Σιγκαπούρη Χριστούγεννα Αγορές Προσφορές

Προσφορές και εκπτώσεις για να πιάσει κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων της Σιγκαπούρης στο Tropics

"Χριστούγεννα στα τροπικά" στη Σιγκαπούρη είναι ο ουρανός για τους αγοραστές. Μεμονωμένα εμπορικά κέντρα τοποθετούνται σε ξεχωριστές θεαματικές παραστάσεις φωτός και πούλιες, με προσφορές και σημαντικές εκπτώσεις για να σφραγίσουν τη συμφωνία. Πετάξτε για να απολαύσετε τα αφορολόγητα καταστήματα στη Σιγκαπούρη , γίνονται ακόμα καλύτερα με αυτές τις προσφορές που απευθύνονται στους τουρίστες για αγορές!

(Μην πηγαίνετε για ψώνια στη Σιγκαπούρη απροετοίμαστος - διαβάστε αυτά τα άρθρα σχετικά με τα Χριστουγεννιάτικα συμβουλές δώρων και επτά συμβουλές για να σας βοηθήσουν να σταματήσετε να κάνετε λάθη αγορών διακοπών.)

Προωθήσεις MasterCard στην Orchard Road, Σιγκαπούρη

Από τις 12 Νοεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου, οι πρώτοι 200 ​​κάτοχοι καρτών MasterCard ανά εβδομάδα για να χρεώνουν τουλάχιστον SGD 300 στη MasterCard τους σε οποιοδήποτε εμπορικό κέντρο Orchard Road θα λάβουν ένα κουπόνι αγορών SGD 30. Οι αγοραστές μπορούν να παρουσιάσουν κατ 'ανώτατο όριο πέντε εισιτήρια ίδιας ημέρας στην ίδια εγκατάσταση για να εξαργυρώσουν τα κουπόνια τους.

Από τις 26 Νοεμβρίου μέχρι το τέλος της προσφοράς, τα δελτία θα εκδοθούν μόνο όταν τα αποθέματα διαρκέσουν.

Λάβετε και χρησιμοποιείτε τα κουπόνια σας σε οποιοδήποτε από αυτά τα εμπορικά κέντρα:

313 @ somerset

Centrepoint

Φόρουμ Το εμπορικό κέντρο

Γκαλερί μανταρινιών

Orchard Central

Υπόδειγμα

Πλατεία Scotts

ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ στο Tang Plaza

Takashimaya SC

orchardgateway

Ανταμοιβές και αναδυόμενα καταστήματα στο Ion Orchard

Επισκεφθείτε το εμπορικό κέντρο ION Orchard της Orchard Road, ελέγξτε τα αναδυόμενα καταστήματά τους στα Επίπεδα 1 και στο Υπόγειο 4:

Το αναδυόμενο κατάστημα Club 21 Accessories στο L1 Atrium προσφέρει αξεσουάρ από επιφανείς μάρκες, μεταξύ των οποίων οι Alexander Wang, Bao Bao Issey Miyake, Paul Smith και Stella McCartney.

Το κατάστημα προσφέρει επίσης ένα κατάστημα για φιλανθρωπικούς σκοπούς: οι δωρεές σε μετρητά για τη φιλανθρωπία του Club 21 μπορούν να αποσυρθούν από το κατάστημα. περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία συλλογής κεφαλαίων του Club 21 μπορείτε να διαβάσετε στο δικτυακό τόπο του Εθνικού Εθελοντισμού και Φιλανθρωπικού Κέντρου (NVPC).

Άλλα αναδυόμενα καταστήματα στο ION Orchard περιλαμβάνουν την Estee Lauder , με είδη δώρου από MAC, Origins, Bobbi Brown και Lab. και το νέο αναδυόμενο κατάστημα Sulwhasoo με αποκλειστικά σύνολα διακοπών και συλλεκτικά αντικείμενα.

Η έκθεση της Ευρώπης B4 ION Station γερακιών ειδικών γεύσεων Yuletide και ειδών διατροφής.

Οι χρήστες της κάρτας American Express αποκομίζουν περισσότερο από την εμπειρία των αγορών τους μέσω αποκλειστικών ανταμοιβών στο ION Orchard, μεταξύ των οποίων 1 εκατομμύριο ανταμοιβές που δίνονται εβδομαδιαίως. Τα αεροσκάφη του αεροδρομίου Krisflyer της Σιγκαπούρης δείχνουν πάνω από τρία Σαββατοκύριακα και πολλά άλλα.

