Ποιος είναι ο φόρος πωλήσεων στο St. Paul, Minnesota;

Πριν να ψωνίσετε στο St. Paul, μάθετε για τον φόρο πωλήσεων της πόλης

Εάν επισκέπτεστε το St. Paul , Minnesota, μπορεί να βοηθήσει τον προϋπολογισμό σας να γνωρίσει τον φόρο πωλήσεων της πόλης. Στο St. Paul, ο συνδυασμένος φόρος πωλήσεων για τα περισσότερα είδη είναι 7.625%.

Η κατανομή του Φόρου Πωλήσεων του Αγίου Παύλου

Το 7.63 τοις εκατό φόρος επί των πωλήσεων στο St. Paul αποτελείται από κρατικούς, αστικούς και ειδικούς φόρους. Εδώ είναι η κατανομή:

Ο κρατικός φόρος πωλήσεων της Μινεσότα είναι 6,875%.
Η πόλη του φόρου επί των πωλήσεων του St. Paul είναι 0,5%.
Ο ειδικός φόρος, ένας φόρος βελτίωσης της διαμετακόμισης, είναι 0,25%.

Ο φόρος βελτίωσης της διαμετακόμισης εισπράττεται στις κομητείες Hennepin, Ramsey, Anoka, Dakota και Washington, και χρησιμοποιείται για να πληρώσει για τη βελτίωση των ελαφρών σιδηροδρομικών γραμμών, των σιδηροδρομικών μεταφορών και των υπηρεσιών express λεωφορείων.

Η πόλη του φόρου του Αγίου Παύλου ονομάζεται πρόγραμμα STAR, το οποίο σημαίνει Ανανέωση Φόρου Πωλήσεων. Αυτό πληρώνει για μια αναδιαμόρφωση του συγκροτήματος πολιτικών κέντρων της πόλης, καθώς και άλλα έργα κεφαλαίου σε όλο το κέντρο της πόλης και τις γειτονιές της πόλης. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα STAR online.

Η ίδια η περιοχή της Ντακότα, όπου βρίσκεται ο St. Paul, δεν έχει επιπλέον φόρο επί των πωλήσεων.

Πρόσθετοι φόροι που συγκεντρώθηκαν στο St. Paul

Εκτός από τον φόρο επί των πωλήσεων, ο Άγιος Παύλος συλλέγει επίσης φόρο ψυχαγωγίας, φόρο εστιατορίου, φόρο διαμονής και φόρο επί των πωλήσεων οινοπνευματωδών ποτών. Ο φόρος διαμονής και εστιατορίου είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τους τουρίστες.

Ο φόρος διαμονής στο St. Paul συλλέγεται από ξενοδοχεία, επομένως κατά πάσα πιθανότητα θα δείτε αυτό στη δήλωσή σας όταν το check out. Ο φόρος διαμονής του St. Paul είναι 3% για ξενοδοχεία με λιγότερα από 50 δωμάτια και 6% για ξενοδοχεία με 50 ή περισσότερα δωμάτια.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το φόρο ξενοδοχείου / μοτέλ στην ιστοσελίδα της Minnesota Department of Revenue.

Ο φόρος επί των υγρών είναι ένας κρατικός φόρος 2,5 τοις εκατό σε όλες τις πωλήσεις οινοπνευματωδών, επί τόπου και εκτός του χώρου, από καταστήματα αλκοολούχων ποτών, εστιατόρια, μπαρ, σε αθλητικές εκδηλώσεις και σε άλλους χώρους.

Απαλλαγές φόρου πωλήσεων του St. Paul

Ενώ οι περισσότερες αγορές υπόκεινται σε φόρο επί των πωλήσεων, δεν είναι όλες.

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για πιστοποιητικό εξαίρεσης, το οποίο μπορεί να αποκλείσει την αγορά σας.

Για παράδειγμα, τα αντικείμενα που αποστέλλονται εκτός του Αγίου Παύλου δεν υπόκεινται επίσης στον φόρο πωλήσεων του Αγίου Παύλου. Οι ομοσπονδιακές κυβερνητικές υπηρεσίες εξαιρούνται επίσης από τον τοπικό και κρατικό φόρο επί των πωλήσεων. Υπάρχουν και άλλες καταστάσεις που μπορεί επίσης να ισχύουν. Ελέγξτε τα φορολογικά στοιχεία του κράτους για να δείτε εάν η αγορά σας μπορεί να είναι απαλλαγμένη από φόρο επί των πωλήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για τον φόρο πωλήσεων του St. Paul