Νέο Αγγλία Πτώση φύλλων: Πότε να πάει

Πώς να ταξινομήσετε το φθινόπωρο

" Πότε πρέπει να πάω; " Αυτή είναι απολύτως η πιο καυτή ερώτηση φύλλωμα πτώσης της Νέας Αγγλίας στα μυαλά των αναζητητών φύλλων. Μπορεί να επιθυμείτε να έχετε μια κρυστάλλινη σφαίρα για να προβλέψετε τις κορυφαίες ημερομηνίες φύλλωσης πτώσης. Αλλά ακόμα και οι διάοροι της Νέας Αγγλίας θα σας πουν: Δεν γνωρίζετε ακριβώς ποια πορεία θα ακολουθήσει η φύση.

Γιατί είναι "πότε να πάει" μια τόσο δύσκολη ερώτηση; Κατά τους φθινοπωρινούς μήνες, η Νέα Αγγλία μπορεί να βιώσει κάθε ιδιοτροπία του καιρού.

Μια φρικτή καταιγίδα χιονιού στις αρχές Οκτωβρίου ή μια τροπική καταιγίδα ή ακόμα και ο τυφώνας μπορεί να καταστρέψει τα φύλλα και τα δέντρα. Ο Οκτώβριος μπορεί επίσης να φέρει απροσδόκητα ζεστές μέρες των 80 μοιρών και τα φύλλα που φαίνονται δεσμευμένα και αποφασισμένα να κρατηθούν μέχρι το αποκριές τουλάχιστον.

Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες είναι σίγουρα απογοητευτικές. Εκτός αν ζείτε αρκετά κοντά στη Νέα Αγγλία για να οδηγήσετε στο σπίτι κάθε μέρα, ο αυθορμητισμός είναι εκτός ζήτησης. Τα καταλύματα είναι απλά πολύ κατειλημμένα κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης σεζόν πτώσης για να πάρεις την ευκαιρία να βρεις κάτι την τελευταία στιγμή. Η απόφασή σας για το "πού να πάτε" είναι επίσης συνδεδεμένη με το χρονοδιάγραμμα των φύλλων. Η αλλαγή χρώματος ξεκινά στις βορειότερες περιοχές της Νέας Αγγλίας και στα υψηλότερα υψόμετρα και λειτουργεί στα νότια και στα βουνά.

Έτσι, τι είναι ένα καθορισμένο Leaf Peeper να κάνει;

Πρώτον, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε την επιστήμη πίσω από το τοπίο. Όταν μάθετε λίγο για το γιατί αφήνει το χρώμα να αλλάξει το φθινόπωρο , θα διαπιστώσετε ότι η διαδικασία που αρχίζει κάθε Σεπτέμβριο και διαρκεί μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου περιλαμβάνει διάφορους παράγοντες που είναι αδύνατον να προβλεφθούν ή να ελεγχθούν.

Οπλισμένοι με γνώση των συνθηκών που επηρεάζουν την εξέλιξη της εποχής πτώσης, το επόμενο βήμα είναι να στοιβάζετε τις πιθανότητες υπέρ σας. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις, αλλά υπάρχουν βήματα που μπορείτε να λάβετε για να αυξήσετε την πιθανότητα να δείτε το φύλλωμα πτώσης της Νέας Αγγλίας στο αποκορύφωμά της .

Ένα άλλο χρήσιμο εργαλείο για να αποκτήσετε μια γενική αίσθηση όταν η "κανονική" αιχμή φτάνει σε διάφορα μέρη της Νέας Αγγλίας είναι αυτή η μέρα με τη μέρα χάρτη φύλλωμα φύλλωμα από NewEngland.com.

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι αυτό είναι μόνο μια εκτίμηση, και κάθε χρόνο, τα χρώματα αναδύονται με το δικό τους χρονοδιάγραμμα.

Αγκαλιάστε τα πλήθη ή αποφύγετε τα πλήθη;

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που πρέπει να θυμάστε καθώς επιλέγετε τις ημερομηνίες ταξιδιού σας για το φθινόπωρο: Θέλετε να βρίσκεστε στη Νέα Αγγλία στην κορυφή της φρενίτιδας ή προτιμάτε να αποφύγετε το χειρότερο της κυκλοφορίας ... και τις μακρύτερες γραμμές για τον μηλίτη ντόνατς;

Το Σαββατοκύριακο της Ημέρας του Κολόμβου συνδέεται παραδοσιακά με το χρώμα πτώσης κορυφής σε όλες εκτός από τις βορειότερες και νοτιότερες περιοχές της Νέας Αγγλίας. Αλλά είναι και οι τρεις ημέρες, όταν ο ανταγωνισμός για τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι πιο έντονος, και οι τιμές ανεβαίνουν. Η κυκλοφορία στην εθνική οδό Kancamagus - η πιο εντυπωσιακή πτώση της νέας Αγγλίας - μπορεί να επιβραδύνει την ανίχνευση. Και θα περιμένετε τα πάντα, από τον ουρανό μέχρι τα τραπέζια στα δημοφιλή εστιατόρια.

