Πώς να χρησιμοποιήσετε το όνομα της Priceline για το δικό σας εργαλείο τιμών για τα ξενοδοχεία

Η προσφορά ξενοδοχείων Priceline δεν είναι για όλους.

Πρέπει να μάθετε τους κανόνες Priceline . Δεν μπορείτε να επιλέξετε το ξενοδοχείο ή ακόμα και την ακριβή τοποθεσία στην οποία θα μείνετε. Ωστόσο, χρεώνεται η πιστωτική σας κάρτα και η τιμή δεν επιστρέφεται.

Δεν είστε σίγουροι για την επιλογή των κρεβατιών ή την προτίμηση του καπνίσματος.

Γιατί λοιπόν ο εθισμός; Οι ευκαιρίες που είναι δυνατές σε δυνητικά ακριβές πόλεις όπως η Νέα Υόρκη και το Βερολίνο .

Κλείσαμε ένα δωμάτιο στο Westin Grand Hotel του Βερολίνου για $ 70 USD ανά διανυκτέρευση. Έμεινα σε δύο μεγάλες αμερικανικές πόλεις, προσγειώνοντας πρωταρχικές θέσεις για $ 50 ανά διανυκτέρευση. Κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής περιόδου, έμεινα σε ξενοδοχείο επαγγελματικής κατηγορίας με 34 δολάρια ανά διανυκτέρευση.

Τα παραδείγματα αυτά είναι αρκετά μεγάλα. Τα αποτελέσματά σας θα διαφέρουν και θα εμφανίζονται σε υψηλότερες τιμές. Αλλά παρόλο που οι τιμές αλλάζουν, οι αρχές υποβολής προσφορών παραμένουν σε μεγάλο βαθμό οι ίδιες.

Κατά την υποβολή προσφορών, είναι σημαντικό να αποφύγετε τα κοινά λάθη της Priceline . Διαβάστε μέχρι το τέλος του άρθρου και θα βρείτε μια προσφορά "λάθους". Ακόμα και εκεί, προσγειώσα ένα ξενοδοχείο τριών αστέρων σε μια από τις πιο δημοφιλείς πόλεις της Ευρώπης για $ 60 / νύχτα.

Ας ξεκινήσουμε με τη μεγάλη νίκη: το Westin Grand του Βερολίνου. Τιμή προσφοράς: 70 € Τιμή δωματίου που αναγράφεται στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου: 240 EUR (περίπου 240 δολάρια ΗΠΑ κατά τη στιγμή της προσφοράς). Το καλύτερο επιτόκιο έκπτωσης βρέθηκε: $ 234 Αποταμιεύσεις στην τιμή: $ 164 USD

Εντυπωσιασμένος; Εδώ είναι το πώς το έκανα:

Η πρώτη μου προσφορά ήταν για ένα ακίνητο πέντε αστέρων στα 70 δολάρια.

Η Priceline μου έστειλε ένα μήνυμα λέγοντας ότι το ποσό αυτό είχε «σχεδόν καμία πιθανότητα» αποδοχής. Είχαν δίκιο. Αποτυχία.

Αλλά εδώ γίνεται ενδιαφέρον.

Μόλις απορριφθεί μια προσφορά, δεν μπορείτε να υποβάλετε πάλι προσφορά στο ίδιο δρομολόγιο για 24 ώρες. Ωστόσο, η τιμή Priceline θα επιτρέψει την πραγματοποίηση πρόσθετων επιβαρύνσεων για κάθε αλλαγή που κάνετε είτε στη γεωγραφική ζώνη των ξενοδοχείων είτε στο επίπεδο ποιότητας (ένα έως πέντε αστέρια).

Με αυτό τον τρόπο, οι υποψήφιοι μπορούν να πάρουν μια σειρά από πλάνα σε ό, τι θέλουν. Πόλεις με τέσσερις ή πέντε ζώνες Priceline και τουλάχιστον μερικά ξενοδοχεία υψηλής ποιότητας προσφέρουν μεγάλες ευκαιρίες για αυτές τις πολλαπλές προσπάθειες.

Στην προσφορά μου στο Βερολίνο, η ζώνη Tiergarten-Ku'damm ήταν ελκυστική για μένα, οπότε επέλεξα πρώτα να αλλάξω το επίπεδο ποιότητας .

Η δεύτερη προσφορά μου ήταν επίσης $ 70, αλλά πρόσθεσα το επίπεδο ποιότητας τεσσάρων αστέρων. Τώρα λέω ότι θα πάρω τέσσερα ή πέντε. Παρεμπιπτόντως, όπως φαίνεται, πήρα τα πέντε στην ίδια τιμή με την προηγούμενη αποτυχημένη προσφορά.

Ένας άλλος τρόπος να κερδίσετε Priceline είναι να προσθέσετε ζώνες στις οποίες είστε αρκετά συγκεκριμένα ξενοδοχεία υψηλής ποιότητας δεν υπάρχουν. Κάντε κλικ στο "επόμενο" και μάθετε πώς η στρατηγική αυτή μου προσγειώθηκε δύο εξαιρετικά δωμάτια σε διαφορετικά περιοχές υψηλής αξίας.

