Τα μυστικά για την εξεύρεση χαμηλότερων τιμών ξενοδοχείων

Η εύρεση καλών προσφορών στα εξαιρετικά ξενοδοχεία δεν πρέπει να είναι ένα μυστήριο

Ακόμη και αν έχετε αυστηρό προϋπολογισμό ή ανά ημέρα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μείνετε σε ένα μοτέλ χαμηλού προϋπολογισμού. Πολλά από τα ωραιότερα ξενοδοχεία στον κόσμο προσφέρουν ασχολίες σε απευθείας σύνδεση που είναι πολύ κάτω από τις κανονικές τιμές rack τους. Γνωρίζοντας πού να κοιτάξετε στο διαδίκτυο μπορεί να σας πάρει ένα κανονικό δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο πολύ καλύτερο από ό, τι θα πίστευε ο προϋπολογισμός σας θα επέτρεπε. Για το επόμενο ταξίδι σας, δοκιμάστε αυτές τις πηγές.

Δοκιμάστε το Quikbook

Το Quikbook σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα ξενοδοχείο, εισάγοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και την περιοχή τιμών σας.

Ακόμη και στις μεγαλύτερες πόλεις, μπορείτε να βρείτε ένα δωμάτιο σε ένα πραγματικά ωραίο ξενοδοχείο για μόλις μισή από τις τιμές rack.

Ελέγξτε την Αρχική σελίδα του ξενοδοχείου

Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν ένα μη-brainer, αλλά πολλοί άνθρωποι παραλείπουν αυτό το βήμα. Ανεξάρτητα από την online υπηρεσία που χρησιμοποιείτε για να κάνετε κράτηση στο ξενοδοχείο σας, ελέγξτε πρώτα την επίσημη ιστοσελίδα του ξενοδοχείου για προσφορές και εκπτώσεις. Πολλές ειδικές προσφορές για το Internet που δεν διατίθενται οπουδήποτε αλλού. Είναι συνετό να συγκρίνετε τις προσφορές που λαμβάνετε απευθείας από το ξενοδοχείο πριν κάνετε κράτηση, αν και μπορεί να χρειαστεί να τηλεφωνήσετε για να επιβεβαιώσετε τη διαθεσιμότητα.

Σύγκριση, Σύγκριση, Σύγκριση

Μπορείτε να σκεφτείτε, με πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο που ζουμίζουν όλο το Διαδίκτυο όλο το χρόνο, ότι όλες οι online ιστοσελίδες κράτησης θα έχουν ακριβώς τα ίδια ποσοστά. Οχι τόσο. Στην πραγματικότητα, έχω βρεθεί συχνά εντελώς διαφορετικές τιμές για παρόμοια δωμάτια στο ίδιο ξενοδοχείο στο Travelocity, Expedia, και Quikbook. Αξίζει να πάρετε τα λίγα λεπτά για να τραβήξετε το ίδιο ξενοδοχείο σε μερικές διαφορετικές υπηρεσίες και να συγκρίνετε τις τιμές.

Προσφορές και Εκπτώσεις

Αν πάτε σε δημοφιλή προορισμό όπως το Disney World, υπάρχουν αρκετές τοποθεσίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές ξενοδοχείων γύρω. Για παράδειγμα, το MouseSavers.com παραθέτει τους κωδικούς έκπτωσης για την Disney World καθώς και τις πληροφορίες σχετικά με τις οποίες η online υπηρεσία κρατήσεων έχει τις καλύτερες τιμές.

(Δείτε το τμήμα της Disney World για αυτό το σύνδεσμο.) Αν ταξιδεύετε κάπου αλλού, τα Hotels / Resorts / Inns παραθέτουν επίσης εκπτώσεις και ειδικές προσφορές για ξενοδοχεία και θέρετρα σε όλο τον κόσμο.

Πριν κάνετε προσφορά

Η τιμή μπορεί να έρθει με εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά σε ένα τσίμπημα. Πριν κάνετε προσφορά σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο, επιλέξτε Προσφορά για Ταξίδια, ένα φόρουμ που μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε σημαντικά τις πιθανότητες να έχετε μια καλή τιμή Priceline. Άλλοι ταξιδιώτες θα σας ενημερώσουν για ποιες τιμές επιτυγχάνουν επιτυχείς προσφορές σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία και πόλεις. Οι συμβουλές είναι ανεκτίμητες και πρέπει πάντα να είναι η πρώτη σας στάση πριν τοποθετήσετε μια προσφορά Priceline. Επίσης, φροντίστε να δείτε το Beat the Bidding System για μερικά κόλπα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη Priceline.