Πιάσε ένα Leaf Lift στη Νέα Αγγλία αυτή την πτώση

Οι σκιεροδρομικές πίστες σκι θα σας πάρουν ψηλά πάνω από τα φύλλα

Τα χιονοδρομικά κέντρα της Νέας Αγγλίας εκτοξεύουν περισσότερη διασκέδαση το φθινόπωρο από ένα παιδί σε ένα μεγάλο μεγάλο σωρό φύλλων φέτος, προσφέροντας στους επισκέπτες γραφική θέα από το λεπτότερο φύλλωμα του φθινοπώρου από ψηλά.

Από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τον Οκτώβριο, θα βρείτε βόλτες με καροτσάκια έναν καταπληκτικό τρόπο να δείτε το πανόραμα της φύσης της νέας Αγγλίας που αλλάζει συνεχώς, πολύχρωμο.

Εδώ είναι η σέσουλα σε μερικές από τις προσφορές του χιονοδρομικού κέντρου στη Νέα Αγγλία και τη γειτονική Νέα Υόρκη:

K-1 Γόνδολα βόλτες στο Killington
Στο Killington, ο οκτώ επιβάτης K-1 Gondola μπορεί να σας οδηγήσει στην υψηλότερη κορυφή του Βερμόντ που εξυπηρετείται από μια αναπηρική καρέκλα, όπου θα απολαύσετε τις απόψεις που εκτείνονται σε πέντε κράτη και τον Καναδά σε μια καθαρή μέρα. Τι τρόπος να δεις τα φύλλα! Το K-1 Gondola φεύγει από το Killington Base Lodge, που βρίσκεται στην κορυφή της οδού Killington, 5 μίλια από τη διασταύρωση των ΗΠΑ 4 και VT 100 North στο Sherburne.

Το Killington διαθέτει επίσης ένα νέο υπαίθριο Skyeride για τους αναζητητές φυλλώματος.

Περπατήστε το SkyRide στο βουνό Wachusett
Το Wachusett Mountain έχει τη μόνη υψηλής ταχύτητας αποσπώμενη τετρακίνηση στην Μασαχουσέτη . Η θέα στο τοπίο από το Fall SkyRide θα σας κόβει την ανάσα. Το Scenic SkyRide είναι ανοιχτό τα σαββατοκύριακα και τις αργίες κατά τη διάρκεια των φεστιβάλ του φθινοπώρου, και η είσοδος στο φεστιβάλ απαιτείται επιπλέον της τιμής των εισιτηρίων SkyRide. Οδηγίες για το βουνό Wachusett, που βρίσκεται στο Princeton της Μασαχουσέτης, είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο.

Summit Gondola Rides στο Stratton
Στρίψτε στην κορυφή της υψηλότερης κορυφής του νότιου Βερμόντ και απολαύστε τις απόψεις φύλλων που αψηφούν τη σύγκριση. Ο Stratton προσελκύει τους φύλακες με τα γόνδολα, καθώς και πεζοπορία, γκολφ, paintball, ATV εκδρομές στην κορυφή και πολλά άλλα! Μπορείτε να αποθηκεύσετε αγοράζοντας τα εισιτήριά σας online εκ των προτέρων.

Οδηγίες για το Stratton είναι διαθέσιμες στην τοποθεσία του σκι περιοχή της περιοχής.

Φθινόπωρο φύλλων Scenic Chairlift βόλτες στο Mount Snow
Θα έχετε θέα σε τέσσερα κράτη από τη διάσκεψη κορυφής των 3.600 μέτρων στο Mount Snow Resort στο Mount Snow, Βερμόντ . Οι βόλτες Scenic Chairlift είναι διαθέσιμες από Παρασκευή έως Κυριακή, Σεπτέμβριος έως Οκτώβριο, επιτρέποντας καιρό. Το chairlift λειτουργεί επίσης την Τετάρτη και την Πέμπτη κατά τη διάρκεια της περιόδου φύλλωσης, Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου, καθώς και την Ημέρα του Κολόμβου. Για να αγοράσετε το εισιτήριο ανελκυστήρα σας, επισκεφθείτε το Mount Snow Sports στο Grand Summit Hotel. Οι οδηγίες για το Mount Snow είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο.

