Γυμνισμός στη Δανία

Οι γυμνιστές αγαπούν τη Δανία για τις πολλές "ελεύθερες παραλίες" της και τις CO (ρούχα προαιρετικές) παραλίες. Ο γυμνισμός στη Δανία είναι απολύτως αποδεκτός - θα πρέπει να απαγορευτεί κατ 'εξαίρεση, ένα σημάδι θα το πει (π.χ. στο Holmsland Klit και στο Henne Strand).

Εφόσον ο γυμνισμός στη Δανία είναι τόσο διαδεδομένος, αυτή η χώρα και οι ακτές της δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο χαρτών γυμνιστών παραλιών στη Σκανδιναβία.

Το ωραίο είναι ότι η Δανία προσφέρει επίσης πολλές παραλίες χωρίς ρούχα που είναι επίσημα αφιερωμένες στους γυμνιστές.

Βρίσκονται νότια από το Marielyst στο Bøtø Strand στο νησί Falster, το Albuen στο νησί Lolland , το Houstrup Strand βόρεια του Hennestrand και το Sønderstrand στο νησί Rømø. Υπάρχει τόσο πολύς χώρος σε αυτές τις παραλίες που οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να κάθονται μέσα σε πόδια από τον άλλο και μπορείτε να κάνετε το δικό σας πράγμα.

Άλλες δημοφιλείς περιοχές γυμναστηρίου είναι οι γυμνές παραλίες γύρω από το Skagen, το Tannisbugten (κόλπος Tannis), το Hirtshals ή βόρεια του Løkken, μεταξύ Nr. Lyngby και Rubjerg Knude. Όλες οι δυτικές ακτές μπορούν να θεωρηθούν ως μια μεγάλη ελεύθερη παραλία από γυμνιστές στη Δανία (εκτός από το Holmsland Klit και το Henne Strand.)

Βόρεια του λιμανιού του Άαρχους, οι γυμνοί άνθρωποι κολυμπούν και κάνουν ηλιοθεραπεία στο γυμνό, το ίδιο ισχύει για το δανικό νησί Anholt, το Thurø Rev στο Svendborg στο νησί Funen (Fyn) , το Troldeskovens Strand μεταξύ Tisvilde και Liseleje στο νησί Sjælland, όπως καθώς και τη νότια ακτή του νησιού Bornholm .

Σημειώστε ότι εάν μια παραλία δεν είναι αφιερωμένη δανική γυμνιστική παραλία, ο καθένας χωρίς ρούχα έχει την υποχρέωση να αποδείξει την ευαισθησία των άλλων χρηστών διατηρώντας μια λογική απόσταση από αυτά.