Οι μεγάλες πόλεις είναι πασίγνωστες για να καταστρέψουν τον προϋπολογισμό σας.

Αλλά έφτασα στο Σικάγο και το Ντιτρόιτ στα $ 50 ή λιγότερο. Αυτά δεν ήταν μακρινές θέσεις, αλλά πρωταρχικές διευθύνσεις επιχειρήσεων.

Κατ 'αρχάς, το Raphael Hotel Chicago, ένα τετράγωνο ανατολικά της Michigan Avenue στο John Hancock Center: Προσφορά τιμής: $ 48 Η τιμή του δωματίου που αναγράφεται στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου: $ 133 USD. Το καλύτερο επιτόκιο έκπτωσης βρέθηκε: $ 95. Εξοικονόμηση στην τιμή: $ 47 USD X τρεις νύχτες = $ 141

Αυτό το οικονομικό ξενοδοχείο βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία. Ορισμένοι αξιολογητές στο διαδίκτυο έχουν δημοσιεύσει κακές ανακοινώσεις, αλλά το βρήκαμε αρκετά ωραίο.

Ως μέρος, μην θυσιάζετε ποτέ την καθαριότητα ή την ασφάλεια. Το Raphael δύο αστέρων ήταν καθαρό και ασφαλές. Ο ανελκυστήρας είναι λίγο αργός.

Το μάθημα που μάθαμε εδώ είναι ότι παρόλο που το έκανα αρκετά καλά, θα μπορούσα να το κάμω ακόμα καλύτερα.

Την ίδια μέρα που εξασφάλισα τον Ραφαήλ, κάποιος δημοσίευσε μια χαμηλότερη επιτυχή προσφορά στο BiddingForTravel στην ίδια ζώνη. Πήραν ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων.

Έτσι, στο επόμενο ταξίδι μου, στο Ντιτρόιτ, αποφάσισα να κάνω τα βλέμματά μου σε τέσσερα.

Το Detroit φαίνεται να έχει μόνο έναν τέτοιο πελάτη Priceline, το Westin Southfield.

Καταλάβετε ότι δεν υπάρχει τρόπος να κάνετε αυτή τη δήλωση με βεβαιότητα. Το inventory της Priceline αλλάζει διαρκώς.

Αλλά το BiddingForTravel κάνει καλή δουλειά να παρακολουθεί τις αλλαγές καθώς οι πιστές αφίσες αποστέλλουν ενημερώσεις στην τοποθεσία Web.

Έτσι, ήμουν σε θέση να υποβάλω προσφορά σε τέσσερα αστέρια σε ορισμένες περιοχές του Ντιτρόιτ, γνωρίζοντας μόνο ένας είχε μια τέτοια περιουσία.

Η ιδέα ήταν να πάρουμε πολλές προσφορές, αλλά χρειάστηκαν μόνο δύο.

Εδώ, η Priceline έκανε ένα αντιπρόσωπο. Αντί να απορρίψω την πρώτη προσφορά $ 45 USD, μου είπαν να αυξήσω την προσφορά στα $ 62.

Αντ 'αυτού, πρόσθεσα $ 5 και μια άλλη ζώνη. Προσφορά τιμής: 50 € Τιμή δωματίου που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου: $ 97-249 USD. Το καλύτερο επιτόκιο έκπτωσης βρέθηκε: $ 81. Εξοικονόμηση στην τιμή: $ 31

Μέχρι στιγμής, έχω αποθηκεύσει περισσότερα από $ 300 σε πέντε διανυκτερεύσεις σε μεγάλες πόλεις. Κάντε κλικ στο "επόμενο" και μάθετε σχετικά με μερικές μικρότερες πόλεις και προσφορές τιμών.

Η προσφορά μειώνεται όταν συμμετέχουν μικρότερες πόλεις. Εξετάστε το Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα.

Εδώ, ένα πολύ ωραίο δωμάτιο τριών αστέρων μπορεί να φιλοξενηθεί κάτω από $ 40 / νύχτα. Ένα αστέρι δύο αστέρων μπορεί να τρέξει τόσο χαμηλά όσο $ 22 - ίσως χαμηλότερα, ποιος ξέρει;

Ξέρω ότι βρήκα δύο δωμάτια στο 2,5 αστέρων Courtyard by Marriott South Colonnade με προσφορά τρεις φορές.

Το πρώτο ήταν τριών αστέρων στα $ 31. Στο δεύτερο, έπεσα ένα "μισό αστέρι". Ένα τέτοιο βήμα μπορεί να μην εμφανίζεται πάντα στις μεγάλες πόλεις.

Αυτή η κατηγορία "μεταξύ" θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε χιλιάδες καλύτερα διακρατικά ξενοδοχεία αυτοκινητοδρόμων. Με άλλα λόγια, δεν θα βρείτε υπάλληλο, τίποτα φανταστικό, αλλά μια επιλογή από ωραία δωμάτια.

Σε πολύ μικρές πόλεις, τα δύο αστέρια είναι συχνά τα καλύτερα διαθέσιμα. Είναι υπέροχα μέρη για να περάσετε τη νύχτα.

