Πάρκα RV της Νότιας Καρολίνας που πρέπει να επισκεφτείτε

Ο οδηγός σας για τα καλύτερα Πάρκα RV της Νότιας Καρολίνας

Νότια Καρολίνα είναι από καιρό ένας εξαιρετικός προορισμός για RVers. Αυτό το κράτος νότιας και ανατολικής ακτής είναι γεμάτο με κουλτούρα, πράγματα που πρέπει να κάνετε, μέρη για να πάτε και κάποια εξαιρετική τροφή. Με τόσες διαφορετικές εξαιρετικές επιλογές μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε πού να πάτε και να μείνετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχω συγκεντρώσει τα πέντε κορυφαία πάρκα RV, γήπεδα και τοποθεσίες για το κράτος Palmetto.

Barnyard RV Park στο Λέξινγκτον

Μείνετε στο πάρκο Barnyard RV για να φτάσετε στην καρδιά της Νότιας Καρολίνας.

Αυτό το εξαιρετικά αξιολογούμενο πάρκο σας προσφέρει πολλές ανέσεις και παροχές. Οι 129 θέσεις RV σας φέρνουν 30/50 ηλεκτρικούς ενισχυτές, νερό, αποχέτευση μαζί με δωρεάν Wi-Fi και καλωδιακή τηλεόραση. Όλα τα τουαλέτα, τα μπάνια και οι εγκαταστάσεις πλυντηρίου διαθέτουν πλήρη κλιματισμό για να σας κρατήσουν δροσερά στις ζεστές μέρες της Καρολίνας. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη αίθουσα αναψυχής διαθέσιμη για χρήση εάν είστε σε μια μεγάλη ομάδα ή ράλι.

Η πρωτεύουσα περιοχή αναψυχής του Lexington βρίσκεται στη λίμνη Murray. Η λίμνη Murray διαθέτει μια περιοχή πάνω από 50.000 στρέμματα διαθέσιμη για όλες τις διασκέδαση σας στο νερό όπως βαρκάδα, σκι, σωληνώσεις και κάποια απίστευτη αλιεία. Το Lexington φιλοξενεί επίσης πολλά ιστορικά σπίτια, εκκλησίες και χώρους. Έχετε επίσης το Riverbanks Zoo και κήπο για τα παιδιά πάνω από το Κρατικό Μουσείο της Carolina και το Colonial Center.

Το Campground στο James Island County Park στο Τσάρλεστον

Χρησιμοποιήστε αυτό το δημόσιο πάρκο για να ζήσετε όλη τη μοναδική κουλτούρα και διασκέδαση του Τσάρλεστον. Οι ανέσεις του Campground στο James Island County Park είναι απλά φανταστικές, ειδικά για ένα δημόσιο πάρκο.

Οι τοποθεσίες έρχονται με συνδέσμους 20/30/50 ενισχυτή, συνδέσεις νερού και αποχέτευσης στις περισσότερες τοποθεσίες. Τα λουτρά είναι κατασκευασμένα από πλούσια κεραμικά αντί φθηνών υλικών. Προσθέστε σε εγκαταστάσεις πλυντηρίων, σχάρες, πυροσβεστικές εγκαταστάσεις, κατάστημα καταστημάτων με πλήρη υπηρεσία και κέντρο δραστηριοτήτων και έχετε ένα πάρκο RV.

Το πάρκο περιβάλλεται από τόνους μονοπατιών που μπορείτε να κάνετε πεζοπορία ή ποδήλατο για να εξερευνήσετε τον πλούτο του Τσάρλεστον.

Υπάρχουν πάνω από 16 στρέμματα νερού για ψάρεμα γλυκού νερού, ένα παλιρροϊκό κολπίσκο και λιμνοδεξαμενές, παιδικές χαρές, ανοιχτά χωράφια, πάρκα σκύλων, ενοικιάσεις σκαφών ακόμη και ένα μεγάλο πάρκο νερού. Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα λεωφορείο από το στρατόπεδο για να εξερευνήσετε όλες τις γωνιές και τις κρησφύγετες του ζωντανού Τσάρλεστον.