Χριστουγεννιάτικες ανταμοιβές στο Shoppes της Marina Bay Sands

Οι αγοραστές στην πρωτοπορία της μόδας μπορούν να επισκεφθούν το Shoppes στο Marina Bay Sands, όπου η μόδα θα παρουσιάσει τις φετινές τάσεις του φθινοπώρου-χειμωνιάτικες τάσεις όπως οι Dolce & Gabbana, Issey Miyake και Versace.

Περάστε τουλάχιστον 2.000 SGD κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου (είτε σε μία απόδειξη είτε στο άθροισμα των δύο αποδείξεων) για να κερδίσετε μια δωρεάν εμπειρία προσωπικών αγορών αξίας SGD 250. Ανταλλάξτε την απόδειξη για αυτή την προσφορά στον μετρητή εξαργύρωσης που βρίσκεται στο B1, Galleria Level , κοντά στο κατάστημα Omega.

Μοναδικές συλλογές Shoppes αποκλειστικές μπορούν να βρεθούν σε όλο το συγκρότημα, με προσφορές που παρουσιάζονται από τους Longchamp, Ermenegildo Zegna, Mulberry και Tom Ford.

Χριστουγεννιάτικη Χώρα των Θαυμάτων στους Κήπους από τον Κόλπο

Το Χριστουγεννιάτικο Θαύμα στους Κήπους του Κόλπου έχει προσελκύσει πάνω από 2 εκατομμύρια επισκέπτες από το ντεμπούτο του το 2014 - τώρα η τρίτη του έκδοση φαίνεται να θαμπώνει ακόμα περισσότερους παίκτες με σχεδόν διπλάσια έκταση και πάνω από 60 χειροποίητες κατασκευές που χρησιμοποιούν πάνω από 240.000 λάμπες.

Σε συνεννόηση με το Merrie Medley Floral Display (ανατρέξτε στο άρθρο Χριστουγεννιάτικα φώτα ), το Christmas Wonderland συνδυάζει το Πνεύμα Yuletide με μια σειρά από φωτιζόμενες κατασκευές και εγκαταστάσεις φυτών. Καρναβάλι βόλτες όπως ένα μικροσκοπικό ζεύγος ferris, βόλτες με αυτοκίνητο Bug, αυτοκίνητα προφυλακτήρα, και κλασικά καρναβαλικά παιχνίδια κρατούν τα μικρά διασκέδαση.

Το Ice Palace αναπαριστά χιόνι στις τροπικές περιοχές: διαθέτει παγοδρόμιο 400τμ, παιδική χαρά 96τμ χιονιού με πραγματικό χιόνι και πάγο πάγου 25μ. Ακριβώς έξω, μια γιορτή ευρωπαϊκού στιλ για τους λόγους χρησιμοποιεί ξύλινες καλύβες ως ένα περιβάλλον για φαγητό, ποτό και ευκαιρίες αγορών για τους επισκέπτες.

Τα κόστη εισόδου κοστίζουν το SGD 4 και πρέπει να αγοραστούν από τον επίσημο ιστότοπο, αν και κάθε ενήλικας που πληρώνει μπορεί να φέρει μέχρι και τρία παιδιά μέχρι ύψους 0,9 μέτρων, χωρίς χρέωση.

Τα εισιτήρια δεν είναι διαθέσιμα στην περιοχή. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.christmaswonderland.sg για εισιτήρια και περισσότερες πληροφορίες.

Singapore Touristline

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Χριστούγεννα στα Τροπικά, καλέστε την Τουριστική Γραμμή του Τουριστικού Συμβουλίου της Σιγκαπούρης στο 1800 736 2000 (χωρίς χρέωση στη Σιγκαπούρη) ή στο +65 6736 2000 (από το εξωτερικό). Η γραμμή είναι ανοιχτή από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός από αργίες), ώρα Σιγκαπούρης. Μπορείτε επίσης να δείτε τον ιστότοπο του Τουρισμού της Σιγκαπούρης στη διεύθυνση: www.yoursingapore.com.