Πού μπορώ να βρω τις αποσκευές αποσκευών στο Χονγκ Κονγκ;

Το αεροδρόμιο, ο σιδηροδρομικός σταθμός και ο τερματικός σταθμός των φέρι

Οι εγκαταστάσεις αποσκευών στο Χονγκ Κονγκ μπορούν να είναι λεπτές στο έδαφος. Οι λίγες εγκαταστάσεις αποσκευών και ντουλάπια που υπάρχουν στο Χονγκ Κονγκ παρατίθενται παρακάτω.

Καλύτερη θέση αποσκευών - Αυτή η κεντρική επιλογή είναι το καλύτερο στοίχημα για τους περισσότερους ταξιδιώτες. Ο σιδηροδρομικός σταθμός του Χονγκ Κονγκ, που είναι σταθμός του αεροδρομίου , προσφέρει μια ρεσεψιόν με φύλαξη αποσκευών που είναι ανοιχτή από τις 6πμ έως τις 1πμ κάθε μέρα της εβδομάδας. Θα κοστίσει HK 45 δολάρια για μέχρι τρία σπίτια αποθήκευσης, HK $ 60 για μέχρι είκοσι τέσσερις ώρες και στη συνέχεια HK $ 90 για κάθε είκοσι τέσσερις ώρες πέρα ​​από αυτό.

Το γραφείο μπορεί να βρεθεί κρυμμένο σε μια γωνία στο επίπεδο check in του αεροδρομίου του σταθμού.

Καλύτερη θέση αποσκευών στο Kowloon - Αν παραμείνετε στο Tsim Sha Tsui , ο σταθμός του Χονγκ Κονγκ αριστερά γραφείο αποσκευών είναι πιθανώς ακόμα πιο βολική επιλογή σας. Για το West Kowloon, ή αν σχεδιάζετε να πάρετε το express airport από το σταθμό Kowloon, τότε η υπηρεσία αποσκευών αριστερά στο σταθμό Kowloon βρίσκεται καλύτερα. Οι ώρες λειτουργίας και οι τιμές για την απομάκρυνση των αποσκευών είναι ακριβώς ίδιες με αυτές του σταθμού Χονγκ Κονγκ (που αναφέρονται παραπάνω). Θα βρείτε τον αριστερό μετρητή αποσκευών στο επίπεδο G του σταθμού.

Οι καλύτερες αποσκευές για το αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ - Υπάρχει ρεσεψιόν με φύλαξη αποσκευών στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ που είναι ανοιχτή από τις 5.30am-1.30am κάθε μέρα. Αυτά τα χρονοδιαγράμματα θα καλύπτουν σχεδόν όλες τις πτήσεις. Ωστόσο, οι τιμές δεν είναι φθηνές. Η ωριαία τιμή είναι HK $ 12 και κάθε 24 ώρες χρεώνεται στα HK $ 140. Αν έχετε ξεκινήσει νωρίς το ξενοδοχείο σας και χρειάζεστε κάπου για να αποθηκεύσετε τις αποσκευές σας για την ημέρα πριν από την πτήση σας, μπορείτε πιθανότατα να χρησιμοποιήσετε το check in.

Αυτή η πρωτοποριακή υπηρεσία επιτρέπει στους πελάτες των περισσότερων αεροπορικών εταιρειών να ελέγχουν τις αποσκευές τους έως και 24 ώρες πριν από την πτήση τους από το σταθμό Χονγκ Κονγκ και το σταθμό Kowloon. Θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα εκπτωτικό εισιτήριο για το αεροδρόμιο για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία.

Οι καλύτερες αποσκευές για ταξιδεύουν στην Κίνα - Εάν παίρνετε μια μέρα ή δύο στην Κίνα κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στο Χονγκ Κονγκ, πιθανότατα θα ταξιδεύετε με τρένο προς Shenzhen ή Guangzhou από το σταθμό Hung Hom. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός αποσκευών αποσκευών στο σταθμό Hung Hom.

Αυτά διατιμώνται ανάλογα με το μέγεθος του ντουλαπιού. από HK $ 30-HK $ 70 για τις δύο πρώτες ώρες και στη συνέχεια HK $ 30-HK $ 70 για κάθε έξι επιπλέον ώρες. Αν ταξιδεύετε με τρένο στη Σαγκάη ή στο Πεκίνο, ο ταξιδιωτικός οργανισμός China Travel Service θα αποθηκεύσει επίσης αποσκευές για μία εβδομάδα σε φθηνότερες τιμές.

Το καλύτερο σημείο αποσκευών για ταξίδια στο Μακάο - Ο τερματικός σταθμός του Χονγκ Κονγκ προς Μακάο στο Shun Tak προσφέρει αποθήκευση αποσκευών. Είναι HK $ 30 για τις τρεις πρώτες ώρες και στη συνέχεια HK $ 5 κάθε άλλη ώρα. Ενώ τα οχηματαγωγά Χονγκ Κονγκ προς Μακάο τρέχουν όλη τη νύχτα, το κέντρο αποσκευών είναι ανοιχτό μόνο μεταξύ 6.30π.μ. και 1.00π.μ. Μπορείτε να βρείτε αποσκευές στο κατάστημα G02, G / F, Shun Tak Center.

Οι καλύτερες αποσκευές για μακροχρόνια αποθήκευσή σας - Είτε ταξιδεύετε στην Ασία για λίγο είτε μετακομίζετε στο Χονγκ Κονγκ, εάν χρειάζεστε μακροχρόνια αποθήκη αποσκευών, υπάρχουν μερικές καλές επιλογές. Το Spacebox θα παραλάβει και θα παραδώσει τις αποσκευές σας με προειδοποίηση 24 ωρών. Οι τιμές τους ξεκινούν από 379 δολάρια για κάθε μήνα, αν και υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις αν θέλετε να έχετε πρόσβαση στο κουτί εντός αυτής της χρονικής περιόδου. Η αποθήκευση SC είναι μια πιο παραδοσιακή επιλογή με δώδεκα σταθερές θέσεις γύρω από την πόλη. Η αποθήκευση βρίσκεται σε θυρίδες και έχετε πρόσβαση σε αυτά είκοσι τέσσερις ώρες την ημέρα.

Οι τιμές ξεκινούν από HK $ 485 κάθε μήνα.