Εθνικό Πάρκο Redwood, Καλιφόρνια

Στερεώστε στα μέσα του μεγάλου δάσους από ξυλεία και ίσως νιώθετε σαν να αποχωρήσατε πίσω στο χρόνο. Είναι δύσκολο να μην εκπλαγείτε όταν κοιτάζετε τα πιο ζωντανά πράγματα της Γης. Και αυτό το συναίσθημα συνεχίζεται παντού στο πάρκο. Είτε περπατάτε κατά μήκος των παραλιών είτε πεζοπορείτε στο δάσος, οι επισκέπτες είναι αποτροπιασμένοι από το φυσικό περιβάλλον, την άφθονη άγρια ​​φύση και την ήρεμη ηρεμία. Το Εθνικό Πάρκο Redwood αποτελεί μια υπενθύμιση για το τι μπορεί να συμβεί όταν δεν προστατεύουμε τα εδάφη μας και γιατί είναι τόσο σημαντικό να συνεχίσουμε να τα διατηρούμε.

Ιστορία

Παλιό δάσος ανάπτυξης ξυλείας που χρησιμοποιείται για να καλύψει περισσότερες από 2.000.000 στρέμματα της ακτής της Καλιφόρνιας. Την εποχή εκείνη, περίπου το 1850, η ντόπιος Αμερικανός έζησε στη βόρεια περιοχή έως ότου ανακάλυψαν την περιοχή ξυλεία και ανθρακωρύχοι. Πολλά δέντρα καταγράφηκαν σε περιοχές όπως το Σαν Φρανσίσκο που κέρδιζαν δημοτικότητα. Το 1918 δημιουργήθηκε η προσπάθεια συντήρησης της περιοχής Save the Redwoods League και μέχρι το 1920 δημιουργήθηκαν πολλά κρατικά πάρκα. Το Εθνικό Πάρκο Redwood δημιουργήθηκε το 1968, παρότι περίπου το 90% των αρχικών δένδρων Redwood είχαν ήδη καταγραφεί. Το 1994, η Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου (NPS) και το Τμήμα Πάρκων και Αναψυχής της Καλιφόρνια (CDPR) συνένωσαν το πάρκο με τα τρία πάρκα Redwood State Park για να βοηθήσουν στη σταθεροποίηση και τη διατήρηση της περιοχής.

Πότε θα Επισκεφθείτε

Οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από 40 έως 60 μοίρες κατά μήκος της ακτής Redwood καθιστώντας το καλύτερο μέρος για να επισκεφθείτε κάθε εποχή του χρόνου. Τα καλοκαίρια τείνουν να είναι ήπια με θερμότερες θερμοκρασίες στην ενδοχώρα.

Τα πλήθη είναι βαριά αυτήν την εποχή του χρόνου. Οι χειμώνες είναι δροσεροί και παρέχουν ένα διαφορετικό είδος επίσκεψης, αν και υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα βροχόπτωσης. Εάν παρακολουθείτε πτηνά, σχεδιάστε την επίσκεψή σας κατά τη διάρκεια της άνοιξης για να δείτε τη μετανάστευση στο αποκορύφωμά της. Μπορεί επίσης να θέλετε να εξετάσετε μια επίσκεψη κατά τη διάρκεια της πτώσης για να πιάσετε καταπληκτικό φύλλωμα πτώσης.

Να πάρει εκεί

Αν σκοπεύετε να πετάξετε, το Crescent City Airport είναι το πιο βολικό αεροδρόμιο και χρησιμοποιεί τις αεροπορικές εταιρείες United Express / SkyWest. Το αεροδρόμιο Eureka-Arcata χρησιμοποιείται επίσης από τους επισκέπτες και χρησιμοποιεί τη Delta Air Lines / SkyWest ή την Horizon Air.

Για όσους οδηγούν στο πάρκο, θα χρησιμοποιήσετε το US Highway 101 αν ταξιδεύετε από το βορρά ή το νότο. Αν ταξιδεύετε από τα βορειοανατολικά, πάρτε την εθνική οδό 199 προς το South Fork Road στο Howland Hill Road.