Cannon βουνό γραφικό τραμ βόλτες
Το Cannon Mountain Aerial Tramway χτυπάει τις πιπεριές των φύλλων στην 4,180-ποδιών κορυφή του Cannon Mountain του Νιού Χάμσαϊρ σε λιγότερο από 10 λεπτά. Σε μια καθαρή μέρα, θα έχετε θέα στα βουνά του Νιου Χάμσαϊρ, του Μέιν, του Βερμόντ, του Καναδά και της Νέας Υόρκης. Και υπάρχει ένα μπαρ στην κορυφή, ώστε να μπορείτε να φρυγανιάσετε τα φύλλα. Οι βόλτες προσφέρονται καθημερινά, επιτρέποντας τον καιρό μέχρι τον Οκτώβριο.

Γόνδολα βόλτα στο βουνό Wildcat
Το Wildcat Mountain στο Τζάκσον, Νιού Χάμσαϊρ , προσφέρει βόλτα με γόνδολα τα Σαββατοκύριακα από τις 10 Σεπτεμβρίου έως τις 10 Οκτωβρίου, συμπεριλαμβανομένης της Ημέρας του Κολόμβου τη Δευτέρα, επιτρέποντας καιρό. Υπάρχει επίσης μια επιλογή Gondola Ride & Lunch. Οι οδηγίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Wildcat.

Skyride στις περιπέτειες Summit στο βουνό Loon
Το Loon Mountain στο Λίνκολν, Νιού Χάμσαϊρ , προσφέρει όχι μόνο μια θεαματική, γραφική, 1-1 / 2 μιλίων γόνδολα, αυτή την πτώση, αλλά και πολλές περιπέτειες όταν φτάσετε στη κορυφή.

Εξερευνήστε τις παγετώδεις σπηλιές, γυρίστε τα παιδιά χαλαρά στην παιδική χαρά βουνού και, πάνω απ 'όλα, τραβήξτε μεγάλες φωτογραφίες φύλλων από τον τετράπλευρο πύργο παρατήρησης. Οι ώρες είναι καθημερινά μέχρι τις 10 Οκτωβρίου. Τα Σαββατοκύριακα μπορείτε να επιλέξετε το Loon Adventure Pass που περιλαμβάνει όχι μόνο απεριόριστες διαδρομές με γόνδολα, αλλά και φόδρα με φερμουάρ, αναρρίχηση στο τοίχωμα, τραμπολίνο bungee και ενοικίαση ποδηλάτων δύο ωρών. Με επιπλέον χρέωση, το πακέτο Super Adventure περιλαμβάνει είσοδο στο Aerial Forest Adventure Park του Loon.

Hunter Mountain Skyride
Βλέπετε τα βόρεια Catskills, όλα ντυμένα με τα χρώματα του φθινοπώρου τους από την έξοδο των έξι επιβατών Kaatskill Flyer του Hunter Mountain. Η διαδρομή 11 λεπτών θα σας μεταφέρει στην κορυφή των 3.200 ποδιών. Το Skyride λειτουργεί τα Σαββατοκύριακα μέχρι τις 16 Οκτωβρίου, μαζί με την Ημέρα του Κολόμβου τη Δευτέρα. Το Hunter Mountain βρίσκεται στο Hunter της Νέας Υόρκης . Οδηγίες διατίθενται στην τοποθεσία της περιοχής του σκι.

Whiteface Βουνό Cloudsplitter Γόνδολα Skyride
Γόνδολα βόλτες στο Whiteface Mountain στη λίμνη Placid, Νέα Υόρκη , τρέχουν από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή έως τις 9 Οκτωβρίου και τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου (Ημέρα του Κολόμβου).

Δείτε υπέροχο φύλλωμα από το κατάστρωμα παρατήρησης στην κορυφή των 3.600 ποδιών του βουνού.