Ένας ταξιδιωτικός οδηγός για το πώς να επισκεφθείτε το Βανκούβερ σε έναν προϋπολογισμό

Το Βανκούβερ προσφέρει μια κοσμοπολίτικη εμπειρία πλαισιωμένη από τα καταπληκτικά βουνά και τις πεντακάθαρες θάλασσες. Είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην ακτή του Ειρηνικού και σε όλο τον Καναδά. Είναι το σημείο επιβίβασης / αποβίβασης για πολλές εκδρομές κρουαζιέρας και το διεθνές του αεροδρόμιο παρέχει συνδέσεις με την Ασία και την Ευρώπη. Το Βανκούβερ μπορεί να είναι ακριβό, επομένως πληρώνει για να προγραμματίσετε προσεκτικά τη διαμονή σας.

Πότε θα Επισκεφθείτε

Οι χειμώνες του Βανκούβερ είναι το πιο ήπιο σε όλο τον Καναδά, λόγω των ρευμάτων αέρα που βγαίνουν από τον ωκεανό.

Είναι δυνατό να επισκεφθείτε τη μέση του χειμώνα και να ζήσετε θερμοκρασίες πολύ πάνω από το σημάδι κατάψυξης. Ο ήπιος καιρός συνεχίζεται το καλοκαίρι, με υψηλές θερμοκρασίες πάνω από 80F (27C) σχετικά ασυνήθιστες. Θα ακούσετε και θα διαβάσετε πολλά για τη συχνή βροχή στο Βανκούβερ, αλλά είναι μόνο εν μέρει αλήθεια. Οι πιθανότητες βροχόπτωσης είναι μεγαλύτερες από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο, και οι μικρότερες το καλοκαίρι.

Να πάρει εδώ

Κάνετε το βασικό αεροπορικό σας ψάξιμο για το Βανκούβερ και έπειτα ελέγξτε τις περιοχές αεροπορικών εταιρειών που έχουν προϋπολογισμό, όπως η WestJet, ο κορυφαίος μεταφορέας προϋπολογισμού του Καναδά. Ένα ταξί ανάμεσα στο αεροδρόμιο και το κέντρο της πόλης διαρκεί συνήθως 30 λεπτά και διαρκεί περίπου $ 25-35 CAD, με υψηλότερα ποσοστά κατά τη διάρκεια των μέγιστων χρόνων κυκλοφορίας. Πολλά ξενοδοχεία προσφέρουν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από / προς το αεροδρόμιο με τέλη χαμηλότερα από τα εισιτήρια ταξί. Το λεωφορείο # 424 είναι μια άλλη επιλογή προϋπολογισμού. Παίρνει και πέφτει στο ισόγειο του εγχώριου τερματικού σταθμού. Μερικές φορές είναι φθηνότερο να πετάτε στο Σιάτλ (150 μίλια νότια) και να νοικιάσετε αυτοκίνητο.

Από το Σηάτλ, πάρτε το Interstate 5 προς Blaine, Ουάσινγκτον. Θα βρίσκεστε στα προάστια του Βανκούβερ μία φορά πέρα ​​από τα σύνορα. Να γνωρίζετε ότι οι τελωνειακές γραμμές στα διεθνή σύνορα μπορούν να διαρκέσουν μερικές ώρες κατά τη διάρκεια των διακοπών και των Σαββατοκύριακων.

Τριγυρίζω

Το Βανκούβερ δεν έχει πολλούς αυτοκινητόδρομους που εκτείνονται στην περιοχή του στο κέντρο της πόλης.

Ενώ αυτό μπορεί να είναι μια αισθητική ευλογία, σημαίνει επίσης ότι τα ταξίδια στις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές περιλαμβάνουν περισσότερο φώτα αναμονής και υπομονή από ό, τι θα περίμενε κανείς. Τα τρένα του αεροδρομίου κάνουν τις μεταφορές εδάφους φθηνότερες εδώ. Αν προτιμάτε να μην οδηγήσετε, το Sky Train καλύπτει πολλούς από τους πιο σημαντικούς τομείς. Μπορείτε να οδηγήσετε το τρένο και οποιαδήποτε άλλα αστικά λεωφορεία που επιθυμείτε για μια τιμή ευκαιρίας μόλις $ 9 CAD / ημέρα. Τα ταξί εδώ είναι αρκετά φτηνά για μια τόσο μεγάλη πόλη. Θα πληρώσετε $ 5- $ 10 CAD για τις πιο σύντομες διαδρομές στο κέντρο της πόλης.

