Ποιο είναι το Deal με την Boxing Day στο Βανκούβερ

Συμβουλές και πού να πάτε στο Βανκούβερ

Όπως η μαύρη Παρασκευή θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες ημέρες αγορών της Αμερικής του έτους, ο Καναδάς και άλλα πιστά θέματα του Ηνωμένου Βασιλείου παρατηρούν την ημέρα μετά τα Χριστούγεννα ως την πρώτη ημέρα αγορών του έτους.

Για το Βανκούβερ , Βρετανική Κολούμπια, και όλα τα άλλα μέρη του Καναδά, 26 Δεκεμβρίου είναι η Boxing Day, διακοπές στον Καναδά. Όλα όσα μπορεί να φανταστεί πηγαίνετε στην πώληση. Επεισόδιο αγοραστές ημέρα μετά τα Χριστούγεννα ήταν γνωστό ότι σχηματίζουν γραμμές νωρίς το πρωί ή αργά τη νύχτα.

Οι περισσότερες πωλήσεις συνεχίζονται μέσω της εβδομάδας, τότε γνωστή ως πωλήσεις εβδομάδα εγκιβωτισμού, αλλά δημοφιλή στοιχεία του έτους μπορεί να εξαντληθεί. Όπου κι αν πάτε, ετοιμαστείτε για τα πλήθη.

Vancouver Shopping Spots

Οι μεγαλύτερες προσφορές της Boxing Day θα βρεθούν στα μεγαλύτερα καταστήματα ονομαστικής μάρκας , καθιστώντας την καλή μέρα να ψωνίσετε για ηλεκτρονικά είδη, συσκευές, έπιπλα, ρούχα σχεδιαστών, αξεσουάρ και παιχνίδια.

Για τα ψώνια στο κέντρο του Βανκούβερ, τόσο η Robson Street όσο και το Pacific Centre Mall θα είναι γεμάτα με προσφορές και άλλους αγοραστές.

Ο πολυτελή λιανοπωλητής Holt Renfrew είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ψωνίσετε για ενδυμασία σχεδιαστή. Είναι πάντοτε ακριβό, αλλά οι πωλήσεις εκεί οδηγούν σε υπέροχα ευρήματα.

Για εμπορικές αγορές, δεν μπορείτε να νικήσετε τον μεγαλοπρεπή Metropolis στο Metrotown . Με 450 καταστήματα, το Metrotown είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Βρετανικής Κολομβίας και έχει τη δική του στάση SkyTrain για να φτάσει εκεί χωρίς αυτοκίνητο.

Καλύτερες συμβουλές

Για να αποφύγετε τη βιασύνη των αγοραστών, ξεκινήστε ήδη από το άνοιγμα των καταστημάτων. Επίσης, αν πάτε τη νύχτα, πιθανότατα θα αντιμετωπίσετε λιγότερες ορδές ανθρώπων, αλλά ίσως να μην βρείτε το στοιχείο που θέλετε αν είναι ένα κορυφαίο στοιχείο του έτους.

Γράψτε μια λίστα αγορών και αναπτύξτε ένα σχέδιο αγορών. Μπορεί να είναι εύκολο να κατακλυστείτε. Κοιτάξτε σε απευθείας σύνδεση ή σε διαφημιστικά φυλλάδια από καταστήματα που απαριθμούν τις πωλήσεις της Boxing Day. Εάν γνωρίζετε τι ψάχνετε, μια λίστα θα σας βοηθήσει να περιορίσετε την ώθηση αγοράς. Κατά την αναζήτηση στο διαδίκτυο, βρείτε τις καλύτερες τοποθεσίες που έχουν τις καλύτερες τιμές.

Έρευνα αν η Boxing Day πώληση είναι καλύτερη από τις κανονικές τιμές on-line.

Ορίστε έναν προϋπολογισμό για τον εαυτό σας και αποφασίστε μπροστά πόσο σκοπεύετε να περάσετε εκείνη την ημέρα. Εάν μπορείτε, να φέρει μετρητά και να αφήσετε τις πιστωτικές κάρτες στο σπίτι για να σας κρατήσει στον προϋπολογισμό.

Ιστορία της Boxing Day

Η Boxing Day δεν είναι απλώς μια δημόσια αργία στον Καναδά. είναι διακοπές στις περισσότερες χώρες της Κοινοπολιτείας, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Νέας Ζηλανδίας και της Αυστραλίας.

Οι διακοπές πιστεύεται ότι έχουν γεννηθεί στην Αγγλία κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα. Η Boxing Day μπορεί να έχει ονομαστεί μετά από μια παράδοση όπου οι εργοδότες έδωσαν κιβώτια χρημάτων (ή δώρα) στους υπαλλήλους και τους υπαλλήλους τους την ημέρα μετά τα Χριστούγεννα.

Η ημέρα συνδέεται επίσης με το χριστιανικό ημερολόγιο του Δυτικού Χριστού. Η Boxing Day είναι η δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, επίσης γνωστή ως Ημέρα του Αγίου Στεφάνου. Σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, κυρίως στη Γερμανία, την Πολωνία, το Βέλγιο, τις Κάτω Χώρες και τις σκανδιναβικές χώρες, η 26η Δεκεμβρίου γιορτάζεται ως Δεύτερη Ημέρα των Χριστουγέννων.