Επίσκεψη στο θάνατο της κοιλάδας: Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε

Εθνικό Πάρκο Death Valley Essentials

Η κοιλάδα του Θανάτου είναι το μεγαλύτερο εθνικό πάρκο στις παρακείμενες Ηνωμένες Πολιτείες, καλύπτοντας 3,4 εκατομμύρια στρέμματα ερήμου. Με ελάχιστες βροχοπτώσεις και συνθήκες που θα μπορούσαν να εξατμιστούν εκατό φορές αυτό που παίρνει, το τοπίο της κοιλάδας του Θάνατος εκθέτει την υποκείμενη γεωλογία ότι η βλάστηση μπορεί να καλύπτει και άλλες τοποθεσίες. Το αποτέλεσμα είναι ένα έντονο και ποικίλο τοπίο, με χρώματα και υφές που ρίχνονται το ένα δίπλα στο άλλο: στρογγυλεμένες, ασαφείς με υφή λόφους δίπλα σε αιχμηρές κορυφές με πολύχρωμα στρώματα κάτω.

Οι πρώτοι επισκέπτες της κοιλάδας του Θανάτου έφθασαν το 1849. Εκείνοι οι κακοπροαίρετοι που αναζητούν χρυσό και προσπαθούν να βρουν μια συντόμευση στα χρυσά ορυχεία έφυγαν σχεδόν βόρεια, δίνοντας το όνομα στην κοιλάδα.

Γιατί πρέπει να επισκεφτείτε την κοιλάδα του θανάτου

Οι άνθρωποι που πηγαίνουν στην Κοιλάδα του Θανάτου, όπως το αίσθημα της από μακριά και από τους φωτογράφους, απολαμβάνουν ιδιαίτερα τη φυσική της ομορφιά. Μερικοί μάλιστα πάνε μόνο για να ζήσουν τη ζέστη.

Πάρτε κάποια έμπνευση από αυτές τις 22 φοβερές απόψεις της κοιλάδας του θανάτου .

Λόγοι για να περάσετε την κοιλάδα του θανάτου

Εάν δεν σας αρέσουν τα ερημικά τοπία και τα ερημικά τοπία, ίσως να μην σας αρέσει η κοιλάδα του θανάτου. Ένας δυσαρεστημένος επισκέπτης σχολίασε "... τίποτα άλλο εκτός από βράχο και αλάτι". Ένας άλλος δήλωσε ότι "δεν υπάρχει άγρια ​​φύση, περιορισμένη βλάστηση και καυστικός ήλιος στην έρημο".

Χρειάζεται κάποιο χρόνο για να δείτε την κοιλάδα του Θάνατου και να την εκτιμήσετε. Τουλάχιστον μια μέρα και νύχτα. Εάν έχετε λιγότερο χρόνο από αυτό, ίσως να μην έχετε αρκετό από την επίσκεψή σας για να το κάνετε αξίζει τον κόπο.

Πότε θα επισκεφθείτε την κοιλάδα του Θανάτου

Ο καιρός είναι πολύ καυτός το καλοκαίρι για όλους, εκτός από τις σκληρότερες από τις ψυχές, με ημερήσια ψηλά που φτάνουν τα 120 ° F και θερμοκρασίες επιφανείας σχεδόν ζεστά ώστε να κυριολεκτικά τηγανίζουμε ένα αυγό πάνω στο μαύρο φόντο.

Οι καλύτεροι μήνες είναι το Δεκέμβριο μέχρι τον Φεβρουάριο, όταν οι μέρες είναι ήπιες. Ελέγξτε το μηνιαίο Weather Death Valley για να πάρετε μια ιδέα για τα πράγματα όπως, κατά μέσο όρο.

