Πώς να φτάσετε στο Άμστερνταμ από το αεροδρόμιο του Αϊντχόβεν

Φτάστε στο Άμστερνταμ με την ευκολία από αυτή τη χαμηλού κόστους βάση αεροπορικής εταιρείας

Το αεροδρόμιο του Αϊντχόβεν είναι το δεύτερο πολυσύχναστο πολιτικό αεροδρόμιο στις Κάτω Χώρες. Αλλά στα 75 μίλια (125 χλμ.) Νοτιοανατολικά του Άμστερνταμ, αυτό που καθιστά το Eindhoven ένα τόσο δημοφιλές αεροδρόμιο προορισμού για τους επισκέπτες που ενδιαφέρονται για την πρωτεύουσα; Η απάντηση είναι μία από τις οικονομικές: ορισμένες από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους της Ευρώπης, όπως η Ryanair, η Transavia και η Wizz Air, χρησιμοποιούν το αεροδρόμιο προορισμού του Eindhoven στις Κάτω Χώρες.

(Επί του παρόντος δεν υπάρχουν απευθείας διατλαντικές διαδρομές προς το Αεροδρόμιο Αϊντχόβεν · οι ταξιδιώτες από τη Βόρειο Αμερική, εντούτοις, μερικές φορές μπορούν να βρουν ουσιαστικά φθηνότερους ναύλους αν πετάξουν σε έναν ευρωπαϊκό αερομεταφορέα, στη συνέχεια να συνεχίσουν με ένα χαμηλού κόστους μεταφορέα σε μικρότερο ολλανδικό αεροδρόμιο όπως το Eindhoven.Αν η ευκολία αυτής της τακτικής εξαρτάται από το ξεχωριστό δρομολόγιο του ταξιδιού σας, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους ταξιδιώτες που θα ήθελαν να εξερευνήσουν τις νότιες Κάτω Χώρες ή θα βρίσκονται ήδη κοντά σε ένα μεγάλο αεροδρόμιο - ας πούμε, ο Roissy-Charles de Gaulle κοντά στο Παρίσι ή τη Φρανκφούρτη στον Μάιν - στα ταξίδια τους στην Ευρώπη.) Ολοκληρώστε το ταξίδι στο Άμστερνταμ με μία από τις πιο αποδοτικές επιλογές ταξιδιού που αναφέρονται παρακάτω.

Αεροδρόμιο Αϊντχόβεν στο Άμστερνταμ με τρένο
Δεν χρειάζονται κρατήσεις - οι ταξιδιώτες που προσγειώνονται στο αεροδρόμιο του Αϊντχόβεν μπορούν απλά να πάρουν ένα τοπικό λεωφορείο στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης και στη συνέχεια να συνεχίσουν στο Άμστερνταμ με τους Ολλανδικούς Σιδηρόδρομους (NS).

Η γραμμή 401 του λεωφορείου (κατεύθυνση: Σταθμός Αϊντχόβεν) σταματά ακριβώς έξω από το τερματικό του αεροδρομίου. Τα εισιτήρια διατίθενται από ένα μηχάνημα που βρίσκεται μέσα στο λεωφορείο. ο ναύλος στον σταθμό Αϊντχόβεν είναι € 3,50. Βρείτε το πιο πρόσφατο πρόγραμμα λεωφορείων στην ολλανδική ιστοσελίδα συμβουλών για τα ταξίδια 9292, καθώς και οδηγίες για τη μεταφορά από τη στάση του λεωφορείου του αεροδρομίου.

Από τον σταθμό Eindhoven, υπάρχει άμεση σύνδεση με τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Άμστερνταμ. Το τρένο Intercity από το Αϊντχόβεν (διεύθυνση: Den Bosch) διαρκεί 1 ώρα, 20 λεπτά για να φτάσει στο κέντρο του Άμστερνταμ. κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, το πλήρες εισιτήριο κοστίζει € 18,70 ανά κατεύθυνση, γεγονός που καθιστά τη συνολική τιμή 22,20 €. Για τα τελευταία δρομολόγια τρένων και πληροφορίες σχετικά με τα ναύλα, ανατρέξτε στον ιστότοπο των ολλανδικών σιδηροδρόμων (NS).

