Μια απόδραση Treehouse στον ποταμό Edisto

Πετάξτε περίπου δώδεκα χιλιόμετρα κάτω από τον ποταμό Blackwater Edisto, σε ένα ιδιωτικό δέντρο που βρίσκεται στο δάσος κατά μήκος της όχθης του ποταμού. Χαλαρώστε σε μια αιώρα σχοινιού ή στην τραπεζαρία, με μια υπαίθρια ψησταριά για το δείπνο μαγειρέματος, και κοιμηθείτε στο δάσος των δασών με σκρίζα δέντρα, βατράχια και κουκουβάγια. Ξυπνήστε την επόμενη μέρα με τους ήχους του πρωινού τραγουδιού άγριας ζωής και φλυαρία και ετοιμάστε το πρωινό στη μικρή κουζίνα αερίου πριν συνεχίσετε κάτω από το ποτάμι.

Παρέχεται από τους Carolina Heritage Outfitters, αυτή η μοναδική περιπέτεια προσελκύει μια σειρά από ενθουσιώδεις υπαίθριους, συμπεριλαμβανομένων ζευγαριών, ομάδων και οικογενειών από όλο το έθνος και στο εξωτερικό. Οι οικογενειακοί ταξιδιώτες θα πρέπει να σημειώσουν ότι, για λόγους ασφάλειας, τα παιδιά πρέπει να είναι ηλικίας 11 ετών και άνω για να παραμείνουν στα δέντρα, αν και η εταιρεία εργάζεται για τη δημιουργία ασφαλούς περιβάλλοντος δέντρων για τα μικρότερα παιδιά. Το χαλαρό ταξίδι των 22 μιλίων χωρίζεται σε περίπου 12 μίλια την πρώτη μέρα από την τοποθέτηση στα σπίτια των δέντρων και 10 μίλια την δεύτερη μέρα μέχρι το τέλος του ταξιδιού στο φυλάκιο φυλακών. Ενώ οι περισσότεροι επισκέπτες επιλέγουν να μείνουν μια νύχτα, μπορούν να οργανωθούν επιπλέον διανυκτερεύσεις.

Διαμονή

Τρία ρουστίκ και απομονωμένα σπίτια δέντρων, που βρίσκονται μέσα στο ιδιωτικό καταφύγιο Edisto ποταμού 150 στρεμμάτων, μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι τέσσερα, έξι ή οκτώ άτομα και είναι διαθέσιμα όλο το χρόνο, με εξαίρεση μερικές ημέρες κατά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Τα δέντρα δεν είναι ορατά μεταξύ τους γύρω από τις άκρες μιας ήσυχης χερσονήσου του ποταμού, που συνορεύει με έναν κολπίσκο στο λαιμό που δημιουργεί σχεδόν ένα νησί. Δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα ή τρεχούμενο νερό. Οι εγκαταστάσεις εξόδου βρίσκονται κοντά σε κάθε μονάδα. Κάθε δέντρο σπίτι διαθέτει:

Οι επισκέπτες συσκευάζουν και μεταφέρουν τα δικά τους τρόφιμα για όλα τα γεύματα. Άλλα αντικείμενα που θα φέρετε περιλαμβάνουν υπνόσακους, μαξιλαροθήκες και πετσέτες. Το Carolina Heritage Outfitters παρέχει μια λίστα με άλλα προτεινόμενα αντικείμενα που πακέτο για την περιπέτεια σας.

Τιμές δένδρων

Οι τιμές των δέντρων, που υπόκεινται σε αλλαγές, είναι περίπου 160 δολάρια ανά άτομο για την πρώτη νύχτα και 75 δολάρια ανά άτομο για κάθε επιπλέον νύχτα. Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση κανό και λεωφορείου στο σημείο εκτόξευσης. Προαιρετικές ρυθμίσεις προσφέρονται για τους επισκέπτες που προτιμούν να παραλείπουν το τμήμα κωπηλασίας του ταξιδιού. Ελέγξτε τον ιστότοπο για τις πιο ενημερωμένες τιμές.

Ο ποταμός Edisto

Ο ποταμός Edisto είναι ένας ποταμός ελεύθερης ροής, αργής κίνησης, που ξετυλίγεται σε 12 κομητείες από τη Δυτική Κεντρική Νότια Καρολίνα μέχρι τον Ατλαντικό Ωκεανό. Σε μήκος μεγαλύτερο των 250 μιλίων, είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποταμούς της Βόρειας Αμερικής. Ανάλογα με την εποχή του χρόνου και τα αντίστοιχα επίπεδα ύδατος, το ρεύμα του ποταμού Edisto ρέει μεταξύ δύο και τεσσάρων μιλίων την ώρα, καθιστώντας το παραθαλάσσιο κωπηλασία εύκολο και χαλαρό, αποτελούμενο κυρίως από σύστημα διεύθυνσης.

Ένα πολυσύχναστο οικοσύστημα Lowcountry, ο ποταμός Edisto και οι δασώδεις όχθες του είναι το σπίτι με βρύα με κυπαρίσσια και ιτιές, υδρόβια πτηνά, egrets και πάπιες ξύλου, χελώνες, ποταμάδες, αλλιγάτορες, άγριες γαλοπούλες, δρυοκολάπτες και πολλά άλλα δάση δασών, ελάφια, ρακούν, bobcats, βατράχια και πολλά άλλα θαύματα της άγριας πανίδας. Το σκοτεινό χρώμα χαλκού ή τσαγιού του νερού του ποταμού, το οποίο εμφανίζεται ως γυαλιστερή μαύρη επιφάνεια από απόσταση, είναι αποτέλεσμα των τανινών που απελευθερώνονται από τη γύρω βλάστηση.

Το καταφύγιο του ποταμού Edisto

Ένα ιδιωτικό καταφύγιο άγριας ζωής, το καταφύγιο ποταμών Edisto των 150 στρεμμάτων είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό καταφύγιο άγριας ζωής στον μακρύτερο, ελεύθερο ρέμα μαύρου νερού στη Νοτιοανατολική. Υπάρχουν πολλά μίλια μονοπατιών πεζοπορίας , κυπαρισσιού και βουτύρου tupelo, αμμουδερές όχθες ποταμών και ένα αμμώδες, ρηχό κατώφλι του ποταμού.

Εκτός από τα δέντρα, υπάρχει ένας πρωτόγονος χώρος κατασκήνωσης. Εκτός από τις νυκτερινές κατοικίες, το Carolina Heritage Outfitters προσφέρει ημερήσιες εκδρομές με καγιάκ και καγιάκ, συμπεριλαμβανομένου ενός προσανατολισμού ασφαλείας, προσωπικών συσκευών επίπλευσης και μεταφοράς από το τελικό σημείο έως το σημείο εκτόξευσης.

Τοποθεσία του Carolina Heritage Outfitters

Canadys, Νότια Καρολίνα - 3 μίλια από το Exit 68 στο I-95, περίπου 90 λεπτά από την Κολομβία και το Τσάρλεστον, τη Νότια Καρολίνα και τη Σαβάννα της Γεωργίας. Το Outpost Carolin Heritage Outfitters Outpost βρίσκεται στην αμερικανική διαδρομή 15, περίπου ένα μίλι βόρεια από τη διασταύρωση της εθνικής οδού 61.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Carolina Heritage Outfitters ή το τηλέφωνο 843-563-5051.