Το τοπικό συγκοινωνιακό μέσο είναι επίσης διαθέσιμο στο πάρκο. Το Redwood Coast Transit ταξιδεύει μεταξύ Smith River, Crescent City και Arcata, σταματώντας στο κέντρο του Orick

Τέλη / Άδειες

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για αυτό το εθνικό πάρκο είναι ότι είναι ελεύθερος να επισκεφθείτε! Σωστά! Δεν υπάρχει τέλος εισόδου για το Redwood National Park. Ωστόσο, εάν σκοπεύετε να κάνετε κάμπινγκ στο πάρκο, απαιτούνται αμοιβές και κρατήσεις. Καλέστε 800-444-7275 για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήστε μια θέση online. Οι τοποθεσίες Backcountry απαιτούν επίσης τέλη και άδειες, ιδιαίτερα στο Ossagon Creek και το Miners Ridge.

Σημαντικά αξιοθέατα

Lady Bird Johnson Grove: Ένα υπέροχο μέρος για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο πάρκο. Το μονοπάτι του μονοπατιού παρουσιάζει γιγάντια κολοκυθοειδή, κοίλα δέντρα που ζουν ακόμα και ενισχύει πόσο ήσυχο και σερνό είναι το πάρκο.

Μεγάλο Δέντρο: Είναι 304 πόδια ψηλό, 21,6 πόδια σε διάμετρο και 66 πόδια σε circumfrence. Ω, και είναι περίπου 1.500 ετών. Έχετε την ιδέα για το πώς πήρε το όνομά της.

Πεζοπορία: Με περισσότερα από 200 μίλια μονοπατιών, η πεζοπορία είναι μακράν ο καλύτερος τρόπος για να δείτε το πάρκο. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τα κολοκυθοκεφτέδες, την παλιά ανάπτυξη, τα λιβάδια και ακόμη και τις παραλίες. Ελέγξτε το παράκτιο μονοπάτι (περίπου 4 μίλια σε ένα δρόμο) για εκπληκτικές ακτές, λιμνοθάλασσες και άγρια ​​φύση. Την άνοιξη και το φθινόπωρο, μπορεί να δείτε ακόμα και τις μεταναστεύουσες φάλαινες!

Παρακολούθηση φάλαινας: Σχεδιάστε το ταξίδι σας κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου ή του Μαρτίου και του Απριλίου για τους μήνες αιχμής της μετανάστευσης για την προβολή γκρίζων φαλαινών. Φέρτε τα κιάλια σας και προσέξτε για το βόλτα τους στο Crescent Beach Overlook, το Wilson Creek, το High Bluff Overlook, το Gold Bluffs Beach και το Κέντρο Επισκεπτών Thomas H. Kuchel.

Dance Demos: Αμερικανικές χορευτικές διαδηλώσεις παρουσιάζονται από τα μέλη των φυλών Tolowa και Yurok.

Κάθε καλοκαίρι, οι επισκέπτες μαθαίνουν για τη σημασία κάθε αμερικανικής ινδικής κουλτούρας και βλέπουν εκπληκτικούς χορούς. Καλέστε το 707-465-7304 για ημερομηνίες και ώρες.

Εκπαίδευση: Δύο εγκαταστάσεις στο πάρκο είναι διαθέσιμες με κράτηση για εκπαιδευτικά προγράμματα: το Howland Hill Outdoor School (707-465-7391) και το Wolf Creek Education Center (707-465-7767). Τα προγράμματα προσφέρονται τόσο την ημέρα όσο και τη διάρκεια της νύχτας, με κύριο άξονα την ύπαιθρο, το ρέμα, τα λιβάδια και τις δασικές κοινότητες παλιάς ανάπτυξης. Οι εκπαιδευτικοί καλούνται να καλέσουν τους αριθμούς που αναφέρονται παραπάνω. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να έρθουν σε επαφή με τον εκπαιδευτικό εξειδικευμένο χώρο των πάρκων για πληροφορίες σχετικά με δραστηριότητες καθοδηγούμενες από ranger για παιδιά στις 707-465-7391.

