Βαρκελώνη προς Μάλαγα με τρένο, λεωφορείο, αυτοκίνητο και πτήσεις

Ξεναγήσεις της Βαρκελώνης από τη Μάλαγα

Οι εκδρομές από τη Μάλαγα τείνουν να επικεντρώνονται στην Ανδαλουσία , ίσως να εκτείνονται μέχρι τη Μαδρίτη, αλλά όχι περισσότερο. Για μια περιοδεία που σας μεταφέρει στη Βαρκελώνη, δοκιμάστε να πάρετε το τρένο υψηλής ταχύτητας AVE από τη Μάλαγα στη Μαδρίτη και στη συνέχεια να εξετάσετε μια ξενάγηση της Ισπανίας από τη Μαδρίτη , πολλές από τις οποίες περιλαμβάνουν τη Βαρκελώνη.

Πτήσεις από Βαρκελώνη προς Μάλαγα

Υπάρχουν συχνές πτήσεις από τη Βαρκελώνη προς τη Μάλαγα και είναι πιθανό να είναι η φθηνότερη και ταχύτερη επιλογή σας, ειδικά αν γίνει κράτηση πολύ νωρίτερα.

Ωστόσο, το τρένο (παρακάτω) μπορεί να είναι πιο βολικό.

Βαρκελώνη προς Μάλαγα με το τρένο

Το ταχύτερο τρένο από τη Μάλαγα στη Βαρκελώνη διαρκεί λιγότερο από έξι ώρες. Όταν υπολογίζετε τον επιπλέον χρόνο που χρειάζεστε στα αεροδρόμια, η αμαξοστοιχία συχνά καταλήγει να είναι ένα ταχύτερο ταξίδι από πόρτα σε πόρτα από ό, τι φέρει (για να μην αναφέρουμε λιγότερο αγχωτικό).

Τα τρένα από τη Βαρκελώνη προς τη Μάλαγα αναχωρούν από το σταθμό Barcelona Sants. Διαβάστε περισσότερα για τους σταθμούς λεωφορείων και τρένων στη Βαρκελώνη .

Βαρκελώνη προς Μάλαγα με λεωφορείο

Τα λεωφορεία από τη Βαρκελώνη έως τη Μάλαγα κοστίζουν περίπου 13 ώρες.

Μπορείτε να κλείσετε τα περισσότερα εισιτήρια λεωφορείων στην Ισπανία online χωρίς επιπλέον χρέωση. Απλά πληρώστε με πιστωτική κάρτα και εκτυπώστε το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Βαρκελώνη προς Μάλαγα με αυτοκίνητο

Το 1,000 χλμ. Από τη Βαρκελώνη στη Μάλαγα διαρκεί περίπου δέκα ώρες, ταξιδεύοντας κυρίως στους δρόμους AP-7 και A-92. Σημείωση: Οι δρόμοι AP είναι δρόμοι με διόδια. Σκεφτείτε να σταματήσετε στη Βαλένθια ή τη Μούρθια για να διαλύσετε το ταξίδι.