Ένας οδηγός για τις πατρίδες των Προέδρων των Υποψηφίων

Τι να δείτε και να κάνετε στις γενέτειρες του Whitehouse hopefuls.

Αυτό το έτος εκλογών έχει δημιουργήσει τόσα βόμβες (και αυτή η καμπάνια ήταν τόσο επίπονη) που νομίζαμε ότι θα είχαμε αναπνεύσει σήμερα, στην πρωτεύουσα της Νέας Υόρκης, για να προβάλλουμε τις σημερινές πατρίδες των υποψηφίων. Εμπνευσμένος από αυτόν τον άνθρωπο που χτύπησε την εκλογική πορεία με την αποστολή να φωτογραφίσει όσο το δυνατόν περισσότερους Λευκούς Οίκους ελπιδοφόρες δίπλα στο αγαπημένο του γεμισμένο ζώο, τα ταξίδια μπορούν να είναι ένας διασκεδαστικός, θετικός τρόπος να μάθουν περισσότερα για τους υποψηφίους και τις εκλογές στο σύνολό τους.

Κυρίες και κύριοι, εδώ είναι η πατρίδα lowdown σε καμία συγκεκριμένη σειρά.

Ο υποψήφιος: η Χίλαρι Κλίντον

Το Κόμμα: Δημοκρατικό

Τρέχουσα πατρίδα: Chappaqua, Νέα Υόρκη

Γιατί να επισκεφτείτε: Το Chappaqua απέχει λιγότερο από μία ώρα με το τρένο από τη Νέα Υόρκη, καθιστώντας το ιδανικό προορισμό για τους κατοίκους ή τους τουρίστες που θέλουν να βγουν από την πόλη για μια μέρα.

Σχεδιάστε το ταξίδι σας: Το Chappaqua είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να επισκεφθείτε το καλοκαίρι, καθώς η δασική του κατάσταση το καθιστά πολύ πιο δροσερό από την πόλη. Είναι κοντά σε πολλές περιοχές άγριας φύσης και μονοπάτια πεζοπορίας, επιτρέποντάς σας να αξιοποιήσετε πλήρως τη φύση που απλά δεν μπορείτε να βρείτε στην πόλη.

Αν ψάχνετε να κάνετε κάποια ψώνια ή να πάρετε κάτι για φαγητό, κατευθυνθείτε προς το μικρό αλλά απίστευτα γραφικό κέντρο της πόλης, στο κέντρο της λεωφόρου South Greeley, όπου θα βρείτε μοναδικές μπουτίκ και γαλήνιες καφετέριες. Εάν θέλετε ένα γευστικό γεύμα, κατευθυνθείτε στο Kittle House του Crabtree, ένα πολυτελές εστιατόριο που είναι επίσης συνδεδεμένο με ένα πανδοχείο (ίσως αποφασίσετε ότι σας αρέσει τόσο πολύ που θέλετε να περάσετε τη νύχτα.

Ο υποψήφιος: ο Bernie Sanders

Το Κόμμα: Δημοκρατικό

Τρέχουσα πατρίδα: Burlington, Βερμόντ

Γιατί επίσκεψη: Burlington αντιπροσωπεύει όλα όσα είναι υπέροχα για τη Νέα Αγγλία, καθώς είναι μια γοητευτική μικρή πόλη που απέχει λίγα λεπτά από τις πανέμορφες αγροτικές περιοχές.

Σχεδιάστε το ταξίδι σας: Το Βερμόντ είναι σίγουρα το καλύτερο που επισκέπτεστε το φθινόπωρο, καθώς τα φύλλα αρχίζουν να αλλάζουν χρώμα, καθιστώντας τα δάση που καλύπτουν σχεδόν όλο το κράτος ακόμα πιο γραφικό.

Μπορεί να δείτε κάποια μεταβαλλόμενα φύλλα στο Burlington, αλλά η οδήγηση έξω από την πόλη σε λιγότερο ανεπτυγμένες περιοχές θα περιβάλλεται από δέντρα που φλεγμονώνονται με πορτοκαλί, κίτρινο και κόκκινο χρώμα. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να κάνετε στην πόλη όταν επιστρέψετε. Σιγουρευτείτε για την επίσκεψη στο Main Street, ένα πεζό εμπορικό κέντρο στο κέντρο της πόλης που είναι κλειστό στα αυτοκίνητα και περιβάλλεται από μια εκκλησία και άλλα ιστορικά πολύτιμους λίθους. Εκτός από τα εστιατόρια και τις μπουτίκ που διατηρούν μόνιμη κατοικία, κάθε Σαββατοκύριακο η περιοχή φιλοξενεί το Church Street Marketplace, όπου οι πωλητές δημιουργούν προσωρινούς πάγκους, αυξάνοντας την πιθανότητα να φύγετε με πλήρη κοιλιά και μερικά μεγάλα αναμνηστικά.

Ο υποψήφιος: Donald Trump

Το Κόμμα: Ρεπουμπλικανικό

Τρέχουσα πατρίδα: Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη

Γιατί να επισκεφτείτε: Η Νέα Υόρκη είναι μία από τις πιο εικονικές στον κόσμο και έχει δραστηριότητες για όλους τους τύπους ταξιδιών.

