Χώρος στάθμευσης στο Target Field για τους μπέιζμπολ Minnesota Twins

Τα καλύτερα μέρη για να παρκάρεις στο πεδίο στόχευσης

Οδηγείτε στη Μινεάπολη για να πιάσετε ένα μπέιζμπολ Minnesota Twins; Το Target Field, το γήπεδο της ομάδας που χτίστηκε το 2010, έχει έδρα 40,000, αλλά υπάρχουν περίπου μισοί χώροι στάθμευσης σε ακτίνα πέντε μπλοκ από το πάρκο.

Αν οδηγείτε, εδώ είναι μερικές συμβουλές για στάθμευση στο Target Field. Ωστόσο, προτού ξεκινήσετε, μην ξεχάσετε να ελέγξετε την ιστοσελίδα του Υπουργείου Μεταφορών της Μινεσότα για τις τρέχουσες πληροφορίες σχετικά με το οδόστρωμα.

Ράμπες στάθμευσης πεδίων στόχου

Το City of Minneapolis A, B και C και Hawthorne δημοτικές ράμπες στάθμευσης είναι το πλησιέστερο πάρκινγκ στο Target Field. Έχουν περίπου 8.000 θέσεις μεταξύ τους.

Αρκετές ακόμη δημοτικές και ιδιωτικές ράμπες στάθμευσης βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια. Πολλοί συνδέονται κατά το μεγαλύτερο μέρος με το πεδίο στόχευσης από το σύστημα του οδικού άξονα .

Οι ράμπες στάθμευσης και τα τέλη στάθμευσης του City of Minneapolis

Χάρτης ιδιωτικών και δημοτικών ράμπες στάθμευσης κοντά στο Target Field

Χώροι στάθμευσης και χώρος στάθμευσης

Διάφορες επιφανειακές θέσεις στάθμευσης βρίσκονται στην ιστορική συνοικία Warehouse, με πολλές από τις οδούς της Ουάσινγκτον και τις πρώτες λεωφόρους. Αυτά τα ποσοστά συμβολαίου χρεώσεων για παιχνίδια.

Μετρητής στάθμευσης

Οι χώροι στάθμευσης έχουν διαφορετικούς συντελεστές και χρονικούς περιορισμούς, οι οποίοι δημοσιεύονται σε κάθε χώρο. Οι τιμές και οι χρονικοί περιορισμοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την πλευρά του δρόμου. Οι αποδεκτοί τρόποι πληρωμής περιλαμβάνουν τις πιστωτικές κάρτες και την εφαρμογή στάθμευσης MPLS. Τα μετρητά είναι δωρεάν σε αργίες όπως η Ημέρα Μνήμης, η Ημέρα Ανεξαρτησίας και η Ημέρα Εργασίας.

Χάρτης μετρητών στάθμευσης

Οδός στάθμευσης

Αν ψάχνετε για δωρεάν χώρο στάθμευσης για το Target Field, μπορείτε να το βρείτε, αλλά περιμένετε να περπατήσετε ένα μίλι ή και περισσότερο στο πάρκο. Οι γειτονιές στα δυτικά του πάρκου γύρω από την οδό Olson Memorial Highway έχουν το πλησιέστερο δωρεάν πάρκινγκ στους δρόμους, αλλά είναι και γειτονιές με υψηλότερη εγκληματικότητα.

Εναλλακτικές λύσεις είναι η στάθμευση στις βιομηχανικές γειτονιές μεταξύ του I-94 και του ποταμού Μισισιπή, αλλά ίσως το καλύτερο μέρος για να αναζητήσετε δωρεάν χώρο στάθμευσης είναι στην άλλη πλευρά του ποταμού στην πιο ήσυχη γειτονιά του St. Anthony West της Βορειοανατολικής Μινεάπολη.

Επίσης, σκεφτείτε να φέρετε μια μοτοσυκλέτα, να σταθμεύσετε το αυτοκίνητο και στη συνέχεια να μετακινήσετε το ποδήλατο από το αυτοκίνητό σας στο πεδίο προορισμού Υπάρχουν πολλά ράφια για ποδήλατα κοντά στο πάρκο.

Χώρος στάθμευσης γκαράζ

Ο σταθμός Target Field Station έχει ένα υπόγειο γκαράζ . Ο κόμβος βρίσκεται στην 5η οδό North και 5th Avenue North.

Πρόσβαση στο ADA

Οι δημοτικές ράμπες Α και Β συνδέονται απευθείας με τους πεζόδρομους και το σύστημα οδικών αρτηριών. Οι προσβάσιμες ζώνες απορροής βρίσκονται στην 7η οδό κοντά στην Πύλη 14 και στο Majestic Twins Clubhouse Store. Δεν επιτρέπεται η στάθμευση σε ζώνη αποβίβασης.

Εναλλακτικές λύσεις για στάθμευση στο πεδίο στόχου: Βγείτε στο ελαφρύ σιδηρόδρομο ή το λεωφορείο

Ο ελαφρύς σιδηροδρομικός σταθμός στο Target Field βρίσκεται ακριβώς έξω από το πάρκο, ενώ το μετρό Transit τρέχει επιπλέον τρένα τις ημέρες του παιχνιδιού. Υπάρχουν μεγάλα, δωρεάν πάρκα και ποδήλατα στη λεωφόρο 28th Avenue και στους σταθμούς Fort Snelling στο νότιο Minneapolis.w

ADA εναλλακτικές λύσεις για την οδήγηση είναι οι μπλε ή πράσινες σιδηροδρομικές γραμμές φωτός που έχουν προσβάσιμες στάσεις στο Target Field.

Το Northstar Commuter Rail διαθέτει επίσης μια προσιτή στάση στο γήπεδο. Ορισμένες διαδρομές με το λεωφορείο του μετρό εξυπηρετούν το Target Field, επίσης.

Καθορίστε τη διαδρομή σας στο παιχνίδι με μπάλα μέσω του MetroTransit