Ιούλιος στο Άμστερνταμ: Ταξιδιωτικές συμβουλές, Καιρός & εκδηλώσεις

Ο Ιούλιος, όπως και το υπόλοιπο καλοκαίρι, σηματοδοτεί τον καλό καιρό και έναν τεράστιο αριθμό εποχιακών φεστιβάλ και εκδηλώσεων για τους επισκέπτες. Η δημοτικότητα του Άμστερνταμ ως προορισμός καλοκαιρινών διακοπών σημαίνει ότι η πόλη θα είναι πιο γεμάτη από ό, τι σε άλλες εποχές του χρόνου. περιμένετε να δείτε αυτό αντανακλάται σε αξιοθέατα, εστιατόρια και καφέ, αεροδρόμια και σιδηροδρομικούς σταθμούς. Αλλά η εισροή επισκεπτών δεν πρέπει να παρεμποδίζει τη διασκέδαση. απλώς επιτρέψτε επιπλέον χρόνο για ταξίδια και θυμηθείτε ότι οι χρόνοι αναμονής μπορούν συχνά να παρακάμπτονται με κρατήσεις (σε εστιατόρια) ή προκαταβολικά εισιτήρια (σε αξιοθέατα).

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Ιούλιος Καιρός

Ετήσια Φεστιβάλ & Εκδηλώσεις τον Ιούλιο

Δείτε ιστότοπους συμβάντων για τις πληροφορίες επισκεπτών του τρέχοντος έτους.

Άμστερνταμ Gay Pride
Το Pride Amsterdam επιστρέφει στο τέλος του Ιουλίου με ένα πλήρες πρόγραμμα τόσο εσωτερικών όσο και υπαίθριων εκδηλώσεων: ταινίες, εκθέσεις έργων τέχνης, θεατρικές παραστάσεις, λογοτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις, πάρτι και φυσικά η περίφημη παρέλαση του καναλιού.

Άμστερνταμ,
Η εβδομαδιαία εβδομάδα μόδας του Άμστερνταμ είναι το κορυφαίο γεγονός στο ημερολόγιο μόδας της πρωτεύουσας και τα εκδηλώματά της εκτός προγραμματισμού εξασφαλίζουν την αφθονία του να δει και να κάνει και πέρα ​​από την πασαρέλα.

Φεστιβάλ Άμστερνταμ
Αυτό το δημοφιλές φεστιβάλ παγκόσμιας μουσικής στο Άμστερνταμ ονομάστηκε Καλύτερο Φεστιβάλ Μουσικής Time Out του Άμστερνταμ για την ποικίλη ποικιλία των διεθνών ερμηνευτών του, ενώθηκαν σε ένα κοινό, ετήσιο θέμα.

Διεθνές Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Comedytrain
Ο ολλανδικός θίασος κωμωδίας Comedytrain προσκαλεί διάσημους αγγλόφωνους κωμικούς να εμφανιστούν σε μια οικεία ατμόσφαιρα κλαμπ κωμωδίας σε αυτή την εκδήλωση κωμωδίας αγγλικής γλώσσας.

Μελλοντικό Φεστιβάλ Reggae Ruigoord
Το χωριό των καλλιτεχνών Ruigoord παίρνει μια τζαμαϊκανή γεύση όταν το Φεστιβάλ Futga Reggae έρχεται στην πόλη, με ένα γενικό πρόγραμμα και ένα παιδικό πρόγραμμα για τους συμμετέχοντες. Δωρεάν είσοδος για 16 και κάτω.

Φεστιβάλ Καλοκαιρινής Φέιγ
Αυτό το εκτεταμένο φεστιβάλ κινηματογράφου κορυφώνεται σε έναν μαραθώνιο 10 ταινιών των καλύτερων ταινιών LGBTQ του έτους στον κινηματογράφο Rialto, εν μέσω των τρελών εορτασμών της Άμυνας του Άμστερνταμ.

Φεστιβάλ Χόρτου
Τα όργανα εποχής σε γραφικούς χώρους είναι το θέμα του Φεστιβάλ Χόρτου: μια σειρά συναυλιών για τη μουσική από το 1850 έως το 1950, η οποία εκτελείται σε αναπαλαιωμένα ή ρεπλίκα όργανα που ταξιδεύουν μεταξύ του Χόρτου Βοτανικού Κήπου στο Άμστερνταμ και των ομολόγων του στο Λάιντεν της Ουτρέχτης, και Χάρεν.

Julidans - Θερινό Φεστιβάλ για το Διεθνή Σύγχρονο Χορό
Δώδεκα μέρες σύγχρονου χορού από διεθνείς νεοφερμένους και καθιερωμένες πράξεις, καθώς και διαλέξεις, δεξιώσεις και πάρτι κάτω από το πανό του "Julidans Inside Out".

Φεστιβάλ Κέτι Κοτί
1 Ιουλίου
Γιορτάστε την κατάργηση της δουλείας στις πρώην ολλανδικές αποικίες σε αυτό το ετήσιο γεγονός στο Oosterpark του Άμστερνταμ. Ακούστε ζωντανή μουσική της Δυτικής Ινδίας και της Νότιας Αμερικής, δοκιμάστε τις γεύσεις του Σουρινάμ και των Αντίλλων και περιηγηθείτε στην αγορά της Καραϊβικής σε αυτό το ελεύθερο φεστιβάλ.

Φεστιβάλ LiteSide
Το Φεστιβάλ LiteSide διερευνά πώς οι πολιτισμοί της Ανατολής συμβάλλουν στις σύγχρονες δυτικές τέχνες με τρεις ολόκληρες μέρες ζωντανής μουσικής, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, εκθέματα τέχνης, εργαστήρια, ταινίες, συζητήσεις και χορευτικά πάρτυ.

Πάνω από το Φεστιβάλ IJ
Αυτό το φεστιβάλ θερινών θεατρικών θεάτρων "site-specific" επικεντρώνεται στην πρώην NDSM Wharf, προσβάσιμη μέσω της δωρεάν υπηρεσίας GVB, όπου οι επισκέπτες μπορούν να φάνε, να πίνουν, να χορεύουν και να πιάσουν περισσότερες από 25 παραστάσεις.

Συναυλίες καλοκαίρι Robeco
Ολο το καλοκαίρι
Με έμφαση στην κλασσική και την τζαζ, οι συναυλίες Robeco Summer είναι κάτι περισσότερο από μια σειρά επιδόσεων: ζωντανές συνεντεύξεις με μουσικούς, κρουαζιέρα κλασικής μουσικής και ένα ειδικό καλοκαιρινό εστιατόριο είναι μερικά από τα άλλα προνόμια που προσφέρονται.

Vondelpark υπαίθριο θέατρο
Ολο το καλοκαίρι
Απολαύστε μέχρι τρεις ελεύθερες παραστάσεις - από το θέατρο, το χορό, το καμπαρέ και την κωμωδία stand-up μέχρι τη μουσική - κάθε εβδομάδα στο υπαίθριο θέατρο Vondelpark, ίδρυμα του Άμστερνταμ.

VRIJ - Το Φεστιβάλ Afterwork
Επικεφαλής στο Ολυμπιακό Στάδιο του Άμστερνταμ μετά την ημέρα εργασίας σας - ή ημέρα στην πόλη στο Άμστερνταμ - γίνεται για το φεστιβάλ μουσικής VRIJ, με διεθνείς πράξεις σε διάφορες μορφές.