Φόρεμα σαν τοπικό

Ανέμελος

Οι Λονδρέζοι είναι γενικά αρκετά περιστασιακοί, ακόμη και εκείνοι που εργάζονται σε γραφεία. Υπάρχουν μερικές επιχειρηματικές περιοχές - Η πόλη και το Canary Wharf είναι οι μεγαλύτερες - όπου οι περισσότεροι φορούν κοστούμια αλλά πέρα ​​από αυτές τις περιοχές, τζιν και casual κορυφές είναι κοινά. Ακόμη και σε ένα θέατρο του West End, είναι πιθανό να δείτε πολλά φορεματικά ενδύματα που φοριούνται.

Παπούτσια

Τα λευκά πάνινα παπούτσια συχνά μας βοηθούν να εντοπίσουμε έναν Αμερικανό επισκέπτη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι φορούμε φανταχτερά παπούτσια καθώς, ξανά, το αβίαστο ύφος ενός Λονδρέζερ είναι χαλαρό και απλό.

Άνετα παπούτσια για το χρόνο σας στο Λονδίνο είναι απαραίτητο καθώς περπατάμε πολύ εδώ. Ήμουν έκπληκτος να δω μια αμερικανική οικογένεια να κάνει μια πεζοπορία χωρίς παλτά, ψηλά τακούνια και να φοράει ό, τι θα περιγράφαμε ως «κομψό business wear». Φορούσαν μαύρα, τα οποία συχνά θεωρούνται το "προεπιλεγμένο" χρώμα στο Λονδίνο, και αντιμετώπισαν το περίπατο αλλά ξεχώρισαν.

Αγοράζοντας t-shirts και μπλούζες με σουβενίρ "I heart London" είναι μια καλή ιδέα για να φορέσετε πίσω στο σπίτι, καθώς λέει σε όλους: «Είχα υπέροχες διακοπές!» αλλά φορώντας τους ενώ στο Λονδίνο θα σας κάνει πιο αισθητή ως επισκέπτης / τουρίστας.

Μια ενδιαφέρουσα συμβουλή ήταν να φορέσετε ένα μπλουζάκι από ένα αθλητικό σωματείο του Λονδίνου - ίσως ένα κλαμπ Karate ή τζούντο - για να σας δώσουμε επιπλέον αξιοπιστία και να απομακρύνετε κάθε ευάλωτη θέση. Τα ποδοσφαιρικά μπλουζάκια (οι Αμερικανοί το ονομάζουν ποδόσφαιρο, το ονομάζουμε ποδόσφαιρο) είναι κοινά στις μέρες του αγώνα, αλλά αν φορέσετε ένα πουκάμισο ποδοσφαίρου γνωρίζετε την προσοχή που μπορεί να προσελκύσει σε μια γειτονική αντίπαλη ομάδα.

Θα ήταν απίθανο να συναντήσετε οποιαδήποτε επίθεση, αλλά μπορεί να υπάρχουν μερικά σχόλια.

Επίπεδα

Δεδομένου ότι ο καιρός του Λονδίνου είναι σίγουρα «μεταβλητός», είναι λογικό να φορούν στρώματα εδώ. Μπορεί να είναι ζεστό στο σωλήνα ακόμη και όταν είναι κρύο έξω. Συχνά παρατηρούμε κάποιον από την πόλη, καθώς ζεσταίνεται και ενοχλεί νωρίτερα από έναν ντόπιο.

Τσάντα

Φυσικά, ο καθένας χρειάζεται μια τσάντα για τα καθημερινά προϊόντα πρώτης ανάγκης (ταξιδιωτικό δελτίο, χρήματα, μπουκάλι νερό, κ.λπ.), αλλά μια μεγάλη πανοραμική σακούλα που φοράτε στο μέτωπό σας είναι ένα μεγάλο όχι όχι. Ενώ συμφωνώ, είναι ασφαλέστερο από το να αισθάνεσαι ότι κάποιος μπορεί να αγγίξει την τσάντα σου αν ήταν στην πλάτη σου, σε κάνει να ξεχωρίζεις, έτσι φέρνει εσφαλμένη προσοχή. Ένα σακίδιο που σκοντάφτει πάνω από έναν ώμο είναι ένα πολύ πιο κοινό θέαμα στο Λονδίνο.