Που να μείνω

Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία μεσαίας κατηγορίας έξω από την πόλη κατά μήκος της διαδρομής Sky Train. Ελέγξτε για να είστε σίγουροι ότι το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σταθμό, ή θα φάτε τις οικονομίες σας στο ναύλο ταξί. Οι τιμές του ξενοδοχείου στο Βανκούβερ είναι γενικά υψηλότερες, αλλά προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση. Το Priceline και το Hotwire είναι συχνά χρήσιμα για κρατήσεις ξενοδοχείων στο κέντρο της πόλης, μερικά από τα οποία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το λιμάνι κρουαζιέρας και άλλα αξιοθέατα. Είναι δυνατόν να βρεθείτε σε κεντρικά, τετράστερα δωμάτια κάτω των $ 100 σε ορισμένες ώρες εκτός αιχμής του έτους. Εάν ο προϋπολογισμός σας είναι σφιχτός, αναζήτηση ξενώνες επιλογές στο Βανκούβερ. Ελέγξτε τις συστάσεις για ξενώνες και οκτώ ξενοδοχεία οικονομικά .

Το Airbnb.com προσφέρει περισσότερες επιλογές χαμηλού κόστους από ό, τι θα περίμενε κανείς σε μια παράκτια πόλη.

Μια πρόσφατη έρευνα αποκάλυψε περισσότερα από 60 ακίνητα με τιμές κάτω των $ 25 / νύχτα.

Που να φάω

Το Cosmopolitan Vancouver προσφέρει μια ποικιλία από επιλογές για φαγητό, με ασιατικές σπεσιαλιτέ ένα μεγάλο φαβορί. Μια άλλη καλή επιλογή είναι τα θαλασσινά. Για μια φιγούρα, δοκιμάστε το εστιατόριο Boathouse (γωνιά του Denman και της παραλίας, κοντά στον Αγγλικό κόλπο) για ένα ευχάριστο δείπνο σολομού και νόστιμο ψωμί sourdough. Εάν ο προϋπολογισμός σας είναι πιο περιορισμένος, υπάρχουν πολλές επιλογές φθηνών γευμάτων σε μικρά εστιατόρια κατά μήκος του Denman St. Συμβουλές: Τα ψάρια και οι μάρκες είναι άμεσα διαθέσιμες. Είναι ένα γευστικό γεύμα και συνήθως δεν είναι πολύ ακριβό. Εάν επιλέγετε ένα γεύμα, οι κρατήσεις είναι σημαντικές εδώ.

Περιοχές Βανκούβερ Αξιοθέατα

Η Βρετανική Κολούμπια διαθέτει πολλούς υπέροχους κήπους. Εδώ στο Βανκούβερ, οι Βοτανικοί Κήποι Van Dusen προσφέρουν στους επισκέπτες του 55 στρέμματα ομορφιάς. Η είσοδος είναι περίπου $ 9 CAD / ενήλικες και $ 20 για μια οικογένεια.

Εάν είστε λάτρης της ιστορίας, θα απολαύσετε το Gastown, είναι το παλαιότερο τμήμα του Βανκούβερ στο κέντρο της πόλης και έχει διατηρηθεί προσεκτικά. Το όνομα προέρχεται από λαμπτήρες δρόμου αερίου, αλλά η περιοχή προσφέρει γκαλερί, εστιατόρια και νυχτερινή ζωή εκτός από την αρχιτεκτονική γοητεία. Ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα είναι το Stanley Park , ένα από τα πιο αγαπημένα αστικά κέντρα του κόσμου. Ενοικιάστε ένα ποδήλατο ή φέρετε ένα μεσημεριανό πικνίκ και απολαύστε.

Νήσος του Βανκούβερ

Μην συγχέετε την πόλη και το νησί - το τελευταίο είναι 450 χιλιόμετρα. (300 μίλια) και αγκαλιάζει την ακτή του Ειρηνικού. Είναι το σπίτι της πρωτεύουσας της πρωτεύουσας της Βικτώριας και τα πολλά αξιοθέατα της πόλης. Τα ήσυχα χωριά, τα βουνά και οι παγκοσμίου φήμης κήποι Butchart είναι όλα μέρος της σκηνής. Τα εισιτήρια πλοίων κατά μέσο όρο περίπου $ 30 CAD μονόδρομα. Τα πλοία φεύγουν από τα τερματικά της ηπειρωτικής χώρας στο Horseshoe Bay και το Tsawwassen για το Nanaino και τον κόλπο Swartz στο νησί. Από την αμερικανική πλευρά, τα πορθμεία αναχωρούν επίσης από το Port Angeles, Wash. Για καλύτερα αποτελέσματα, κάνετε το νησί μια διανυκτέρευση αν είναι δυνατόν.

Περισσότερες Συμβουλές Βανκούβερ