Τα κορυφαία νησιά της Κεντρικής Αμερικής

Όπως έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν, η Κεντρική Αμερική έχει αρκετούς διαφορετικούς χώρους και μέρη για προσφορά που ταιριάζουν στις περισσότερες προτιμήσεις και προϋπολογισμούς. Αυτός ο μακρύς κατάλογος πραγμάτων περιλαμβάνει φυσικά πανέμορφα νησιά. Υπάρχουν αρκετοί τόνοι, οι περισσότεροι από τους οποίους βρίσκονται στην Καραϊβική Θάλασσα που προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες χαλάρωσης και περιπέτειας.

Σε αυτά μπορείτε να απολαύσετε τους πανέμορφους κοραλλιογενείς υφάλους που τους περιβάλλουν με ένα ταξίδι με πλοίο, κολύμπι, κολύμβηση με αναπνευστήρα και ακόμη και κατάδυση. Αν προτιμάτε, μπορείτε επίσης να χαλαρώσετε στην άμμο και να χαλαρώσετε ενώ κοιτάτε έξω στο πανέμορφο κρυστάλλινο νερό με ένα ποτό στο ένα χέρι και ένα καλό βιβλίο από την άλλη.

Υπάρχουν τόνοι νησιών στην περιοχή, έτσι ώστε να αποφασιστεί ποιες από αυτές μπορούν να επισκεφθούν μπορεί να είναι μια πρόκληση. Έτσι αποφάσισα να κάνω κάτι πιο εύκολο για σας αναφέροντας μερικά από τα αγαπημένα μου. Τον έκοψα σε οκτώ από αυτούς.

8 από τα καλύτερα νησιά της Κεντρικής Αμερικής