Διαμονή

Υπάρχουν τέσσερις ανεπτυγμένοι χώροι κατασκήνωσης - τρεις στο δάσος redwood και ένας στην ακτή - παρέχουν μοναδικές ευκαιρίες κατασκηνώσεων για οικογένειες, πεζοπόρους και ποδηλάτες. Τα RVs είναι επίσης ευπρόσδεκτα, αλλά παρακαλούμε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις χρησιμότητας.

Το campground του Jedediah Smith, το campground του Mill Creek, το camp Elk Prairie, το campground του Gold Bluffs Beach είναι όλα τα πρώτα, τα πρώτα σερβίρονται, ενώ οι κρατήσεις για τα κατασκήνωση Jedediah Smith, Mill Creek και Elk Prairie μεταξύ 1 Μαΐου και 30 Σεπτεμβρίου. Οι κρατήσεις πρέπει να γίνονται τουλάχιστον 48 ώρες εκ των προτέρων online ή καλώντας το 800-444-7275.

Οι επισκέπτες που ταξιδεύουν με τα πόδια, ποδήλατο ή άλογο είναι επίσης ευπρόσδεκτοι να κατασκηνώσουν στην εξαιρετική περιοχή του πάρκου. Το κάμπινγκ στο Redwood Creek, καθώς και τα κάμπινγκ Elam και 44 Camp Campgrounds απαιτούν δωρεάν άδεια, η οποία διατίθεται στο Κέντρο Επισκεπτών Thomas H. Kuchel. Το κάμπινγκ στα κάμπινγκ Ossagon Creek και Miners Ridge απαιτεί επίσης άδεια (και κόστος 5 ατόμων / ημέρα) στο Κέντρο Επισκεπτών του Prairie Creek.

Παρόλο που δεν υπάρχουν καταλύματα μέσα στο πάρκο, υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία, ξενώνες και πανδοχεία που βρίσκονται στην περιοχή. Μέσα στο Crescent City, ελέγξτε το Curly Redwood Lodge που προσφέρει 36 οικονομικά προσιτές μονάδες. Επισκεφθείτε το Kayak για να βρείτε περισσότερα ξενοδοχεία κοντά στο πάρκο.

Τομείς ενδιαφέροντος έξω από το πάρκο

Κρατικό Λίμνη Εθνικό Πάρκο : Βρίσκεται περίπου 3,5 ώρες μακριά από Crescent City, CA, αυτό το εθνικό πάρκο είναι το σπίτι σε ένα από τα πιο όμορφα σώματα νερού στη χώρα. Με εκπληκτικούς βράχους που υψώνονται πάνω από 2.000 πόδια παραπάνω, η λίμνη Κρατήρας είναι ήρεμη, εκπληκτική και πρέπει να δούμε για όλους όσους βρίσκουν ομορφιά στο ύπαιθρο. Το πάρκο προσφέρει όμορφη πεζοπορία, κατασκήνωση, γραφικές κινήσεις και πολλά άλλα!

Oregon Caves Εθνικό Μνημείο: Ταξιδέψτε μόνο μιάμιση ώρα μακριά και κάντε μια περιήγηση σε περίπλοκες σπηλιές από μαρμάρινο υπόστρωμα. Αν δεν είστε πολύ για το υπόγειο, μην ανησυχείτε, το παραπάνω έδαφος είναι εξίσου εντυπωσιακό. Με προγράμματα πεζοπορίας και κυνηγών, αυτό το εθνικό μνημείο προσφέρει διασκέδαση για όλη την οικογένεια.

Lassen Volcanic National Park: Εάν έχετε το χρόνο, πάρτε το 5ωρο ταξίδι σε αυτό το εθνικό πάρκο για μερικά δραματικά ηφαιστειακά τοπία. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να κάνετε εδώ, όπως πεζοπορία, παρακολούθηση πουλιών, ψάρεμα, καγιάκ, ιππασία και προγράμματα που διοικούνται από ranger. Το εθνικό πάρκο Scenic Trail Pacific Crest, μήκους 2.650 μιλίων, περνάει επίσης μέσα από το πάρκο, προσφέροντας μεγαλύτερες διανυκτερεύσεις.

Πληροφορίες επαφής

Redwood Εθνικά και κρατικά πάρκα
1111 Second Street
Crescent City, Καλιφόρνια 95531
707-464-6101