Σχεδιάστε το ταξίδι σας: Ενώ υπάρχουν ατελείωτα πράγματα που πρέπει να κάνετε και μέρη για διαμονή και φαγητό, πολλοί επισκέπτες δεν σκέφτονται να το κάνουν έξω από το Μανχάταν, το οποίο είναι ντροπή επειδή οι άλλοι τέσσερις δήμοι, ενώ μερικές φορές είναι λίγο τραχύς γύρω από τις άκρες, από τα περίεργα και λιγότερο γεμάτα αξιοθέατα. Ένας από αυτούς στο Queens, όπου ο Trump μεγάλωσε.

Το LIC Flea & Food, μια υπαίθρια αγορά που βρίσκεται στη γειτονιά Long Island City του Queens, απέχει λίγα μόλις στάσεις του μετρό από το Midtown Manhattan. Στην αγορά, θα βρείτε σειρά από σειρές πωλητών που πωλούν περίεργα vintage και χειροποίητα κοσμήματα, ρούχα και έπιπλα. Η πραγματική κλήρωση, όμως, είναι το φαγητό, καθώς η πολυπολιτισμική κληρονομιά της πόλης εκπροσωπείται από τα πάντα, από τα τουρκικά "παγωμένα" παγωτά μέχρι τα κινέζικα bao buns. Μόλις κάνετε τη δύσκολη απόφαση για το τι να πάρετε, μπορείτε να περπατήσετε με τα τρόφιμά σας σε ένα μονοπάτι που βρίσκεται κατά μήκος της κοντινής προκυμαίας, που περιλαμβάνει παγκάκια και ξαπλώστρες που μοιάζουν με μοντέρνα τέχνη. πεδία παιχνιδιού · και εικόνα-τέλεια θέα στον ορίζοντα του Μανχάταν.

Ο υποψήφιος: Τεντ Κρουζ

Το Κόμμα: Ρεπουμπλικανικό

Τρέχουσα πατρίδα: Χιούστον, Τέξας

Γιατί επισκεφθείτε: Το Χιούστον έχει τα πάντα, από γκαλερί τέχνης έως πάρκα ψυχαγωγίας.

Αυτό που το ξεχωρίζει, όμως, είναι ότι οι άνθρωποι και τα μέρη έχουν ένα χαμηλό κλειδί, φιλική ατμόσφαιρα παρόλο που είναι μια πολυσύχναστη μεγάλη πόλη.

Σχεδιάστε το ταξίδι σας: Το Χιούστον μπορεί να υπερηφανεύεται για αμέτρητες δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες, αλλά κάτι που οι άνθρωποι όλων των ηλικιών θα απολαύσουν είναι το Μουσείο Φυσικών Επιστημών του Χιούστον . Θα μάθετε και αλληλεπιδρούν με τα πάντα, από τους δεινόσαυρους μέχρι το διάστημα. Το μουσείο είναι τόσο μοναδικό που ακόμα και οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι δεν ενδιαφέρονται για την επιστήμη ή έχουν ήδη επισκεφθεί παρόμοια μουσεία, δήλωσαν ότι τους εντυπωσίασε ακόμα.

Δεδομένου ότι το Χιούστον βρίσκεται σε ένα κράτος με ισχυρή ταυτότητα, όμως, σίγουρα θα θέλετε να κάνετε κάτι παραδοσιακά "Texan" προτού φύγετε. Μια επιλογή είναι το Φεστιβάλ Μπάρμπεκιου του Χιούστον, το οποίο λαμβάνει χώρα την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου.

Ο υποψήφιος: John Kasich

Το Κόμμα: Ρεπουμπλικανικό

Τρέχουσα πατρίδα: Columbus, Ohio

Γιατί να επισκεφτείτε: Ο Κολόμβος δεν είναι ακριβώς τουριστικός προορισμός - το καλό είναι ότι έχετε πλήρη πρόσβαση σε τόνους αξιοθέατων και θα πάρετε μια στενή και προσωπική γεύση από τη ζέστη της Μεσοδυτικής εποχής που οι Οχάιοι υπερηφανεύονται.

Σχεδιάστε το ταξίδι σας: Ο Κολόμβος είναι το σπίτι του Πανεπιστημίου του Οχάιο, το οποίο είναι γνωστό για την ποδοσφαιρική του ομάδα. Αν πραγματικά θέλετε να πάρετε μια αίσθηση για αυτή την πόλη κολέγιο, επισκεφθείτε το φθινόπωρο, όταν η ομάδα παίζει στο τεράστιο στάδιο, γνωστό ως "το παπούτσι". Αν δεν μπορείτε να το κάνετε τότε, υπάρχουν και άλλα γεγονότα, όπως οι συναυλίες, και κάποιοι μάλιστα ανέφεραν ότι έχουν αφήσει στο πεδίο όταν επισκέπτονται την εκτός εποχής.

Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνουμε για τους ταξιδιώτες που δεν θα μπορούσαν να ενδιαφέρονται λιγότερο για το ποδόσφαιρο. Κορυφή της λίστας είναι το Easton Town Center , ένα κλειστό υπαίθριο "εμπορικό χωριό" που μπορεί να υπερηφανεύεται για πάνω από 100 καταστήματα και εστιατόρια. Μπορείτε να βρείτε ένα υπέροχο γεύμα, μερικά δώρα για άλλους, και ίσως ακόμη και κάτι για τον εαυτό σας.