Η αρμονία της Seah Sneak Peak

Νέα κατηγορία Gen Oasis που έχει οριστεί ως WOW Cruisers

Η Royal Caribbean θα ξεκινήσει τρία νέα πλοία από σήμερα έως και τον Απρίλιο του 2016. Πρόκειται για δύο νέα πλοία Quantum-Class Anthem of the Seas (που ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2015 στο Southampton της Μεγάλης Βρετανίας) και Ovation of the Seas (debuting τον Απρίλιο του 2016) .

Η αρμονία των θαλασσών είναι το επόμενο σκάφος της κατηγορίας Oasis της γραμμής, το μεγαλύτερο στον κόσμο.

Θα συνεχίσει πολλά από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά της τάξης, ενώ θα επεκτείνει και θα εξελίξει άλλους.

"Οργάνωσα μια σειρά από νέες συναρπαστικές ιδέες με τις καλύτερες καινοτομίες της Royal Caribbean για να επιτύχουμε την τέλεια χορδή για τους περιπετειώδεις παραθεριστές. Γι 'αυτό καλούμε το τρίτο πλοίο της κλάσης Oasis Harmony of the Seas", δήλωσε ο Michael Bayley, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος , Royal Caribbean International.

Με τους αριθμούς

Η αρμονία των θαλασσών θα εκτείνεται σε 16 καταστρώματα, περιλαμβάνει 227.000 μικτούς τόνους, φέρει 5.479 άτομα σε διπλή κατοχή και διαθέτει 2.747 αίθουσες. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα της κατηγορίας Oasis είναι η αποκλειστική επτανησιακή αρχιτεκτονική, όπως το Central Park, το Boardwalk, το Royal Promenade, η πισίνα και η αθλητική ζώνη, το Vitality at Sea Spa και το γυμναστήριο, το Entertainment Place και η ζώνη των νέων. .

Το πλοίο θα προσφέρει στους επισκέπτες μια σειρά από νέες ανέσεις και δραστηριότητες. Περιλαμβάνουν τρεις πολυετείς νεροτσουλήθρες που σπείρουν πάνω από τις πλαγιές του Central Park 10 κάτω. Ένα από τα διαφάνειες θα περιλαμβάνει επίσης ένα μπολ σαμπάνιας που στροβιλίζει τους επισκέπτες γύρω από το σημείο που κάνουν την προσέγγισή τους στο τέλος της διαδρομής.

"Τα πλοία της κατηγορίας Oasis συνεχίζουν να εκπλήσσουν και να ευχαριστούν τόσο τους νέους και έμπειρους κρουαζιερόπλοια. Καταστρέφουν τις προκαταρκτικές αντιλήψεις για το ποια είναι η κρουαζιέρα και μπορούν να παραμείνουν σε μια κατηγορία από μόνα τους », δήλωσε ο Richard D. Fain, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Royal Caribbean Cruises Ltd.« Με την Harmony of the Seas, κάνουμε την πιο συναρπαστική εμπειρία θάλασσα ακόμη καλύτερη. "

Η Harmony of the Seas θα διαθέτει επίσης ένα νέο Bionic Bar στο Royal Promenade.

Είχαμε μια πρώτη ματιά στο Bionic Bar κατά τη διάρκεια μιας προεπισκόπησης ναυπηγείου για το Quantum of the Seas. Είναι δύσκολο οι κορυφαίοι μπάρμαν των ρομπότ να εξυπηρετούν χειροποίητους αδελφούς, ενώ προωθούν μια κίνηση.

Είχαμε επίσης την πρώτη αποκλειστική ματιά στην τεχνολογία RFID πίσω από τα Royal WOWBands. Οι ζώνες καρπού από καουτσούκ παρέχουν στους επισκέπτες πρόσβαση στις αίθουσες και τους επιτρέπουν να κάνουν αγορές και κρατήσεις επί του σκάφους.

Η αρμονία των θαλασσών θα διαθέτει ταχύτατη σύνδεση στο διαδίκτυο. Οι επισκέπτες μπορούν να προβάλλουν βίντεο, SKYPE και να δημοσιεύουν τις εμπειρίες τους στα κοινωνικά μέσα με ταχύτητες παρόμοιες με εκείνες της γης.

Ενώ οι Oasis και Allure προσέφεραν μερικές από τις μεγαλύτερες αίθουσες στο στόλο, στην εταιρεία Harmony of the Seas η εταιρεία έχει κάνει κάποιες κατηγορίες κρατουμένων ακόμα μεγαλύτερες. Τα εσωτερικά καταλύματα θα είναι εξοπλισμένα με αποκλειστικά εικονικά μπαλκόνια του RoyalCaribbean που προσφέρουν θέα σε κάθε σκεπαστή αίθουσα, ενώ οι μεμονωμένοι ταξιδιώτες θα έχουν επιλογές κρατουμένων στούντιο. Οι πελάτες της σουίτας θα έχουν επίσης αποκλειστικά καινούργιες περιοχές για να απολαύσουν, από ένα άρτια εξοπλισμένο σουίτα lounge και ένα ιδιωτικό εστιατόριο που ονομάζεται Coastal Kitchen σε αποκλειστική αίθουσα ηλιοθεραπείας Suite Sun Zone.

Για τους νεότερους επισκέπτες, ένα χειροποίητο καρουζέλ περιμένει, όπως και μια νέα κλασική στοά παιχνιδιών στην περιοχή Boardwalk του πλοίου. Οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν στο Starbucks του Boardwalk.

Η Δυναμική Δείπνο της Royal Caribbean θα δώσει στην Harmony of the Seas μια μαγειρική εμπειρία τόσο απέραντη και ποικίλη όσο το φαγητό στις πιο κοσμοπολίτικες πόλεις του κόσμου με περισσότερες επιλογές και ευελιξία από ποτέ άλλοτε. Εκείνοι που προτιμούν ένα πιο παραδοσιακό ύφος τραπεζαρίας κρουαζιέρας μπορούν να επιλέξουν την επιλογή "Classic", η οποία θα προσφέρει δύο χρόνους καθισμάτων. Η επιλογή "Classic" του Dynamic Dining επιτρέπει στους επισκέπτες να περιστρέφονται μέσα από κάθε ένα από τα κύρια δωρεάν εστιατόρια σε μια νωρίς ή σε μια καθυστερημένη στάση καθ 'όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας τους, με την τραπεζαρία τους και τον ίδιο αποδιδόμενο σερβιτόρο κάθε βράδυ.

Νέες έννοιες του εστιατορίου

Οι νέες ιδέες εστιατορίων ειδικότητας θα προσφέρουν ακόμα περισσότερη ποικιλία στους επισκέπτες, όπως το Izumi Hibachi & Sushi, με ένα νέο μενού teppanyaki και το σύγχρονο μεσογειακό εστιατόριο Sabor.

Η νέα φανταστική κουζίνα Wonderland θα δώσει στους επισκέπτες την ευκαιρία να βιώσουν μια μοναδική μαγειρική περιπέτεια για τις αισθήσεις, όταν οι αρχιμάγειρες της Royal Caribbean στρέφουν τα μαγειρεμένα καλειδοσκόπια τους σε ένα περίεργο σκηνικό που προκαλεί τη φαντασία με την τιμή που δεν έχει δει ποτέ.