Γιορτάζοντας το Φεστιβάλ Pride της Νότιας Καρολίνας

Ένας από τους λίγους εορτασμούς Gay Pride που πραγματοποιούνται στη Νοτιοανατολική περιοχή κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου (άλλοι περιλαμβάνουν την υπεροχή της Blue Ridge στο Asheville, NC και το Atlanta Gay Pride ), η Gay Pride της Νότιας Καρολίνας λαμβάνει χώρα στην πρωτεύουσα της Κολομβίας , στο Finlay Park - η ημερομηνία αυτού του γεγονότος άλλαξε στο Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας το περασμένο έτος και με βάση αυτό, αναμένεται να γίνει και πάλι στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2017.

Λεπτομέρειες για τις εορταστικές εκδηλώσεις του τρέχοντος έτους δεν είχαν ακόμη ανακοινωθεί ως προς αυτό το κείμενο, οπότε ελέγξτε εδώ για ενημερώσεις. Ακούγεται σαν να είναι ένα μεγάλο γεγονός, καθώς η παρουσία συνεχίζει να αυξάνεται - περισσότεροι από 55.000 θεατές και συμμετέχοντες ήταν έτοιμοι πέρυσι, καθιστώντας το το μεγαλύτερο Gay Pride της Νότιας Καρολίνας ακόμα.

Η παρέλαση Gay Pride South Carolina πραγματοποιείται το Σάββατο, συνήθως το μεσημέρι, ξεκινώντας από τους δρόμους Laurel και Main και τρέχοντας νότια προς τους δρόμους Main και Gervais. Εδώ είναι ένας χάρτης της διαδρομής Parade Gay Pride Parade της Νότιας Καρολίνας .

Ελέγξτε έξω τον οδηγό του Columbia SC Gay Bars για συμβουλές σχετικά με το πού θα φάτε και το bar-hop ενώ βρίσκεστε στην πόλη.

Columbia Gay Resources

Επιπλέον, πολυάριθμα μπαρ, καθώς και gay-δημοφιλή εστιατόρια, ξενοδοχεία και καταστήματα, έχουν ειδικές εκδηλώσεις και πάρτι σε όλο το Σαββατοκύριακο Pride. Ελέγξτε την κύρια εφημερίδα GLBT που εξυπηρετεί τις Carolinas, Q Notes για λεπτομέρειες. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στον online οδηγό επισκεπτών που παράγεται από την επίσημη τουριστική οργάνωση της πόλης, το Columbia Metropolitan CVB - είναι μια χρήσιμη mainstream πηγή πληροφοριών για την περιοχή.