Οι καλύτερες αγορές ψύλλων στο Σαν Χοσέ και τη Σίλικον Βάλεϊ

Για ευκαιρίες και τα καλύτερα vintage ευρήματα

Δεν υπάρχει έλλειψη κορυφαίων προορισμών αγορών στο Silicon Valley, αλλά αν ψάχνετε για vintage / secondhand αγαθά, τις μεγάλες ευκαιρίες και πραγματικά ενδιαφέροντα ευρήματα, υπάρχει μια χούφτα τοπικών αγορών ψύλλων που θα πρέπει να εξερευνήσετε. Μπορώ ή δεν μπορεί να έχει βαθμολογηθεί το δαχτυλίδι αρραβώνων μου σε μια από αυτές τις αγορές ...

San Jose Flea Market

Διεύθυνση: 1590 Berryessa Road, Σαν Χοσέ

Πότε: Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή: 8 π.μ. έως Σκούρο.

Ελεύθερη είσοδος.

Τέλη στάθμευσης:

Αυτή η αγορά ψύλλων είναι ο παλαιός παππούς των υπαίθριων αγορών του Bay Area. Το San Jose "Flea," έχει ανοίξει από το 1960 και αντλεί επισκέπτες από όλο τον κόλπο αναζητώντας προσφορές για νέα και μεταχειρισμένα αντικείμενα.

Η αγορά μοιάζει με μια μικρή πόλη γεμάτη από πωλητές που πωλούν ρούχα, ηλεκτρονικά είδη, έπιπλα, εξαρτήματα αυτοκινήτων, προϊόντα προσωπικής φροντίδας, περιβόλια κήπου, μια σειρά τεσσάρων χιλιομέτρων που παράγονται με διάφορα προϊόντα, παγκόσμια τρόφιμα και πολλά άλλα. Πολλοί από τους πωλητές είναι εισαγωγείς και πωλούν ένα μεγάλο ποσοστό νέων εισαγωγών, επωνυμιών και εισαγωγών στην παγκόσμια αγορά.

Αυτή η αγορά είναι μια διασκέδαση για όλη την οικογένεια. Τα παιδιά θα απολαύσουν ένα vintage καρουσέλ, μίνι ρόδες και παιδική χαρά με φουσκωτά διαφάνειες. Οι ενήλικες θα απολαύσουν τη ζωντανή μουσική κάθε Σαββατοκύριακο και ποικίλους πάγκους τροφίμων.

Capitol Δημόσια Αγορά

Διεύθυνση: Λεωφόρος Hillcap 3630, Σαν Χοσέ

Πότε: Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή: 6:30 - 17:00. Τετάρτη και Παρασκευή: 7:30 π.μ. - 3:30 μ.μ.

Είσοδος: Τετάρτη: 0,25 δολάρια; Πέμπτη: 1,00 δολάρια; Παρασκευή: $ 0.50; Σάββατο: 1,50 δολάρια; Κυριακή: 2,00 δολάρια. Τα παιδιά κάτω των 11 ετών είναι δωρεάν. Χώρος στάθμευσης: Δωρεάν.

Η Δημόσια Αγορά του Καπιτώλου είναι μια αγορά ψύλλων κατά τη διάρκεια της ημέρας και ένα από τα τελευταία εναπομείναντα κινηματογραφικά θέατρα της Καλιφόρνιας τη νύχτα, είναι μια ζωντανή περιοχή.

Αυτή η αγορά είναι μια μικρότερη έκδοση από την αγορά San Jose Flea, αλλά έχει μεγαλύτερο ποσοστό μεταχειρισμένων αντικειμένων από το San Jose Flea.

De Anza κολέγιο κολέγιο αγορά

(21250 Stevens Creek Blvd, Cupertino)

Πρώτο Σάββατο κάθε μήνα, 8 π.μ. - 4 μ.μ.

Ελεύθερη είσοδος. Χώρος στάθμευσης: 5,00 δολάρια ανά όχημα.

Αυτή η δημοφιλής μηνιαία αγορά ψύλλων ξεκίνησε πριν από τριάντα χρόνια ως έργο του φοιτητικού σώματος του κολλεγίου De Anza και εξακολουθεί να διευθύνεται από το συμβούλιο κολλεγίων και αυξάνει χιλιάδες δολάρια κάθε χρόνο για προγράμματα σπουδών. Αυτή η αγορά είναι η καλύτερη αγορά στο Silicon Valley για την εύρεση αντικειμένων vintage και αντίκες.

Palo Alto Γυμναστήριο Γυμνασίου

Διεύθυνση: 50 Embarcadero Rd, Palo Alto

Δεύτερο Σάββατο του μήνα. Εξαιρέσεις: Το φθινόπωρο, αν η πώληση πέσει σε μια ημέρα παιχνιδιού στο πανεπιστήμιο Stanford στο Πανεπιστήμιο, η πώληση ωθείται πίσω στο τρίτο Σάββατο του μήνα. Δείτε το ημερολόγιο εκδήλωσης του σχολείου για να επιβεβαιώσετε ημερομηνίες. Ώρα: 9 π.μ. - 3 μ.μ.

Ελεύθερη είσοδος. Χώρος στάθμευσης: Δωρεάν

Μια μικρή αγορά στον χώρο στάθμευσης του πανεπιστημίου Palo Alto. Οι παροχές ωφελούνται από το πρόγραμμα μουσικής γυμνασίου.

Branham αγορά γυμνασίου γυμνασίου

Διεύθυνση: 1570 Branham Lane, San Jose

Πότε: Τρίτο Σάββατο κάθε μήνα, 6πμ - 2μμ

Ελεύθερη είσοδος. Χώρος στάθμευσης: Δωρεάν

Μια μικρή αγορά στο πάρκινγκ του Branham High School.

Οι παροχές ωφελούνται από το αθλητικό πρόγραμμα γυμνασίου.