Ποια είναι τα ολλανδικά καφέ;

Μπρουίνι (καφέ) καφέ είναι στο Άμστερνταμ ποιες είναι οι παμπ για το Λονδίνο. Τα καφέ είναι ένα μέρος της γοητείας της πόλης, όπως τα κανάλια, η αρχιτεκτονική της και τα άλλα διάσημα καφέ της. Οι περισσότεροι συνθέτουν τον ολλανδικό όρο gezelligheid (προφέρεται "khuh ZEL ikh hide"), μια λέξη δύσκολη να μεταφραστεί στα αγγλικά, αλλά καλύτερα περιγράφεται ως ηρεμία ή αίσθηση φιλικού καλωσόρισμα.

Ακριβώς όπως οι αγγλικές παμπ, οι καφετέριες καφετέριες είναι περιστασιακά σημεία συγκέντρωσης γειτονιάς που σερβίρουν τοπικά φαγητά και τοπικές μπύρες και βρίσκονται σε όλη την πόλη.

Σε αντίθεση με τα παρόμοια βρετανικά ξαδέλφια τους, που τείνουν να κλείνουν νωρίς, τα περισσότερα ολλανδικά καφέ καφέ μένουν ανοιχτά καλά τη νύχτα, συνήθως μέχρι το 1 ή 2ο ρολόι το πρωί.

Οι καφέ καφετέριες φέρνουν μαζί τους ξένους από όλο τον κόσμο, με τους περισσότερους προστάτες να αναζητούν ένα ποτό, ένα σνακ και μια φιλική συνομιλία. Τα καφενεία πήραν το περίεργο όνομα τους από το σκούρο ξύλινο ντεκόρ που βρέθηκε σχεδόν σε κάθε τοποθεσία και τα περίφημα καφέ τοίχους, που φημολογούσαν ότι ήταν η σκιά που οφείλεται σε χρώση από πολλά χρόνια καπνιστών τσιγάρων. Ευτυχώς, το κάπνισμα απαγορεύεται πλέον σε όλα τα μπαρ, εστιατόρια, κλαμπ και καφέ στο Άμστερνταμ και σε όλες τις Κάτω Χώρες, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια των πνευμόνων σας.

Τι θα βρείτε σε ένα Brown Brown Café


Τι πρέπει να ξέρετε για Brown Brown Cafés