Δωρεάν περιηγήσεις στο κέντρο της πόλης Little Rock

Αν είστε στο κέντρο του Little Rock για το Σαββατοκύριακο αυτό το φθινόπωρο και ψάχνετε για κάτι να κάνετε, το Little Rock Convention Center και το Γραφείο Επισκεπτών προσφέρει μια δωρεάν περιήγηση στην περιοχή του κέντρου αυτού του φθινοπώρου. Οι περιηγήσεις είναι 10 π.μ. και 4 μ.μ. τα Σάββατα από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 19 Νοεμβρίου. Το μόνο που ζητάτε είναι να φορέσετε άνετα παπούτσια και ελπίζετε να επισκεφτείτε μερικά από τα καταστήματα και τα εστιατόρια στο κέντρο της πόλης αφού τελειώσετε.

Η περιοδεία σας θα σας πει επίσης πώς μπορείτε να φτάσετε στον ποταμό Αγορά εύκολα για να επισκεφθείτε όλες τις τοποθεσίες, όπως η Προεδρική Βιβλιοθήκη Κλίντον, η Heifer International και η Argenta στο North Little Rock.

Αυτή η περιήγηση συνδυάζει το περπάτημα με το κέντρο του τραμ που ονομάζεται μερικές φορές το τρόλεϊ και χτυπά τα περισσότερα από τα highlights του στο κέντρο του Little Rock. Η περιήγηση με τα πόδια ξεκινά στο La Petite Roche Plaza και παίρνει tour-goers σε μικρή απόσταση με τα πόδια μέσα από Riverfront Park στη γέφυρα Junction. Τερματίζεται στη στάση του τρόλεϊ της Προεδρίας Clinton Avenue. Από εκεί, οι συμμετέχοντες μπορούν να φτάσουν στο τραμ και να περάσουν την υπόλοιπη μέρα εξερευνώντας το Little Rock με τραμ. Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση λαμβάνουν δωρεάν ημερήσια κάρτα για να μπορούν να απολαύσουν το κέντρο της πόλης όλη την ημέρα και οι οδηγοί τρόλεϊ επισημαίνουν επίσης μερικά από τα σημεία και τις στάσεις. Το τραμ περνάει από τον ποταμό προς το κέντρο του North Little Rock.

Περιήγηση εστιάζει

Η περιοδεία επικεντρώνεται σε αξιοθέατα όπως εστιατόρια, καταστήματα, ξενοδοχεία και πράγματα που πρέπει να κάνετε.

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους επισκέπτες να εξοικειωθούν με το κέντρο του Little Rock. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για τους ντόπιους που δεν ήταν στο κέντρο για μια στιγμή να πάρουν τα ρουλεμάν τους. Το σύστημα τραμ είναι ένας τρόπος χαμηλού στρες για να ταξιδέψετε στην πόλη και να ελέγξετε τα πράγματα. Το τραμ κάνει στάσεις στο Marriott, την Κεντρική Βιβλιοθήκη, το Προεδρικό Κέντρο του Clinton, την έδρα της Heifer International, το River Market και το Creative Corridor και πηγαίνει όλος στο Argenta District του North Little Rock και στο Verizon Arena .

Η περιοδεία διαρκεί 90 λεπτά, αλλά το τραμ είναι καλό για όλη την ημέρα.

Οι εκδρομές συναντιούνται στη λεωφόρο Clinton Ave 400 και οι κρατήσεις δεν απαιτούνται.

Δεν χρειάζεται να βρίσκεστε στην επίσημη περιοδεία για να πάρετε το Metro Streetcar System. Οι ημερήσιες κάρτες είναι $ 2 (μπορείτε επίσης να περάσετε $ 1). Πολλά από τα ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης πωλούν περάσματα. Μπορείτε επίσης να πάρετε τα περάσματα στα γραφεία του μετρό του Rock Region στο 901 Maple, River Cities Ταξιδεύοντας στην Λεωφόρο E. Capitol 310 και τη Σύμβαση Little Rock και το Γραφείο Επισκεπτών στην Άνοιξη Street. Τα περάσματα είναι διαθέσιμα και στα τραμ. Το σύστημα τραμ έχει δύο ξεχωριστές γραμμές. Η πράσινη γραμμή συνδέει το River Market και τη βιβλιοθήκη Clinton / Heifer International. Η μπλε γραμμή κάνει τους ίδιους βρόχους, αλλά και πηγαίνει στο North Little Rock. Η υπηρεσία προς τη βιβλιοθήκη Clinton και την Heifer International λήγει στις 5:45 μ.μ. καθημερινά, αλλά η υπόλοιπη γραμμή τροχαλίας είναι ανοιχτή τις Κυριακές από τις 10:40 π.μ. έως τις 5:45 μ.μ., από Δευτέρα έως Τετάρτη από τις 8:20 π.μ. έως τις 10:00 και από Πέμπτη έως Σάββατο από τις 8:20 π.μ. έως τις 12 το πρωί Μπορείτε να κατεβάσετε ένα φυλλάδιο Metro Streetcar.

Περιηγήσεις με αυτοπεποίθηση

Μπορείτε να πάρετε μια αυτο-καθοδηγούμενη περιήγηση με τα πόδια στο Little Rock που χτυπά τα περισσότερα από τα καυτά σημεία στο κέντρο της πόλης . Ορισμένα από τα αξιοθέατα που βρίσκονται σε αυτόν τον κατάλογο, όπως το κτήριο του Καπιτώλιο , είναι πολύ κοντά.

Το Riverfront Park είναι ένας ασφαλής και εύκολος περίπατος και μπορείτε να δείτε τη La Petite Roche Plaza από εκεί. Βρίσκεται ακριβώς πίσω από τον κεντρικό κόμβο του ποταμού Market, καθώς και μερικά εστιατόρια και μικρά καταστήματα.

Το Little Rock γίνεται ένας τουριστικός προορισμός. Σύμφωνα με το Συνεδριακό Κέντρο του Little Rock και το Γραφείο επισκεπτών:

Το Little Rock συνεχίζει να συγκεντρώνει την εθνική και διεθνή αναγνώριση για τα πολλά χαρακτηριστικά του. Ο μεγαλύτερος ιστοχώρος αναζήτησης ξενοδοχείων, Trivago.com, ονομάζεται Little Rock # 8 στις "Top 10 2016 Top US Best Value Πόλεις". Το 2015, το Little Rock ονομάστηκε # 6 του Huffington Post "Top 10 πιο προσιτές θέσεις για να ζήσουν οι ΗΠΑ "Το 2014, ο ταξιδιωτικός οδηγός Forbes παραθέτει το Little Rock ως ένα από τα" Top Five Secret Foodie Cities στις ΗΠΑ "