Θεματικά πάρκα και ψυχαγωγικά πάρκα στη Νότια Καρολίνα

Ο οδηγός σας για τα κυλινδροκεφαλιές του κράτους και άλλες διασκέδαση

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πολλά θεματικά πάρκα ή πάρκα ψυχαγωγίας στη Νότια Καρολίνα. Αυτά που είναι ανοιχτά παρατίθενται παρακάτω. Πριν φτάσουμε σε αυτά, ας εξερευνήσουμε μερικά από τα ξεχασμένα αλλά όχι ξεχασμένα μέρη.

Η περιοχή της Μυρτλ Μπιτς, ειδικά, φιλοξενούσε πολλά πάρκα. Ίσως αυτό που λείπει περισσότερο είναι το πάρκο ψυχαγωγίας Pavilion. Χρονολογείται από το 1948, ήταν ένα κλασικό, ελεύθερο-εισόδου, παραθαλάσσιο πάρκο.

Το Περίπτερο περιπλέκει έναν εκπληκτικό αριθμό βόλτες και αξιοθέατα μέσα στο συμπαγές, 11 εκτάρια αποτύπωμα. Περιέχει σουβέρ όπως ο ξύλινος τυφώνας και το τρελό ποντίκι.

Άλλα αξιοθέατα υπογραφών στο Pavilion περιλάμβαναν το Haunted Hotel, μια θαυμάσια παραδοσιακή σκοτεινή διαδρομή που ενσωματώνει τις ψευδαισθήσεις του Disney, το Treasure Hunt, μια διαδραστική σκοτεινή διαδρομή στην οποία οι επιβάτες έσκαψαν βαθμούς με πυροβολισμούς Pirate Booty και ένα εντυπωσιακό 1912 Herschell-Spillman carousel (το τελευταίο του οποίου περιστρέφεται ακόμα στο Pavilion Nostalgia Park, το οποίο παρατίθεται παρακάτω). Το Pavilion έκλεισε το 2006.

Μια από τις πιο περίεργες ιστορίες σε όλο το πάρκο είναι το Hard Rock Park . Το θαυμάσιο θεματικό πάρκο άνοιξε το 2008 στο Myrtle Beach, λίγο πριν τη συντριβή της οικονομίας και δεν κατάφερε να περάσει ούτε μια σεζόν πριν κηρύξει την πτώχευση. Μια διαφορετική ομάδα προγραμματιστών προσπάθησε να το σώσει το 2009 και άλλαξε το όνομα στο Freestyle Music Park .

Και μόνο διήρκεσε μόνο μια εποχή. Ο ιστότοπος είναι πλέον κενός.

Εντάξει, αρκετό θρήνο για το παρελθόν. Ας προχωρήσουμε σε πάρκα που λειτουργούν στη Νότια Καρολίνα. Είναι διατεταγμένα αλφαβητικά.

Grand Prix του Μπρόντγουεϊ
Μυρτλ Μπιτς

Το οικογενειακό κέντρο ψυχαγωγίας περιλαμβάνει μοτοποδήλατα, μίνι γκολφ, ουρανοξύστη (βόλτα όπως το bungee) και μια στοά.

Οικογενειακό Βασίλειο
Μυρτλ Μπιτς

Ένα από τα λίγα παραδοσιακά παραθαλάσσια πάρκα ψυχαγωγίας στη χώρα (πόσο μάλλον η Νότια Καρολίνα), το Family Kingdom προσφέρει ένα μεγάλο ξύλινο περιπέτεια, Swamp Fox, καθώς και μια καλή συλλογή επίπεδων βόλτων.

Πάρκο ψυχαγωγίας OD Pavilion
Βόρεια Μυρτλ Μπιτς

Το μικρό πάρκο περιλαμβάνει φορητές βόλτες καρναβαλικού τύπου, όπως μερικές μικρές σουβέρ.

Pavilion Nostalgia Park
Μυρτλ Μπιτς (στο Broadway στην παραλία)

Μια χούφτα από τις βόλτες, συμπεριλαμβανομένου του ιστορικού καρουζέλ και του οργάνου συγκροτήματος, που βρίσκονταν στο κλειστό Pavilion της Μυρτλίτ Μπιτς, βρίσκονται σε αυτό το μίνι μάχας στο παραθαλάσσιο πάρκο.

Pedroland (Νότια των συνόρων)
Dillon

Οι αυτοκινητιστές που ταξιδεύουν κατά μήκος του I-95 δεν μπορούν να χάσουν το Pedroland. Οι διαφημιστικές πινακίδες αρχίζουν να χτίζουν προσδοκίες εκατοντάδες μίλια πριν από το ορόσημο. Περισσότερος σταθμός έλξης / οδικής κυκλοφορίας που μεγάλωσε σε τεράστιες αναλογίες από ένα πάρκο ψυχαγωγίας, το Pedroland περιλαμβάνει μερικές βόλτες, όπως ένα τροχόσπιτο και αυτοκίνητα προφυλακτήρα, μεταξύ των κολλητικών καταστημάτων δώρων, των εστιατορίων και άλλων εκτροπών.

Άλλα πάρκα