Αεροδρόμιο Αϊντχόβεν στο Άμστερνταμ με λεωφορείο
Εάν προτιμάτε μια πιο άμεση διαδρομή προς το Άμστερνταμ ή σε άλλη πόλη, υπάρχουν επίσης υπηρεσίες μεταφοράς από / προς το αεροδρόμιο Eindhoven προς επιλεγμένους προορισμούς. Το AirExpressBus προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς με λεωφορείο σε λογικές τιμές στο Άμστερνταμ, την Ουτρέχτη και το Den Bosch . Τα εισιτήρια που αγοράζονται στο διαδίκτυο υπόκεινται σε έκπτωση τριών ευρώ. οι επιγραμμικές ναύλους στο Άμστερνταμ (κατά τη στιγμή της δημοσίευσης) είναι € 22,50 ανά κατεύθυνση ή € 38,50 μετ 'επιστροφής (€ 19,25 ανά κατεύθυνση). Το λεωφορείο μεταφέρει το κανάλι από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Άμστερνταμ, στο σημείο αναχώρησης της Holland International Canal Cruises στο Prins Hendrikkade. Η συνολική διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 1 ώρα, 45 λεπτά, η οποία είναι κατά το μάλλον ή ήττον ισοδύναμη με την παραπάνω επιλογή του τοπικού λεωφορείου και του τρένου Intercity, αλλά η διαδρομή είναι κάπως πιο άνετη και δεν απαιτεί μεταφορά για τους ταξιδιώτες που πρέπει να φτάσουν στην περιοχή του Άμστερνταμ Κεντρικός σταθμός.

Αεροδρόμιο Αϊντχόβεν προς Άμστερνταμ με αυτοκίνητο
Για τους επισκέπτες που θα χρησιμοποιήσουν ένα αυτοκίνητο ενοικίασης κατά την επίσκεψή τους, μπορεί να είναι πρακτικό να οδηγείτε από το αεροδρόμιο του Αϊντχόβεν στο Άμστερνταμ. διαφορετικά, αυτή η επιλογή είναι πολύ λιγότερο βολική από εκείνη που περιγράφεται παραπάνω. Αρκετές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων λειτουργούν από το αεροδρόμιο του Αϊντχόβεν. αυτά βρίσκονται εκτός του τερματικού σταθμού του αεροδρομίου, στο Luchthavenweg 13 · περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στην ιστοσελίδα του αεροδρομίου του Αϊντχόβεν. Ενώ το αεροδρόμιο του Eindhoven προσφέρει άφθονες συμβουλές για το πώς να οδηγείτε από και προς το αεροδρόμιο, οι πιο λεπτομερείς οδηγίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα ViaMichelin, όπου οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν τη διαδρομή επιλογής τους και να υπολογίσουν το κόστος ταξιδιού. Η διαδρομή 120 χλμ. Διαρκεί περίπου 1 ώρα, 40 λεπτά.

Εξερευνήστε το Αϊντχόβεν και την επαρχία της Βόρειας Βραβάντης
Το Eindhoven μπορεί να μην είναι η πιο γραφική πόλη της Ολλανδίας, αλλά είναι σίγουρα γεμάτη από επιθυμητά αξιοθέατα, ενώ η ευρύτερη επαρχία της Βόρειας Βραβάντης έχει το μερίδιό της σε όμορφους προορισμούς - το Tilburg είναι το αγαπημένο μου προσωπικό.

Μάθετε περισσότερα για τον τουριστικό προορισμό North Brabant στο Άμστερνταμ Travel:

Βρείτε ταξιδιωτικές οδηγίες μεταξύ Άμστερνταμ και άλλα ολλανδικά αεροδρόμια στο Amsterdam Travel.