Μουσείο Erotica στην Κοπεγχάγη, Δανία

Ένα μοναδικό σεξ μουσείο.

Σχετικά με το Μουσείο Erotica στην Κοπεγχάγη:

Το Μουσείο Erotica της Κοπεγχάγης ήταν ανοιχτό από το Μάιο του 1994 έως το 2009 και προσέλκυσε ένα εκατομμύριο επισκέπτες όλων των ηλικιών. Αυτή η ερωτική έκθεση ήταν πολύ δημοφιλής και στις γυναίκες. Το 50% των επισκεπτών ήταν γυναίκες. Το σεξουαλικό κύμα ξεκίνησε στη Δανία με τη νομιμοποίηση της πορνογραφίας στα τέλη της δεκαετίας του 1960. Παρεμπιπτόντως, η Δανία σήμερα είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για τους γυμνιστές (βλέπε γυμνισμό στη Δανία ).

Τι προσφέρει το Μουσείο Erotica:

Αυτό το μουσείο φύλων προσέφερε μια πολύ δημοφιλής επιλογή τέχνης χωρίς παρεμπόδιση. Στο κέντρο της Κοπεγχάγης , θα μπορούσατε να δείτε ερωτικούς πίνακες, γλυπτά, να δείτε τις γαλλικές κάρτες, φωτογραφίες, περιοδικά, ταινίες και ακόμη και σεξουαλικά παιχνίδια! Για πολλούς επισκέπτες, η μάθηση περισσότερο για τη σεξουαλική ζωή των διάσημων ανθρώπων (π.χ. Ωνάσης) ήταν επίσης ένα μεγάλο αξιοθέατο.

Οι νεότεροι λαοί προσέφεραν σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και ενημέρωση με πολύ γευστικό τρόπο.

Τοποθεσία & Ώρες λειτουργίας του Μουσείου Erotica:

Το Museum Erotica βρίσκεται στο Købmagergade 24, δίπλα στον Strøget , τον δημοφιλή πεζόδρομο της Κοπεγχάγης. Αυτό το μουσείο φύλων ήταν ανοιχτό καθημερινά 1 Μαΐου - 30 Σεπτεμβρίου από τις 10 π.μ. έως τις 11 το βράδυ και από την 1η Οκτωβρίου έως την 1η Απριλίου από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Η είσοδος ήταν 59. - Δανικές κορώνες.