Ocean Lakes Family Campground στην Μύρτλ Μπιτς

Αυτό το υπέροχο πάρκο RV έχει λάβει πολλά βραβεία και είστε ευπρόσδεκτοι σε αυτό για να δείτε γιατί. Το Ocean Camp Lakes Family έχει σχεδόν 900 παροδικές τοποθεσίες! Όλα είναι εξοπλισμένα με ηλεκτρικό 20/30/50, με νερό, αποχέτευση, καλωδιακή τηλεόραση, Wi-Fi και τραπέζι πικνίκ. Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορες τοποθεσίες RV όπως παραθαλάσσια, λίμνη και σκιασμένες τοποθεσίες. Υπάρχουν πολλά λουτρά και πλυντήρια μαζί με ένα πολυτελές συγκρότημα αναψυχής, ένα καφέ, εστιατόριο στο χώρο του ξενοδοχείου, ακόμη και ένα μεγάλο κέντρο προμήθειας RV, όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε την συνήθη συντήρησή σας, να αγοράσετε αγαθά RV και να αγοράσετε ακόμη και ένα νέο RV.

Φυσικά, βρίσκεστε στο Myrtle Beach, ώστε το πρώτο πράγμα που ίσως θέλετε να κάνετε είναι να χτυπήσετε την παραλία με ένα μεγάλο ποτό στο χέρι και σας ενθαρρύνουμε να το κάνετε. Το Myrtle Beach είναι γεμάτο με εκατοντάδες άλλες δραστηριότητες και χώρους όπως πάρκα διασκέδασης, εξαιρετικό φαγητό, γκολφ πρωταθλήματος, εξαιρετικά καταστήματα και πολλά άλλα.

Ό, τι θέλεις να κάνεις, το Myrtle Beach το έχει πιθανώς.

Η μοναξιά Pointe στο Κλίβελαντ

Αν δεν είστε πολύ παραλία μια πρόσωπο δεν έχουν καμία ανησυχία καθώς υπάρχουν περισσότερα για τη Νότια Καρολίνα από ό, τι μόνο παραλίες και Solitude Pointe αποδεικνύει αυτό. Σε αντίθεση με πολλά άλλα πάρκα RV, το Solitude Pointe σας δίνει, καλά, μοναξιά. Ο ιδιωτικός ιστότοπός σας διαθέτει 20/30/50 ενισχυτές, νερό, αποχέτευση, σχάρα, τραπέζι πικνίκ και εδώ είναι οι ιδιωτικές εγκαταστάσεις λουτρών. Υπάρχει επίσης μια παιδική χαρά για τα παιδιά και Solitude Pointe αγαπά να φιλοξενήσει ομάδες και συγκεντρώσεις.

Το Solitude Pointes προσφέρει ψάρεμα, σωληνώσεις ή κανό, ακριβώς έξω από το θέρετρο του ποταμού Saluda, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή του πανέμορφου τοπίου που σας περιβάλλει. Οι φίλαθλοι των καταρρακτών θα αγαπήσουν την πεζοπορία γύρω από τους κυματισμούς των γύρω λόφων και θα τραβήξουν αξιοθέατα όπως το Look Glass Falls, το Twin Falls και το Wildcat Falls.

Το πανέμορφο Κρατικό Πάρκο του Κεσάρ και το Βουνό Γέφυρα Wilderness Area είναι όλα ανοιχτά για την εξερεύνηση σας.

Hilton Head Island Motorcoach Resort στο νησί Hilton Head

Το Hilton Head Island Motorcoach Resort είναι πλήρως εξοπλισμένο και βρίσκεται στο υπέροχο Hilton Head Island . Κάλεσε τον εαυτό τους ένα θέρετρο και σίγουρα έχουν πολλές ανέσεις για να το υποστηρίξουν. Κάθε τοποθεσία έρχεται με συστοιχίες 30/50 ενισχυτή, νερό και αγκίστρι αποχέτευσης, καθώς και δωρεάν καλωδιακή τηλεόραση και Wi-Fi πρόσβαση. Τα μπάνια, τα ντους και οι εγκαταστάσεις πλυντηρίων διατηρούνται άψογα και φωτεινά. Έχετε πρόσβαση σε ασφάλεια, μια λίμνη στο χώρο, ένα σαλόνι, θερμαινόμενες πισίνες, γυμναστήριο, ακόμη και ένα πάρκο σκύλων.

Το Hilton Head Island είναι από καιρό ένας πανέμορφος τουριστικός προορισμός. Μπορείτε να κατευθυνθείτε στις παραλίες για να χτυπήσετε κάποια άμμο ή να βουτήξετε στο νερό. Υπάρχουν επίσης αρκετές κονσόλες άγριας ζωής, καγιάκ σε μερικές βαλτώδεις πλωτές οδούς, βαρκάδα και ψάρεμα στον Ατλαντικό, μίλια ποδηλατοδρόμων και φυσικά δεκάδες φημισμένα εστιατόρια και άλλους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς.

Νότια Καρολίνα σας δίνει μια γεύση από το νότο, μαζί με την ομορφιά και την ερημιά που έρχεται με αυτό.