Τι κάνει το πανεπιστήμιο να αξίζει τον κόπο;

Μικρή πόλη κοντά στο Τακόμα

Το πιο διάσημο έξω από το Pierce County για το αμερικανικό Όπεν που έλαβε χώρα το 2015, το Πανεπιστήμιο Place είναι μια μικρή πόλη που είναι γείτονας στο Tacoma της Ουάσινγκτον. Αν και είναι μια ξεχωριστή πόλη, είναι τόσο κοντά στο Tacoma ότι η διαβίωση, η εργασία και το παιχνίδι εδώ δεν είναι ασυνήθιστο για τους κατοίκους της περιοχής.

Φυσικά κάλεσε το UP (όπως στο yoo-pee, όχι "επάνω") από τους ντόπιους, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε παραλίες και πάρκα, αλλά και ένα εξαιρετικό μέρος για να ζήσουν.

Το UP είναι γνωστό για την ισχυρή σχολική συνοικία του και άλλες ανέσεις περιλαμβάνουν μια νεότερη βιβλιοθήκη County Pierce και όμορφη θέα στο ηλιοβασίλεμα από περιοχές κοντά στην ακτογραμμή. Πολλά σπίτια σε αυτόν τον τομέα διαθέτουν επίσης εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα ή στο Narrows Bridge. Είναι δύσκολο να πάει στραβά!

Πραγματα να κανεις

Ενώ το University Place είναι σε μεγάλο βαθμό κατοικημένο και δεν έχει πολλά σημαντικά αξιοθέατα, όπως το κέντρο της πόλης Tacoma , υπάρχουν πολλά να κάνουμε και να δούμε εδώ. Ένα από τα καλύτερα είναι να ελέγξετε έξω τα πάρκα.

Το πάρκο Titlow Beach στο κάτω μέρος της 6ης Λεωφόρου είναι το τέλειο πάρκο. Υπάρχει μια βραχώδης παραλία που μερικές φορές δεν υπάρχει όταν η παλίρροια είναι μέσα, αλλά είναι ένα επεκτατικό μέρος για να περπατήσετε όταν η παλίρροια είναι έξω. Titlow Beach είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να πάει beachcombing στην κομητεία Pierce ως periwinkles, αστερίες, μέδουσες και περισσότερο είναι τακτικοί στην βραχώδη ακτή. Υπάρχουν μερικά εστιατόρια (Steamers και The Beach Tavern), ένα πλακόστρωτο πεζοδρόμιο, μια παιδική χαρά, γήπεδα και δασωμένα μονοπάτια.

Το γήπεδο γκολφ Chambers Bay είναι το τουρκικό τουρνουά γκολφ 2015 US Open. Έχουν αμέτρητα πλακόστρωτα μονοπάτια ανοιχτά στο κοινό, ένα clubhouse και εστιατόριο και ένα πλήρες γήπεδο γκολφ 18 οπών.

Το Curran Apple Orchard είναι επίσης ένα καλό σημείο για κάποιο χρονικό διάστημα στο ύπαιθρο. Οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, ο οπωρώνας μήλου είναι πάρκο.

Κατά τη διάρκεια της πτώσης, είναι ένα μέρος για να επιλέξετε μήλα ή να παρακολουθήσετε εκδηλώσεις μηλίτη.

Το Πανεπιστήμιο Place δεν είναι γνωστό για μια σκηνή τραπεζαρία, καθώς τα περισσότερα εστιατόρια είναι αλυσίδες, αλλά υπάρχουν μερικές καλές επιλογές. Το Steamer's at Titlow Beach είναι ένα προσιτό σημείο για θαλασσινά, η Gyro Zone στο 40ο είναι ένα δημοφιλές ελληνικό εστιατόριο, η Burger Shack του Lefty στην 27η έχει - το μαντέψατε - καλό μπιφτέκι, ενώ η Steph's Pizza on Orchard σερβίρει μεγάλη τοπική πίτσα.

Υπάρχουν μερικές θέσεις για να ψωνίσετε μέσα στα όρια της πόλης της UP που δεν έχει το Tacoma. Αυτές περιλαμβάνουν το Trader Joe, το Whole Foods και μια σειρά από ανεξάρτητα καταστήματα. Ένα από τα καλύτερα αρτοποιεία στην περιοχή Tacoma βρίσκεται επίσης εδώ.

Πανεπιστημιακή σχολική περιοχή

Το University Place είναι ένα επιθυμητό μέρος για να ζήσει κανείς για τις ήσυχες γειτονιές του, τη θέα στο ηλιοβασίλεμα και το νερό, αλλά και τη σχολική περιοχή του, η οποία είναι από τις καλύτερες στην περιοχή.

Ακίνητα

Η μέση τιμή πώλησης των κατοικιών στο University Place ήταν περίπου $ 366.700 το 2017 σύμφωνα με το Zillow.com.

Γενικά, η περιοχή αυτή είναι ακριβότερη από πολλές γειτονιές του Tacoma, εκτός ίσως από το Βόρειο Τάκομα και το Βορειοανατολικό Τακόμα. Πολλά σπίτια εδώ έχουν ένα καλό χώρο με τα περισσότερα να είναι μεταξύ 1.400 και 3.600 τετραγωνικά πόδια, με ένα smattering πολύ μικρότερα και πολύ μεγαλύτερα σπίτια. Πολλά από τα σπίτια είναι 1960 ή και νεότερα, καθώς και υπάρχουν επιλογές για μερικά ωραία condos εδώ επίσης. Υπάρχουν μερικές απίστευτα πολυτέλεια σπίτια κρυμμένα σε λόφους με θέα το νερό, ειδικά από το Grandview βόρεια του Chambers Bay, αλλά αναμένουν να πληρώσουν μια βαριά τιμή για αυτά.

Διαμερίσματα

Τα διαμερίσματα είναι άφθονα στο Πανεπιστήμιο Place και περιλαμβάνουν μια σειρά από φθηνά μέρη μέχρι και πιο πολυτελή ενοίκια. Μια καλή τοποθεσία για να αναζητήσετε φθηνά και μεσαία διαμερίσματα είναι κατά μήκος Bridgeport, η οποία σας φέρνει κοντά σε πολλά καταστήματα και εστιατόρια.

Τα διαμερίσματα του Bridgeport Avenue τείνουν προς μικρότερα συγκροτήματα, αλλά αρκετά μεγάλα συγκροτήματα βρίσκονται επίσης στο UP, όπως το The Boulders (το οποίο είναι στην πραγματικότητα στο Tacoma, αλλά μόλις μετά βίας), το Carriage House και το Orchard Crest Apartments. Αν ψάχνετε για ένα συγκρότημα με πισίνα, καμπάνα ή άλλες παροχές της κοινότητας, αυτά τα τρία είναι καλά στοιχήματα. Οι τιμές των διαμερισμάτων αρχίζουν στα $ 800 για τα στούντιο και κυμαίνονται από εκεί. Με την πιο ανταγωνιστική αγορά κατοικίας, τα διαμερίσματα (ειδικά σε ωραιότερες περιοχές της πόλης) έχουν γίνει πιο ακριβά και ανταγωνιστικά.