Φεστιβάλ του φωτός του Chickasha

Είναι λίγο έξω από το άμεσο μετρό της Οκλαχόμα Σίτι, αλλά το φεστιβάλ του Chickasha φως αξίζει τον κόπο, σίγουρα ένα από τα καλύτερα εκθέματα φωτισμού διακοπών στην περιοχή. Κάθε χρόνο, στο πάρκο Shannon Springs Park από το ξεκίνημά του ως ένα μικρό γεγονός της κοινότητας το 1992, το βραβευμένο φεστιβάλ Chickasha προσελκύει τώρα περίπου 300.000 επισκέπτες από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το πάρκο των 43 στρεμμάτων μετατρέπεται σε μια διαδρομή ή περπατάτε μέσα από την περιοχή των θαυμάτων του Χριστουγεννιάτικου πνεύματος με εκατοντάδες χιλιάδες φώτα, τέσσερα μίλια φωτισμένων πεζόδρομων, ψηλό άγγελο 25 ποδιών, κινούμενα σχέδια, μουσικοχορευτική παράσταση και πολλά άλλα.

2017 Ημερομηνίες και ώρες:

Το 2017, το φεστιβάλ φωτός του Chickasha ξεκινά λίγο πριν την ημέρα των ευχαριστιών στις 21 Νοεμβρίου και διανύει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Το πάρκο είναι ανοιχτό κάθε βράδυ από τις 18:00 έως τις 22:00 την Κυριακή έως την Πέμπτη και από τις 18:00 έως τις 11:00 την Παρασκευή και το Σάββατο.

Τοποθεσία και Οδηγίες:

Το φεστιβάλ φωτός του Chickasha πραγματοποιείται στο Chickasha, περίπου 45 λεπτά με το αυτοκίνητο νότια της πόλης της Οκλαχόμα, στο πάρκο Shannon Springs. Από την Οκλαχόμα Σίτι, πάρτε το I-44 West προς Lawton. Πάρτε την έξοδο 83 για την US-62 προς Chickasha και ακολουθήστε για περίπου 3,5 μίλια. Στη συνέχεια, στρίψτε νότια στην 29η οδό και ακολουθήστε το Grand Blvd. Στρίψτε ανατολικά στο Grand, στη συνέχεια νότια στην 9η οδό μέχρι την είσοδο του πάρκου Shannon Springs.

Για να περπατήσετε μέσα από την οθόνη, υπάρχει χώρος στάθμευσης σε διάφορες τοποθεσίες, όπως το Homeland on Grand, ένα κατάστημα δώρων στο 9ο και το Ferguson (νότια του Grand) και ένα πάρκο στάθμευσης στο 12ο και Montana.

Αδεια:

Η είσοδος στο Φεστιβάλ Φωτός του Chickasha είναι απολύτως δωρεάν χάρη σε έναν μεγάλο κατάλογο χορηγών που περιλαμβάνει τη Chickasha Bank και την Trust Co., την πόλη Chickasha, την Arvest Bank, το Πανεπιστήμιο Επιστημών και Τεχνών της Οκλαχόμα, το Braum, το AT & T, το Holiday Inn και πολλά , πολλά περισσότερα.

Επιπλέον, η εκδήλωση στελεχώνεται από εθελοντές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον εθελοντισμό ή τη δωρεά για την εκδήλωση Chickasha, καλέστε (405) 224-9627.

Το Φεστιβάλ Φωτός του Chickasha:

Υπάρχουν περίπου 3.5 εκατομμύρια φώτα σε μια όμορφη συλλογή με περισσότερες από 100 εκθέσεις διακοπών στην εκδήλωση.

Ανάμεσα στα κυριότερα σημεία:

Κι αλλα:

Εκτός από τις πολλές εκπληκτικές οθόνες φωτισμού, το γεγονός του Chickasha ...