"Εκδρομές σε πλήρη δεξαμενή" Κουπόνια 2017

Πολλοί Οκλαχόμαδες περιμένουν κάθε χρόνο για την ετήσια εκστρατεία "Ταξίδια σε πλήρη δεξαμενή" από την κεντρική περιοχή της Οκλαχόμα, την τουριστική υπηρεσία της περιοχής, η οποία επίσης εκδίδει ετήσιο ταξιδιωτικό οδηγό . Εκδρομές σε ένα πλήρες tank μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα για τις διακοπές σας και τα ταξίδια σας γύρω από την Οκλαχόμα. Εδώ υπάρχουν πληροφορίες για το πρόγραμμα Trips on a Tank Full.

Τι είναι τα ταξίδια σε μια πλήρης δεξαμενή;

Εκδρομές σε ένα Tank Full είναι μια ετήσια προσφορά από την κεντρική περιοχή της Οκλαχόμα Frontier, την τουριστική υπηρεσία και την ένωση μάρκετινγκ για το κεντρικό τμήμα του κράτους.

Το ενημερωτικό φυλλάδιο του έτους τυπικά κυκλοφορεί στις αρχές Μαρτίου ή και έτσι, και συχνά, διεξάγουν ένα συμβάν εκκίνησης.

Οι εκδρομές σε ένα Tank Full είναι πάντα πολύ δημοφιλείς, επειδή προσφέρουν μια σειρά ειδικών, κουπονιών και εκπτώσεων σε τουριστικά αξιοθέατα, εστιατόρια και ξενοδοχεία στην κεντρική Οκλαχόμα. Επιτρέπει στις οικογένειες της Οκλαχόμα να εξοικονομήσουν χρήματα για τις διακοπές τους και προωθεί τη δαπάνη των ταξιδιωτικών δολαρίων στη δική μας πολύ διαφορετική κατάσταση.

Ποια κουπόνια συμπεριλαμβάνονται στις εκδρομές σε ένα φυλλάδιο πλήρους δεξαμενής;

Τα κουπόνια διαφέρουν κάθε χρόνο, αλλά επικεντρώνονται σε αξιοθέατα, εστιατόρια και μέλη του συλλόγου, με τοποθεσίες σε όλη την κεντρική Οκλαχόμα, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης συγκέντρωσης στο ίδιο το μετρό. Το φυλλάδιο του 2017 περιλαμβάνει εκπτώσεις στις ακόλουθες τοποθεσίες:

Πού μπορώ να βρω τα ταξίδια σε κουπόνια πλήρους δεξαμενής;

Η λήψη του αντιγράφου των εκδρομών σε ένα φυλλάδιο Πλήρης δεξαμενή είναι εύκολη και είναι δωρεάν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε ηλεκτρονικά στο έντυπο αίτησης για βιβλιοθήκη της κεντρικής Οκλαχόμα.

Θα σας ταχυδρομήσουν σε εσάς. Επίσης, μπορείτε να πάρετε οποιοδήποτε αριθμό των δημοσιεύσεών τους, συμπεριλαμβανομένου του προαναφερθέντος ταξιδιωτικού οδηγού .

Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα ταξίδι σε ένα βιβλίο δεξαμενών πλήρους κουπονιού καλώντας (800) 386-6552.