Τα αγριολούλουδα είναι πιθανό να είναι άφθονα σε χρόνια όταν οι βροχοπτώσεις υπερβαίνουν τα δύο ίντσες, που πέφτουν καθ 'όλη τη διάρκεια των χειμερινών μηνών. Η άνθιση ξεκινάει στο πάτωμα της κοιλάδας στα μέσα Φεβρουαρίου και εκτείνεται μέχρι τον Μάιο σε υψηλότερα υψόμετρα.

Χρησιμοποιήστε τον οδηγό αγριολούλουδα της κοιλάδας του Death για να μάθετε περισσότερα .

Τα ετήσια συμβάντα σημειώνονται στη σελίδα απόδραση του Σαββατοκύριακου .

Κόστος της κοιλάδας του Θανάτου

Το Death Valley National Park είναι ανοιχτό όλο το χρόνο και ισχύουν τα τέλη εισόδου. Δεν θα βρείτε ένα επανδρωμένο κιόσκι στο δρόμο, αλλά μπορείτε να πληρώσετε στα κέντρα επισκεψιμότητας και στα μηχανήματα αυτοεξυπηρέτησης που βρίσκονται στο Badwater και σε άλλα σημεία. Αν έχετε Εθνικό Πάρκο Pass , σταματήστε από οποιοδήποτε σταθμό ranger για να κάνετε check in. Το πάρκο χρησιμοποιεί το 80% των τελών που συλλέγει για έργα βελτίωσης, οπότε μην τα μεταβάλλετε σύντομα. Υπάρχει μια επιπλέον χρέωση για μια ξενάγηση στο Κάστρο του Scotty.

Κατά τη διάρκεια της ετήσιας Εβδομάδας Εθνικών Πάρκων, που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο, τα τέλη εισόδου παραιτούνται σε περισσότερα από 100 πάρκα σε εθνικό επίπεδο, συμπεριλαμβανομένου του Εθνικού Πάρκου Death Valley. Λάβετε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Εβδομάδας των Εθνικών Πάρκων. Η είσοδος είναι επίσης δωρεάν σε επιλεγμένες άλλες μέρες που διαφέρουν ανά έτος. Θα βρείτε τη λίστα του τρέχοντος έτους εδώ.

Γύρω από την κοιλάδα του θανάτου

Με μόνο μερικούς σημαντικούς δρόμους, η κοιλάδα του Death είναι εύκολη στην πλοήγηση. Μια καλή ματιά σε οποιονδήποτε χάρτη θα σας δείξει πώς είναι σχεδιασμένο. Η ιστοσελίδα του Εθνικού Πάρκου Κοιλάδα του Θανάτου συνδέει με αρκετά καλά.

Η υπερβολική εξάρτηση από το GPS ή η χαρτογράφηση ιστότοπων μπορεί να σας απογοητεύσει στην κοιλάδα του θανάτου - μερικές φορές με θανατηφόρες συνέπειες.

Ο καλύτερος πόρος σας είναι εδώ ένας παλιομοδίτης, τυπωμένος χάρτης.

Βασικές ανάγκες στην κοιλάδα του θανάτου

Το Oasis at Death Valley Resort προσφέρει τέσσερα μέρη για φαγητό, όπως ένα casual καφέ, ένα ντεμοντέ steakhouse και το πολυτελές εστιατόριο στο Inn at Death Valley. Θα βρείτε επίσης εστιατόρια και μίνι μάρκετ σε Panamint Springs και Stovepipe Wells.

Θα βρείτε μόνο μερικά εστιατόρια και είναι μακριά. Το καλύτερο στοίχημα για γεύματα είναι να πάρετε κάτι μαζί σας. Οι Ρέιντζερ συνιστούν να πίνουν όσο ένα γαλόνι υγρών ημερησίως, έτσι ώστε να τρώνε το κύπελλο και να παίρνουν πολύ νερό όπου κι αν πάτε.

Το Stovepipe Wells έχει τις χαμηλότερες τιμές βενζίνης στο πάρκο.

Συμβουλές για τη Θάλασσα