Πού να ψωνίσετε στο Silicon Valley

Ψάχνετε να κάνετε κάποια ψώνια στο San Jose ή Silicon Valley; Τα ψώνια είναι στην πραγματικότητα ένα άθλημα σε μερικές από τις πιο εύπορες κοινότητες της κοιλάδας, αλλά ευτυχώς υπάρχουν θέσεις για να ταιριάζουν στον προϋπολογισμό σας.

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα μέρη για να ψωνίσετε στο Silicon Valley .

Εμπορικά κέντρα (Εσωτερική)

Για να ψωνίσετε σημαντικά εθνικά καταστήματα αλυσίδων, ελέγξτε τα εμπορικά κέντρα: Westfield Valley Fair Mall, Westfield Oakridge Mall, Eastridge Center & Westgate Mall (όλα στο San Jose). Εμπορικό κέντρο Vallco (Cupertino); Το μεγάλο εμπορικό κέντρο (Milpitas); Το εμπορικό κέντρο Hillsdale (San Mateo)

Εμπορικά κέντρα (υπαίθρια)

Για περισσότερες επιλογές ψώνια σε ένα φιλικό προς τους πεζούς υπαίθριο εμπορικό κέντρο, ελέγξτε το Santana Row (Σαν Χοσέ) και το εμπορικό κέντρο Stanford Shopping Mall (Palo Alto). Το εμπορικό κέντρο Pruneridge (Campbell) και το εμπορικό κέντρο της πόλης και της πόλης (Palo Alto) είναι άλλα μεγάλα μέρη για ένα μείγμα μπουτίκ και αλυσίδων.

Εμπορικά κέντρα

Το εμπορικό κέντρο Gilroy Premium Outlet διαθέτει τη μεγαλύτερη επιλογή καταστημάτων πώλησης στην περιοχή. Το Great Mall, στο Milpitas, έχει ένα μείγμα νέων και καταστημάτων πώλησης. Τα δημοφιλή καταστήματα πώλησης περιλαμβάνουν το Saks OFF 5th, την τελευταία κλήση Nieman Marcus, τα καταστήματα Banana Republic / Gap / Old Navy Factory και άλλα.

Μεγάλα κουτιά και καταστήματα έκπτωσης

Αυτά τα εθνικά μεγάλα κουτιά και εκπτωτικά καταστήματα έχουν διάφορες τοποθεσίες σε όλη την Silicon Valley: Target, Walmart, Costco, Cost Plus World Market, Marshalls, TJ Maxx / Homegoods, Ross, Big Lots κλπ. Για ηλεκτρονικά προϊόντα, δείτε το Best Buy ή το Fry's.

Downtown Shopping Περιοχές

Οι επιχειρηματικές περιοχές Willow Glen (San Jose), Los Gatos, Los Altos, Campbell, Palo Alto, Menlo Park και Burlingame έχουν μερικές από τις μεγαλύτερες εμπορικές περιοχές στο κέντρο της πόλης Silicon Valley.

Κοιτάξτε σε αυτές τις γειτονιές για ένα μείγμα μοναδικών τοπικών μπουτίκ και δημοφιλών αλυσίδων.

Εθνοτικές αγορές

Συστάδες εθνικών καταστημάτων και επιχειρήσεων βρίσκονται σε αυτές τις ποικίλες γειτονιές: Μεξικάνικες (όλες γύρω από τη Silicon Valley, αλλά ένα μεγάλο συγκρότημα στη διασταύρωση των Story και King Roads στο Σαν Χοσέ). Βιετναμέζικα καταστήματα (σε όλο το Σαν Χοσέ, αλλά ένα μεγάλο σύμπλεγμα γύρω από τη γειτονιά του Little Saigon του Σαν Χοσέ στην οδό Tully). Ινδικά καταστήματα σε Milpitas και Sunnyvale. Κορεάτικα καταστήματα στη Σάντα Κλάρα. και τα κινεζικά καταστήματα σε Milpitas και Cupertino.

Αγκαλιές Αγορές

Η εβδομαδιαία αγορά Flea Market του Σαν Χοσέ (Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή) και η αγορά της καταιγίδας του Καπιτώπου (Πέμπτη - Κυριακή) πωλούν και ένα παλιό και νέο (κυρίως φτηνές εισαγωγές από την Ασία) σε τιμές έκπτωσης. Η μηνιαία αγορά Delea College Flea (πρώτο Σάββατο κάθε μήνα) είναι ο τόπος όπου θα πρέπει να πάτε να ψάχνετε αντίκες και πιο μοναδικά μεταχειρισμένα αντικείμενα. Για τον πλήρη κατάλογο των υπαίθριων αγορών της Silicon Valley, ελέγξτε τη θέση αυτή.

Antique Stores

Αρκετά παλαιά καταστήματα συγκεντρώνονται στην οδό San Carlos Street στη συνοικία Burbank στο Σαν Χοσέ και στη γειτονιά Niles στο Fremont. Η αγορά De Anza Flea (η οποία αναφέρεται παραπάνω) έχει έναν αρκετά μεγάλο αριθμό αντιπροσώπων.

Καταστήματα Αποταμίευσης / Αποθηκευτικά Καταστήματα

Η αλυσίδα καταστημάτων μεταχειρισμένων, Savers, διαθέτει μερικά από τα μεγαλύτερα και καλύτερα αποθηκευτικά καταστήματα της Silicon Valley. Τα εθνικά μη κερδοσκοπικά ιδρύματα Η υπεραξία και ο Στρατός της Σωτηρίας έχουν επίσης πολλά καταστήματα γύρω από το Silicon Valley. Η Crossroads πωλεί ένα προσεκτικά επιμελημένο μείγμα από καινούργια και ακόμα μεταχειρισμένα ρούχα μεταχειρισμένων πελατών.

Καταστήματα Dollar

Το Δολάριο Δολάριο και 99 σεντ Μόνο έχουν πολλά καταστήματα στην περιοχή. Το δημοφιλές ιαπωνικό κατάστημα έκπτωσης, η Daiso, διαθέτει πολλά καταστήματα στη Silicon Valley που πωλούν φτηνές και ιδιόρρυθμες εισαγωγές από την Ασία για μια σταθερή τιμή ύψους είτε $ 1,50 είτε $ 3.

Ψώνια

Οι μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων τροφίμων στο Silicon Valley είναι Safeway, Lucky, Save Mart, Lunardis, Zanotto, FoodMaxx, Παντοπωλείο, Sprouts, Trader Joes και Whole Foods. Πολλά καταστήματα Target και Walmart διαθέτουν μπακάλικα, όπως και όλα τα καταστήματα της Costco.

Για τα εθνοτικά τρόφιμα, το Mi Pueblo (Λατινική Αμερική), ο Τσάβες (Λατινική Αμερική), 99 Ranch Market (Ασίας), Σούπερ μάρκετ λιονταριών (Asian), Mitsuwa (Ιαπωνικά) και Nijiya (Ιαπωνικά) έχουν πολλαπλές τοποθεσίες στο Silicon Valley. Μικρότερα μπακάλικα Ινδίας, Βιετνάμ, Κορέας, Φιλιππίνων, Αιθιοπίας και Μέσης Ανατολής βρίσκονται σε ολόκληρη την περιοχή (δείτε την ενότητα για τις εθνοτικές αγορές παραπάνω για να δείτε ποιες γειτονιές συγκεντρώνονται σε αυτά τα καταστήματα).

Για τα πιο φρέσκα προϊόντα, δείτε αυτό τον κατάλογο όλων των αγορών του αγρότη στο San Jose και Silicon Valley