Πώς να φτάσετε από τη Βαρκελώνη στο Μαρόκο

Συνήθως δεν ξεφεύγει από την προσοχή των ανθρώπων όταν προγραμματίζετε ένα ταξίδι στην Ισπανία ότι έχετε την Αφρική ακριβώς στην πόρτα σας. Το Μαρόκο είναι μόλις 20 μίλια από την Ισπανία ... αλλά είναι πολύ πιο μακριά από τη Βαρκελώνη. Ποιος είναι λοιπόν ο καλύτερος τρόπος να φτάσετε από τη Βαρκελώνη στο Morroco;

Ο καλύτερος τρόπος

Αναμφισβήτητα, η πτήση είναι το καλύτερο, καθώς κατευθύνεται κατευθείαν σε μία από τις κορυφαίες πόλεις του Μαρόκου, όπως το Μαρακές. Το απευθείας ακτοπλοϊκό πλοίο διαρκεί 24 ώρες, που είναι μεγαλύτερο από το να πάρετε το τρένο προς τη νότια ακτή και στη συνέχεια να πάρετε το πλοίο από εκεί.

Αν θέλετε να αποφύγετε τόσο την πτήση όσο και το ημερήσιο πλοίο, θα πρέπει να φτάσετε στη νότια ακτή. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να πάρετε το τρένο υψηλής ταχύτητας AVE από τη Βαρκελώνη στη Μάλαγα (το ταξίδι διαρκεί πέντε και μισή ώρα) και στη συνέχεια να πάρετε το λεωφορείο από τη Μάλαγα στην Ταρίφα . Μόνο ελαφρώς πιο αργή, αλλά πολύ πιο ενδιαφέρουσα, είναι να πάρετε το τρένο από τη Βαρκελώνη στη Σεβίλλη και να περάσετε λίγες μέρες στη Σεβίλλη πριν πάτε το λεωφορείο από τη Σεβίλλη προς την Ταρίφα.

Από το Tarifa, υπάρχουν συχνά δρομολόγια πλοίων προς το Μαρόκο.

Πτήσεις

Υπάρχουν πολλές πτήσεις από Βαρκελώνη προς Μαρόκο. Οι πόλεις στο Μαρόκο με πτήσεις από τη Βαρκελώνη περιλαμβάνουν το Μαρακές, το Φεζ, την Καζαμπλάνκα, το Ναντόρ και το Ταγγέρη.

Fes ή Μαρακές είναι οι καλύτερες επιλογές. Οι πτήσεις του Μαρακές εκτελούνται από το Vueling, ενώ οι πτήσεις της Fez διευθύνονται από την Ryanair .

Συγκρίνετε τιμές για πτήσεις από Βαρκελώνη προς Μαρόκο

Πορθμείο

Τα δρομολόγια πλοίων από Βαρκελώνη προς Μαρόκο διαρκούν περίπου 24 ώρες. Σας αφήνουν επίσης σε μια από τις λιγότερο συναρπαστικές πόλεις του Μαρόκου, την Ταγγέρη. Αυτή η διαδρομή δεν συνιστάται.

Αυτό το πορθμείο διοικείται από GNV.