Ο βασικός οδηγός για Jiminy Peak Ski Resort

Το Jiminy Peak Ski Resort είναι το μεγαλύτερο θέρετρο για σκι και snowboard στη νότια Νέα Αγγλία. Βρίσκεται στη μέση των Berkshires στην πόλη Hancock της Μασαχουσέτης. Το θέρετρο απέχει 45 λεπτά από το Albany, 2,5 ώρες με το αυτοκίνητο από τη Βοστώνη και 3 ώρες από τη Νέα Υόρκη. Τα ίδια τα Berkshires είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός στα βορειοανατολικά, ιδιαίτερα όμορφα κατά τη διάρκεια των περιόδων αιχμής φύλλωμα φύλλων πτώσης ή ενώ καλύπτονται από χιόνι το χειμώνα.

Κατά τη διάρκεια μιας τυπικής εποχής, το θέρετρο βλέπει 300 ίντσες της χιονόπτωσης. Το ύψος βάσης στο Jiminy Peak είναι 1.245 πόδια και το ανώτερο ύψος είναι 2.375 πόδια. Το θέρετρο έχει συνολικά 9 ανελκυστήρες (1 ανελκυστήρας υψηλών ταχυτήτων έξι επιβατών, το Berkshire Express, 1 διπλό αναπηρικό αμαξίδιο, το διπλό Grand Slam, 2 ανελκυστήρες με τετράκλινα καθίσματα, το Quad Quad και Whitetail Quad, 2 επιφάνειες ανύψωσης και 3 τρίκλινα ανελκυστήρες καρέκλας, τριάδες Νότιος, Κορυφής και Κρίκετ). Είκοσι ένα από τα 45 μονοπάτια φωτίζονται για νυχτερινό σκι.

Το αγαπημένο μας χαρακτηριστικό του Jiminy Peak; Είναι το μόνο χιονοδρομικό κέντρο στη Βόρεια Αμερική που παράγει όλη τη δική του ενέργεια χρησιμοποιώντας ανεμογεννήτριες.

Εδαφος

Το Jiminy Peak Ski Resort διαθέτει 167 στρέμματα σκι. μια κάθετη άνοδο 1,150. 38% αρχάριος? 13% αρχάριος / ενδιάμεσος; 16% ενδιάμεσο. 13% ενδιάμεσος / εμπειρογνώμονας. 20% εμπειρογνώμονας / προχωρημένος.

Ανέσεις εισιτηρίων

Τα εισιτήρια μιας ημέρας που αγοράζονται στο παράθυρο ξεκινούν από $ 76 για ενήλικες (19-24), $ 66 για νεαρούς ενήλικες (13-18) ή ηλικιωμένους (65+) και $ 56 για παιδιά (12 και κάτω) για μη αργίες. Τα εισιτήρια διακοπών ξεκινούν από $ 83 για ενήλικες, $ 72 για νέους ενήλικες και ηλικιωμένους και $ 62 για παιδιά. Οι διακοπές για τη σεζόν 2017-2018 περιλαμβάνουν 25 Δεκεμβρίου 2017 έως 1 Ιανουαρίου 2018, 15 έως 17 Ιανουαρίου και 17 έως 25 Φεβρουαρίου.

Προσφέρονται εκπτώσεις για χαμηλότερους ορεινούς ανελκυστήρες, εισιτήρια ανελκυστήρων 4 ωρών, πακέτα λυκόφωτος (3 μ.μ. έως 10 μ.μ.), πακέτα διάρκειας 2 ημερών και 3 ημερών και εισιτήρια προερχόμενα online εκ των προτέρων, με μεγαλύτερες εκπτώσεις πιο νωρίς εκ των προτέρων.

Φαγητό και ποτό

Παρόλο που προσφέρει λιγότερες επιλογές από τα μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα, δεν θα πεινασθείτε στο Jiminy Peak Ski Resort. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι πολλά από τα παρακάτω είναι ανοιχτά μόνο τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Αν θέλετε περισσότερες επιλογές, οι ίδιοι οι Berkshires έχουν πολλά εστιατόρια και μπαρ.

Ενοικιάσεις και εργαλεία

Στην επάνω αυλή του Χωρινού Κέντρου στο κτήριο Thatcher, θα βρείτε όλες τις απαραίτητες ανέσεις. Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2017-2018, δανείστε είτε σκι, μπότες και πόλους είτε ένα snowboard Burton και μπότες για $ 43 για μια ολόκληρη μέρα και $ 39 για τις επόμενες ημέρες. Τα κράνη είναι $ 10 την ημέρα και οι φύλακες του καρπού, αν χρειαστεί, είναι δωρεάν.

Εάν το παιδί σας συμμετέχει στο KidsRule Mountain Camp, μπορείτε να νοικιάσετε εξοπλισμό στο Burbank Children's Center. Ομοίως, για τους μαθητές του Κέντρου Get Skiing και Snowboarding, υπάρχει ένα κατάστημα ενοικίασης στο Doc Maynard.

Για $ 50 την ημέρα, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα ονόματα Volkl, Rossignol, Atomic, K2, Blizzard, Ramp, Fischer, Burton και Captiva στα Mountain Sports από το Potter Brothers στο Burbank Centre. Εκεί μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού σκι και snowboard για αγορά μαζί με ενδύματα και αξεσουάρ κρύου καιρού. Αγοράστε σουβενίρ και αντικείμενα επώνυμων θέσεων στο Just Jiminy στο Paul Major Welcome Center.

Μαθήματα και κλινικές

Τα προγράμματα παιδιών στο Jiminy Peak έχουν λάβει εθνική αναγνώριση. Τα KidsRule βουνά κατασκηνώσεις παρέχουν μια ολόκληρη ημέρα της διδασκαλίας για παιδιά ηλικίας 3-14 που περιλαμβάνει ένα εισιτήριο ανελκυστήρα, τα μαθήματα, και το μεσημεριανό γεύμα. Οι ενήλικες και τα παιδιά μπορούν επίσης να μάθουν σε ιδιωτικά μαθήματα ή σε ομαδικά μαθήματα 80 λεπτών ή με το πρόγραμμα Get Skiing and Snowboarding για αρχάριους, μαθήματα που βασίζονται σε άλλα και περιλαμβάνουν ενοικιάσεις και εισιτήρια ανελκυστήρα. Πακέτα πολλαπλών εβδομάδων και προσαρμοσμένα μαθήματα για σκιέρ με διαφορετικές ικανότητες είναι επίσης διαθέσιμα.

Αλλες εναλλαγές σκι και σνόουμπορντ

Κατάλυμα