Περιηγήσεις στο Δουβλίνο

Πώς να επισκεφθείτε τα κύρια αξιοθέατα του Δουβλίνου χωρίς μεγάλη προσπάθεια

Η επιλογή της σωστής περιήγησης στο Δουβλίνο δεν είναι ένα εύκολο κατόρθωμα, κυρίως επειδή είστε χαλασμένοι για επιλογή όταν επισκέπτεστε την πρωτεύουσα της Ιρλανδίας. Η ποικιλία των περιηγήσεων που προσφέρονται σίγουρα δεν είναι καθόλου παράξενη και πρέπει επίσης να ταξινομήσετε το σιτάρι από το κάλο λίγο - το περίεργο σέρνεται, για παράδειγμα, είναι πασίγνωστο που απευθύνεται μόνο σε ειδικά δημογραφικά στοιχεία, γι 'αυτό επιλέξτε με σύνεση πριν το βράδυ σας καταστραφεί . Αλλά, γενικά, οποιαδήποτε περιοδεία θα σας δώσει μια καλή πρώτη εντύπωση της πρωτεύουσας της Ιρλανδίας.

Ωστόσο, πώς να διαλέξετε ένα;

Επιτρέψτε μου να βοηθήσω λίγο ...

Όταν επισκέπτεστε τη φημισμένη πόλη, θέλετε να πάρετε τα καλύτερα αξιοθέατα και αξιοθέατα του Δουβλίνου - και έχετε διάφορες μεθόδους για να εξερευνήσετε την πόλη στη διάθεσή σας. Από το ευκολότερο και φθηνότερο, που θα ήταν μια αυτο-καθοδηγημένη περιοδεία στο Δουβλίνο με τα πόδια . Για το κοινό , όπως θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα δημόσιων συγκοινωνιών του Δουβλίνου για μια πιο εκτεταμένη περιοδεία. Ή θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για να περάσετε, αλλά θα πρέπει να είστε τρελοί να πάρετε ένα αυτοκίνητο στο Δουβλίνο ως τουρίστας .

Αλλά σοβαρά, ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε το Δουβλίνο χωρίς υπερβολική ταλαιπωρία και με ένα γνώριμο σχόλιο που ρίχνεται είναι μια προκαθορισμένη περιήγηση. Και έχετε στην πραγματικότητα μια επιλογή περιηγήσεων, απλά επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει:

Hop On Hop Εκδρομές του Δουβλίνου

Οι εκδρομές που προσφέρουν υπηρεσία hop-on-hop-off είναι στην πραγματικότητα οι πιο ευέλικτες από αυτές. Είναι αλήθεια ότι συνήθως μένουν στην ίδια διαδρομή όλη την ημέρα, πηγαίνοντας σε κύκλους γύρω από το κέντρο της πόλης, αλλά η ευελιξία για εσάς έρχεται με την ευκαιρία να βγείτε και αργότερα να εισέλθετε ξανά σε οποιαδήποτε καθορισμένη στάση.

Όλα τα δωμάτια είναι κατάλληλα για ένα ή περισσότερα αξιοθέατα.

Ενδεχομένως να χρειαστεί να προγραμματίσω κάποιες φορές αυτές τις περιηγήσεις - αν θέλετε να χτυπήσετε το κατάστημα Guinness Storehouse, για παράδειγμα, θα είστε εκτός κυκλοφορίας για λίγες ώρες.

Άλλες εκδρομές λεωφορείων του Δουβλίνου

Θα ήθελα να συστήσω δύο ακόμα περιηγήσεις με λεωφορεία εδώ, παρόλο που είναι λιγότερο ευέλικτες:

Εκδρομές με σκάφος στο Δουβλίνο

Θέλετε να δείτε το Δουβλίνο με βάρκα, όπως είδες το Παρίσι ή το Λονδίνο; Ναι είναι δυνατόν:

Υπάρχουν επίσης κρουαζιέρες για δείπνο στο Μεγάλο Κανάλι, αλλά αυτές επικεντρώνονται περισσότερο στο φαγητό παρά στα αξιοθέατα (που δεν είναι τόσο υπέροχα κατά μήκος του καναλιού ούτως ή άλλως).

Δουβλίνο έξω από το κέντρο της πόλης

Εάν θέλετε να αποχωρήσετε από το κέντρο της πόλης, το Δουβλίνο Λεωφορείο μπορεί να είναι η πρώτη σας επιλογή (εκτός εάν απλώς ανασύρετε μια βόλτα στο DART στους Greystones ή Howth ). Προσφέρουν δύο εκδρομές που απολαμβάνουν μερικά αξιοθέατα ακόμα πιο μακριά:

Ή, αν αισθάνεστε πραγματικά περιπετειώδης (και δεν πειράζει να ξοδεύετε πολύ χρόνο στο δρόμο), το Paddywagon τρέχει ημερήσιες εκδρομές σε μακρινά μέρη όπως το Causeway του Γίγαντα, οι Cliffs of Moher, Connemara και ακόμα και ο Kerry.