Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για συναυλίες στο Χονγκ Κονγκ

Τα εισιτήρια για συναυλίες στο Χονγκ Κονγκ είναι, ανάλογα με το συγκρότημα ή την παράσταση, αρκετά εύκολο να τα σηκώσεις. Το Χονγκ Κονγκ προσελκύει μια πολύ αξιοπρεπή επιλογή διεθνών πράξεων και εάν μια μεγάλη μπάντα έρχεται στην Ασία, μια στάση στο Χονγκ Κονγκ είναι συνήθως στις κάρτες. Αναμείνετε την πλειοψηφία των πράξεων να είναι ποπ και ροκ προσανατολισμένη, με σημαντικές πράξεις τα τελευταία χρόνια, όπως Norah Jones, Coldplay, και Oasis. Υπάρχουν συνήθως τουλάχιστον δύο σημαντικές πράξεις στην πόλη κάθε μήνα.

Πού μπορώ να αγοράσω εισιτήρια;

Υπάρχουν δύο κύριοι προμηθευτές εισιτηρίων: το Urbtix και το Hong Kong Ticketing, οι οποίοι, μεταξύ τους, θα έχουν εισιτήρια για κάθε μεγάλη εκδήλωση στο Χονγκ Κονγκ. Μπορείτε να κάνετε κράτηση με τις δύο εταιρείες μέσω των ιστοσελίδων τους, ή μέσω τηλεφώνου, και τα εισιτήρια μπορούν να συγκεντρωθούν στους θαλάμους τους σε διάφορα σημεία της πόλης. Θα χρειαστείτε τον αριθμό του διαβατηρίου σας και μια πιστωτική κάρτα για να κάνετε κράτηση εισιτηρίων. Ανάλογα με τη μπάντα, τα εισιτήρια μπορούν να ξεπουληθούν γρήγορα και σίγουρα δεν θα πρέπει να περιμένετε να αγοράσετε εισιτήρια τις ημέρες που οδηγούν στην εκδήλωση.

Πόσα πρέπει να περιμένω να πληρώσω

Για σημαντικές διεθνείς πράξεις, αναμένετε να πληρώσετε από τα HK $ 400 έως και τα 700 εισιτήρια για τα εισιτήρια. Οι ντόπιοι πράκτορες χρεώνουν γενικά HK $ 50 ή λιγότερο, εκτός από τα μεγάλα ονόματα Cantopop stars.

Πού μπορώ να βρω πληροφορίες για τις λίστες;

Υπάρχουν μερικές αξιοπρεπείς πηγές πληροφοριών για τις λίστες: το περιοδικό του Χονγκ Κονγκ, το οποίο είναι διαθέσιμο την Πέμπτη δωρεάν σε εστιατόρια και μπαρ στο Lan Kwai Fong, διαθέτει πλήρεις πληροφορίες για τις λίστες, όπως και η διήμερη Χρονγκ του Χονγκ Κονγκ.