες για μοτοσυκλέτες ή επαγγελματικά οχήματα.

  1. Αποκτήστε δημιουργικότητα.

    Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γράμματα, αριθμούς και κενά, αλλά όχι σύμβολα ή προσβλητική γλώσσα. Η πινακίδα πρέπει να εγκριθεί από το Υπουργείο Εξωτερικών.

  2. Ελέγξτε αν η επιλογή σας είναι διαθέσιμη.

    Η ιστοσελίδα του State of Michigan σάς επιτρέπει να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα πριν από την εφαρμογή.

  3. Εφαρμόστε μια εξατομικευμένη πλάκα.

    Ενώ μπορείτε να ελέγξετε για διαθεσιμότητα σε απευθείας σύνδεση, η αίτησή σας πρέπει να γίνει σε ένα υποκατάστημα του Υπουργείου Εξωτερικών.

  1. Πληρώστε την κατάλληλη αμοιβή.

    Οι προσωπικές πινακίδες απαιτούν επιπλέον αμοιβές πέραν του ετήσιου τέλους εγγραφής σας:

    • $ 8 πρώτο μήνα, 2 δολάρια το μήνα στη συνέχεια
    • + $ 5 για το Spectacular Peninsula Plate
    • + $ 5 για βετεράνους ή στρατιωτικές υπηρεσίες
    • + $ 35 για την πλατφόρμα συγκέντρωσης κεφαλαίων Πανεπιστημίου ή Ειδικής Αιτίας
    • + $ 15 δεύτερη πλάκα
      Σημείωση: Το Michigan απαιτεί μόνο ένα πιάτο στο πίσω μέρος του οχήματος.
    • Ανανέωση: Υπάρχει τέλος ανανέωσης ύψους $ 15 τα επόμενα χρόνια (συν 10 δολάρια πανεπιστημίου ή ειδική αιμοδοσία).