Μου αρέσει ο ίδιος ένας μίνι backpack μου (αρκετά μεγάλος για ένα καλό βιβλίο και ένα μπουκάλι νερό, συν να κουβαλάω μια τσάντα για ψώνια εκεί, σε περίπτωση που χρειάζεται να κουβαλάω αργότερα), αλλά μια τσάντα ώμων λειτουργεί πάρα πολύ. Εάν το φορέσετε σε ολόκληρο το σώμα σας, θα φανείτε ελαφρώς περισσότερο σαν τουρίστας από έναν τοπικό αλλά χρειάζεται να αισθάνεστε και ασφαλείς. Κρατήστε την τσάντα σας αρκετά μικρή, καθώς πραγματικά δεν θέλετε να μεταφέρετε τις μισές από τις κοσμικές σας περιουσίες γύρω από την πόλη όλη την ημέρα.

Βεβαιωθείτε ότι η τσάντα σας έχει ένα φερμουάρ, καθώς θεωρώ ενοχοποιητικό το να βλέπετε μια τσάντα στο πάτωμα του σωλήνα, από το κάθισμα ενός επιβάτη, και μπορώ να δω όλο το περιεχόμενο - συμπεριλαμβανομένων των αντικειμένων υψηλού κινδύνου, όπως ένα πορτοφόλι και ένα smartphone. Πάντα να κρατάτε την τσάντα σας κλειστή κλειστή - ποιο είναι το σημείο να έχετε αυτό το φερμουάρ αν δεν το χρησιμοποιείτε; - και αποφύγετε την αποθήκευση του κινητού σας τηλεφώνου σε μια τσέπη πίσω τσέπης ως τσέπες σαν αυτό.

Είμαι ένας μεγάλος οπαδός του Scottie Chloe Hoodie μου καθώς έχει μια εσωτερική τσέπη για το στήθος μου με ένα φερμουάρ για το τηλέφωνό μου, ένα κλιπ για τα κλειδιά του σπιτιού μου και πολλά επιπλέον τσέπες για άλλα καλούδια που κουβαλάς μαζί με μια κάμερα και ένα χάρτη.

Προσπαθήστε να αποφύγετε να έχετε μια φωτογραφική μηχανή και ένα χάρτη στο χέρι σας καθώς περπατάτε γύρω από το Λονδίνο, καθώς αυτό προσφέρει μόνο περισσότερους δείκτες για ανεπιθύμητη προσοχή. Αλλά μην φοβάστε να τραβήξετε φωτογραφίες στο κεντρικό Λονδίνο ( θα μιλήσουμε για αυτό αργότερα στο άρθρο ).

Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε ένα πακέτο τσάντα / παπουτσιών, καθώς είναι πραγματικά ο τομέας των τουριστών, οπότε γνωρίζω ότι μπορούν να σας κάνουν να νιώθετε πιο ασφαλείς γνωρίζοντας ότι όλα τα τιμαλφή σας είναι κοντά, αλλά και να σας ξεχωρίζουν για λάθος λόγους.

Δεν απαιτείται να φέρει κάρτα ταυτότητας ή διαβατήριο, επομένως είναι καλύτερο να διατηρείτε τα τιμαλφή σας στο ξενοδοχείο σας ασφαλή. Διατηρήστε μόνο μία τραπεζική κάρτα στο πορτοφόλι σας, έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε χρήματα από μια εναλλακτική κάρτα αποθηκευμένη με ασφάλεια στο ξενοδοχείο σε περίπτωση που συμβεί κάτι.

Για παράδειγμα, παίρνω συχνά ένα μικρό ποσό μετρητών και της πιστωτικής μου κάρτας όταν πηγαίνω στην πόλη και αφήνω τη δική μου ATM / χρεωστική κάρτα / κάρτα μετρητών στο σπίτι. Μπορώ πάντα να το βγάλω για να κερδίσω περισσότερα μετρητά αργότερα, αλλά κανένα σημείο δεν διακινδυνεύει να χάσει και τα δύο.

Δείτε τον πλήρη κατάλογο καλών συμβουλών: Πώς να μην φαίνεται σαν τουρίστας στο Λονδίνο .

Περισσότερες καλές συμβουλές: Πράγματα που δεν κάνουν στο Λονδίνο .