Μια γραφική και απομονωμένη μικρή παραλία στο Stonington, CT

Η παραλία DuBois του Κοννέκτικατ είναι ένα Κρυμμένο Ωκεανό Gem

Η Νέα Αγγλία έχει το μερίδιό της από τις θορυβώδεις παραλίες, αλλά όσοι γνωρίζουν το κεφάλι τους σε πιο ήσυχα παράκτια φυλάκια, όταν θέλουν να απολαύσουν τις απλές απολαύσεις της ζεστής άμμου, των αλμυρών αερίων και των ήπια κύματα των ωκεανών. Μια από τις πιο γραφικές και απομονωμένες μικρές παραλίες της Νέας Αγγλίας βρίσκεται στο ιστορικό χωριό Stonington Borough στη νοτιοανατολική ακτή του Κοννέκτικατ. Αν και προσφέρει μόλις 265 πόδια πρόσοψη στο Long Island Sound, duBois Beach είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα χαμηλό κλειδί και γραφικό μπάλωμα της άμμου.

Επειδή η παραλία duBois είναι μάλλον μικρά, είναι καλή ιδέα να φτάσετε νωρίς την ημέρα για να βρείτε ένα σημείο στάθμευσης και να διαλέξετε ένα μέρος για την πετσέτα ή την κουβέρτα της παραλίας σας. Η παραλία είναι ιδιόκτητη από τον Σύλλογο Βελτίωσης του Χωριού του Στόνινγκτον, που προσφέρει δημόσια πρόσβαση στην παραλία με ημερήσια χρέωση την εποχή.

Οι εγκαταστάσεις στην παραλία περιορίζονται σε μια φορητή τουαλέτα, ένα ξύλινο περίπτερο, πάγκους και ένα σιντριβάνι νερού. Οι ναυαγοσώστες είναι σε ετοιμότητα για να προστατεύσουν τους κολυμβητές κατά τη θερινή περίοδο και τα ζεστά ρηχά νερά το καθιστούν ιδανική παραλία για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Δεν μπορείτε ποτέ να κουράσετε να κολυμπήσετε, να κάνετε ηλιοθεραπεία και να παρακολουθήσετε ιστιοπλοϊκά σκάφη κατά μήκος του Sound, αλλά αν το κάνετε, περπατήστε βόρεια κατά μήκος της Water Street για να εξερευνήσετε καφενεία, καταστήματα και ιστορικά σπίτια του Stonington Borough, πολλά από τα οποία χτίστηκαν από ναυτικούς καπετάνιοι κατά τη φαλαινοθηρία του χωριού ημέρες. Ο Στόνινγκτον παραμένει στην πατρίδα του μόνο συντηρητικού αλιευτικού στόλου του Κοννέκτικατ.

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το Μουσείο του Παλιού Φάρου, που βρίσκεται ακριβώς διαγώνια απέναντι από την παραλία duBois. Αν και δεν αποτελεί πλέον ενεργό βοήθημα ναυσιπλοΐας, το 1840 Stonington Harbour Light είναι ένα διαρκή ορόσημο που φιλοξενεί τώρα ιστορικά εκθέματα. Η είσοδος δίνει επίσης τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ανέβουν στην κορυφή του πέτρινου φάρου για την εκπληκτική θέα του Long Island Sound και του Ατλαντικού Ωκεανού.

Ο φάρος είναι ανοιχτός Μάιο έως Οκτώβριο κάθε μέρα εκτός από την Τετάρτη.

Τι πρέπει να ξέρετε για την παραλία duBois στο Stonington, CT

Τοποθεσία: Θα βρείτε την παραλία duBois στα δεξιά σας στο τέλος του Stonington Point της Water Street, τον κεντρικό δρόμο μέσω του δήμου Stonington.

Οδηγίες: Αφήστε το I-95 στο Connecticut στην έξοδο 91, στη συνέχεια ακολουθήστε το Pequot Trail / Route 234 προς τα αριστερά στην North Main Street. Προχωρήστε 3,6 χιλιόμετρα προς τα αριστερά στην λεωφόρο Trumbull / διαδρομή 1Α. Στρίψτε δεξιά στην λεωφόρο Alpha, στη συνέχεια αριστερά στην Water Street.

Χώρος στάθμευσης: Στο Stonington Point υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης, που βρίσκεται στο τέλος της Water Street μόλις λίγα βήματα από την παραλία.

Τέλη πρόσβασης: Από το 2017, η ημερήσια χρέωση για τη μη κατοίκηση της παραλίας duBois Beach είναι $ 10 ανά άτομο άνω των 12 ετών.

Χρονοδιάγραμμα λειτουργίας: Το DuBois Beach είναι ανοιχτό τα Σαββατοκύριακα, ξεκινώντας μόνο το Σαββατοκύριακο Μνήμης και στη συνέχεια καθημερινά από τις 18 Ιουνίου μέχρι την Ημέρα Εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες: Καλέστε το Κοινό Κέντρο του Stonington στο 860-535-2476.

Παραμονή; Συγκρίνετε Τιμές και Αναφορές για Stonington Hotels και Πανσιόν με TripAdvisor.