Εάν μπορείτε να καθυστερήσετε το ταξίδι σας μέχρι την Τρίτη μετά την Ημέρα του Κολόμβου, θα πρέπει να δείτε αρκετά φύλλα και να μειώσετε το κόστος και τις ενοχλήσεις. Η άφιξη πριν από την Ημέρα του Κολόμβου - ειδικά εάν σχεδιάζετε να συγκεντρώσετε τα αξιοθέατα σας στο Maine, το Νιου Χάμσαϊρ και το Βερμόντ - είναι επίσης μια έξυπνη εναλλακτική λύση. Μέση εβδομάδα, θα βρείτε πάντα περισσότερη διαθεσιμότητα σε πανδοχεία και ξενοδοχεία της περιοχής και θα είστε σε θέση να καλύψετε περισσότερο έδαφος, το οποίο πάντα βελτιώνει την πιθανότητα να κατασκοπεύσετε πανέμορφες σκηνές του φθινοπώρου.

Ακολουθήστε το φύλλωμα

Εάν έχετε κάποια ευελιξία στο χρονοδιάγραμμα των ταξιδιών σας ... για παράδειγμα, εάν θα μείνετε με φίλους ή κάνετε ημερήσιες εκδρομές ... αυτές οι ηλεκτρονικές αναφορές φύλλων για τα νέα κράτη της Αγγλίας και τη γειτονική Νέα Υόρκη θα σας βοηθήσουν να βρείτε το καλύτερο φύλλωμα όταν η εποχή κυλάει. Αυτές οι αυθεντικές ενημερώσεις σχετικά με τις συνθήκες περιστροφής των φύλλων μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ποια κατεύθυνση θα οδηγήσετε από όπου και αν τυχαίνει να μένετε.

Μην το αφήνετε μέχρι την πιθανότητα

Διασκέδαση πράγματα να κάνουμε στη Νέα Αγγλία το φθινόπωρο

Ας το παραδεχτούμε. Έλλειψη φύλλων. Κακόβουλος καιρός. Παράγοντες πέρα ​​από τον έλεγχό σας μπορούν να βάλουν ένα αποσβεστήρα στις διακοπές φυλλώματος πτώσης σας. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να μην ασκήσετε υπερβολική πίεση στα φύλλα για να εκτελέσετε για εσάς. Υπάρχουν πολλές άλλες δραστηριότητες πτώσης για να εστιάσετε και να απολαύσετε ενώ είστε στη Νέα Αγγλία, αν τα φύλλα συνεργάζονται όταν είστε εδώ ή όχι.

Εδώ είναι μια γρήγορη λίστα με μερικά από τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Νέα Αγγλία το φθινόπωρο ...

  1. Πηγαίνετε για πεζοπορία / περπάτημα σε τραγανά φύλλα.
  2. Κάντε φωτογραφίες .
  3. Πηγαίνετε σε ένα χόνο.
  4. Ρίξτε κολοκύθες .
  5. Φάτε ντόνατς μηλίτη.
  6. Πάρτε τα θεαματικά φύλλα πτώσης και πιέστε τα για να τα διατηρήσετε.
  7. Πιείτε ζεστό μηλίτη μήλου. (Δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε ζεστό αλεσμένο μηλίτη στο σπίτι.)
  8. Επισκεφθείτε ένα οινοποιείο .
  9. Πάρτε μια κρουαζιέρα φύλλωμα πτώσης .
  10. Οδηγήστε στους πίσω δρόμους .

Fall Festivals Galore

Ένας άλλος τρόπος να αποτραπεί η πιθανή απογοήτευση του φύλλωμα είναι να σχεδιάσετε το ταξίδι σας γύρω από κάτι διασκεδαστικό, όπως ένα φεστιβάλ ή ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου. Ελέγξτε τον Οδηγό Συμβάντων για το Σαββατοκύριακο Φθινόπωρο για τα καλύτερα πράγματα που συμβαίνουν κάθε Σαββατοκύριακο του φθινοπώρου στη Νέα Αγγλία ή για να κάνετε το στόχο σας να παρακολουθήσετε τουλάχιστον ένα από αυτά τα Top 10 New England Fall Festivals .