Εξοικονομήστε χρόνο και διαθεσιμότητα στο ξενοδοχείο

Κάντε ένα ταξίδι στην Παλιά Αγελάδα για τις επόμενες οικογενειακές σας διακοπές στο Κολοράντο

Είναι σαν το Disney World για καουμπόηδες.

Mill Creek Ranch στο Old Cow Town στο Κολοράντο είναι ένα από τα καλύτερα κρυμμένα πετράδια του κράτους - η ιδανική, all-inclusive ιδέα διακοπών του Κολοράντο για τις επόμενες οικογενειακές σας διακοπές.

Βρίσκεται περίπου 15 λεπτά δυτικά της μικροσκοπικής πόλης Saguache, Κολοράντο, Mill Creek Ranch δεν είναι κάπου που σκοντάφτοντας από ατύχημα. Είναι τοποθετημένο μακριά στα βουνά, από έναν χωματόδρομο, μια όαση Άγριας Δύσης που χτίστηκε στην πλευρά των βουνών σε μια ιδιωτική κοιλάδα.

Το ράντσο βρίσκεται στην κοιλάδα San Luis , στο νότιο Κολοράντο, σε απόσταση τεσσάρων ωρών με το αυτοκίνητο από το Ντένβερ. Αυτό κάνει ένα ιδανικό ημερήσιο ταξίδι για τους κατοίκους του Κολοράντο ή ένα ταξίδι διασκέδασης από την πόλη για ταξιδιώτες που θέλουν να βυθιστούν στην έρημο του Κολοράντο και τον τρόπο ζωής του ράντσο - χωρίς όμως να θυσιάζουν την πολυτέλεια και την άνεση.

Η κοιλάδα San Luis είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιοχές του Κολοράντο. Είναι το σπίτι του Εθνικού Πάρκου Great Sand Dunes (συμπεριλαμβανομένου του ψηλότερου αμμόλοφου του έθνους, ναι, ακριβώς στο Κολοράντο), καθώς και ένα ράγκο αλιγάτορα, παρατηρητήριο UFO, ιστορικά ατμοκίνητα τρένα, θερμές πηγές και μεγάλα μονοπάτια πεζοπορίας. Όλες αυτές οι προσφορές είναι σε μικρή απόσταση από το Mill Creek Ranch, καθιστώντας την ιδανική βάση για μια περιπετειώδη απόδραση.

Εδώ είναι μερικοί άλλοι λόγοι για τους οποίους το Mill Creek Ranch στην Old Cow Town αξίζει τον κόπο από το Ντένβερ για τις επόμενες καλοκαιρινές σας διακοπές στο Colorado.