Ημέρα της Μητέρας 2017 στην πόλη της Οκλαχόμα

Δώρα, Δείπνο, Φαγητό και Διασκέδαση

Όταν το σκέφτεστε, είναι λυπηρό ότι μόνο μια μέρα του έτους αφιερώνεται σε αυτούς επειδή αξίζουν πολύ περισσότερα. Γιορτάστε τις μητέρες σας κάνοντας κάτι ξεχωριστό γι 'αυτήν την ημέρα της Μητέρας στην πόλη της Οκλαχόμα. Εδώ υπάρχουν ιδέες για το πώς θα γίνουν οι τέλειες διακοπές για τη μαμά, από ιδέες δώρων μέχρι φαγητό και διασκέδαση.

Η πρώτη σκέψη για τους περισσότερους στην Ημέρα της Μητέρας είναι η εύρεση του τέλειου δώρου, κάτι το ιδιαίτερο που θα κατακτήσει την εκτίμησή μας με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιούνταν τα χειροποίητα και σκουριασμένα πήλινα κύπελλα από το δημοτικό σχολείο.

Δεδομένου ότι οι περισσότερες από τις μαμάδες μας θα μας φαινόταν αστείο αν το δοκιμάσαμε ξανά, η αγορά-δώρο είναι η καλύτερη απάντηση. Στην πραγματικότητα, για όσους δεν μπορούν να δουν τις μητέρες τους για τις διακοπές, ίσως είναι η μόνη απάντηση.

Αποκτήστε το τέλειο δώρο για τη μαμά

Υπάρχουν λίγες καλύτερες θέσεις για να γυρίσετε για τις μεγάλες ιδέες για δώρα από το site της συλλεκτικής αναζήτησης του.

Άλλες ιδέες δώρων για την Ημέρα της Μητέρας περιλαμβάνουν λουλούδια / καλάθια δώρων, δώρα Made in Oklahoma , άλλα βρώσιμα δώρα ή ένα λεύκωμα από Creative Memories ή Just 4 Keep in Edmond.

Και αν ψάχνετε ακόμα για ιδέες, επισκεφθείτε μερικούς από αυτούς τους προορισμούς αγορών στην Οκλαχόμα Σίτι με δώρα αγάπης moms:

Αφήστε την μαμά να ανακουφιστεί

Ίσως μια ακόμα καλύτερη ιδέα από την αγορά της μητέρας σας ένα δώρο είναι να της δώσει την ευκαιρία να χαϊδεμένος για την Ημέρα της Μητέρας, κάτι που οι περισσότερες μαμάδες δεν παίρνουν αρκετά.

Πάρτε την σε μια ημερήσια spa στο Oklahoma City για ένα μασάζ ή άλλη περιποίηση σώματος. Εδώ είναι μερικές μόνο από τις καλύτερες στο μετρό:

Γνωρίστε ένα άλλο μεγάλο σπα για να προσθέσετε στη λίστα; Ενημέρωσέ με .

Πάρτε μαμά έξω για να φάει

Τα δώρα είναι υπέροχα, αλλά υποψιάζομαι αν ρωτήσατε τα περισσότερα μαμάδες, θα προτιμούσαν πολύ να περάσουν χρόνο με τα παιδιά τους παρά να πάρουν δώρο για την Ημέρα της Μητέρας. Γιατί λοιπόν να μην πάρετε τη μαμά σας έξω για φαγητό στην πόλη της Οκλαχόμα. Το δείπνο είναι πάντα μια καλή επιλογή, φυσικά, και οποιοδήποτε συμπάθεια του ΟΚΚ θα μπορούσε να λειτουργήσει. Η μαμά μπορεί να βρει ακόμη μια πιο οικεία γευστική εμπειρία στο μετρό ιδανικό για να προσελκύσει τα παιδιά της σε μια ωραία, ήσυχη ατμόσφαιρα.

Το εστιατόριο Fondue Το Melting Pot στο Bricktown έχει αφιερώματα της Ημέρας της Μητέρας με δώρα για τη μαμά. Κλήση (405) 235-1000 για κράτηση.

Αλλά αν φαγητό έξω είναι κάτι που κάνετε συχνά, μια καλή πρόταση για ποικιλία μπορεί να είναι να δοκιμάσετε brunch. Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες επιλογές για brunch στην πόλη Οκλαχόμα:

Εξερευνήστε την πόλη της Οκλαχόμα με τη μαμά

Μετά το βράδυ, συνεχίστε να ξοδεύετε χρόνο με τη μαμά, τραβώντας την για να εξερευνήσετε το μετρό της Οκλαχόμα Σίτι. Θα αγαπήσει αναμφίβολα οποιοδήποτε από τα ακόλουθα ...

Κάντε την Ημέρα της Μητέρας ένα γεγονός στο OKC

Η Ημέρα της Μητέρας, φυσικά, πραγματοποιείται την 2η Κυριακή τον Μάιο και ο μήνας κατέχει μερικές αγαπημένες ετήσιες εκδηλώσεις στην περιοχή του μετρό της Οκλαχόμα Σίτι που θα μπορούσε να απολαύσει η μαμά.

Αλλά αυτό δεν είναι σχεδόν όλα. Ελέγξτε το ημερολόγιο May Event στο νυχτερινό τουριστικό κατάστημα για τις άλλες εκδηλώσεις που θα αγαπήσουν οι μητέρες, από ζωντανές συναυλίες μέχρι εκθέσεις στο State Fair Park.