Προσπαθούσα να φτιάξω ένα συγκεκριμένο ξενοδοχείο που ήταν 2,5, γι 'αυτό πρόσθεσα μια ζώνη και όχι να βάλω ένα ποιοτικό βήμα. Δεν έκανα το ακίνητο στόχου μου, αλλά αυτό που προσγειώθηκα είναι μόνο πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο και ανήκει στην ίδια αλυσίδα. Προσφορά τιμής: 34 € Τιμή δωματίου που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου: 79-105 $. Το καλύτερο επιτόκιο έκπτωσης που βρέθηκε: $ 59. Αποταμιεύσεις στην τιμή: $ 25 Χ 2 διανυκτερεύσεις = 50 € Χ 2 δωμάτια = 100 €.

Να θυμάστε ότι πρόκειται για τιμές βάσης. Η τιμή προσθήκης προσθέτει τέλος επεξεργασίας $ 5,95 και οι φόροι δωματίων επίσης δεν συμπεριλαμβάνονται.

Ακόμη και με μια μικρότερη πόλη και μια χαμηλότερη καρτέλα, οι οικονομίες αυξάνονται γρήγορα όταν υπάρχουν πολλά δωμάτια / νύχτες που εμπλέκονται.

Αλλά η Priceline είναι πάντα η καλύτερη επιλογή ξενοδοχείου; Κάντε κλικ στο "επόμενο" και διαβάστε για την κακή προσφορά μου για ένα δωμάτιο στην Πράγα.

Κλείσαμε το ξενοδοχείο U Tri Koronek στην Πράγα για μια νύχτα το Σεπτέμβριο. Είναι ένα ξενοδοχείο τριών αστέρων σε μια από τις γραμμές του τραμ λίγο έξω από το κέντρο της πόλης.

Δεν είμαι τόσο εξοικειωμένος με την Πράγα όσο με τις άλλες πόλεις, επομένως είμαι προσεκτικός στην προσφορά μου. Όπως αποδείχθηκε, ήμουν λίγο πολύ προσεκτικός. Το αποτέλεσμα ήταν υπερβολική προσφορά. Τιμή προσφοράς: $ 60 Τιμές δωματίων που εμφανίζονται σε διάφορες τοποθεσίες στο Web: $ 63-86. Το καλύτερο επιτόκιο έκπτωσης βρέθηκε: $ 63. Εξοικονόμηση στην τιμή: 3 $.

Θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε ότι στην πραγματικότητα έχασα σε αυτό, επειδή τα τρία δολάρια δεν καλύπτουν το κόστος επεξεργασίας της Priceline.

Αλλά είμαι ακόμα στο χαμηλότερο τέλος από τις καλύτερες τιμές που είναι διαθέσιμες κατά τη διάρκεια μιας 45λεπτης αναζήτησης σε περιοχές έκπτωσης. Ήρθε η ώρα να σώσω αν δεν είχα ερευνήσει αυτή την ιστορία!

Μια ακόμη σημείωση: Τελικά, δεν παρέμεινα ποτέ σε αυτό το δωμάτιο. Οι πλημμύρες χτύπησαν τις σιδηροδρομικές γραμμές μεταξύ της Δρέσδης και της Πράγας, κάνοντας μια παράκαμψη 12 ωρών που με οδήγησε να ακυρώσω τα σχέδιά μου. Σε περιπτώσεις όπως αυτό, είστε τυχεροί με τη Priceline. Δεδομένου ότι το ξενοδοχείο παρέμεινε ανοιχτό παρά τις πλημμύρες, δεν ζήτησα ακόμη και επιστροφή χρημάτων. Παίζετε κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τη Priceline, και αυτή τη φορά, έχασα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη στρατηγική υποβολής προσφορών, ανατρέξτε στη σελίδα Συχνές ερωτήσεις του BiddingForTravel.

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχω ακόμα πλήρως κατακτηθεί η τέχνη της συμφωνίας σχετικά με τη Priceline. Αλλά όπως έχω μάθει, έχω αποθηκεύσει περισσότερα από $ 400 στους λογαριασμούς μου στο ξενοδοχείο. Δεν είναι κακό pay-on-the-job αμοιβή.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη: πολλά από τα ξενοδοχεία που ανέφερα ονομαστικά δεν είναι προορισμοί ταξιδιού με προϋπολογισμό. Πρόκειται για καταστήματα υψηλών προδιαγραφών για τα οποία οι περισσότεροι δεν θα πληρώσουν πλήρη τιμή σε ένα σφιχτό προϋπολογισμό. Η Priceline ανοίγει αυτές τις πόρτες σε εκείνους που έχουν κλίση.

Η τιμή είναι αποφασιστικά πιο επικίνδυνη για τα αεροπορικά εισιτήρια. Αλλά για ξενοδοχεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων, οι περισσότεροι χρήστες μπορούν να αντέξουν οικονομικά μερικά πειράματα.

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα παιχνίδια, η πρακτική κάνει τέλεια.

Απλά θυμηθείτε ότι μπορεί να μην κερδίζετε πάντα.