Εθνικό Ιστορικό Μουσείο

Το Εθνικό Μουσείο Ιστορίας βρίσκεται στο κάστρο Chapultepec , ένα ιστορικό κτίριο με μεγάλη συμβολική και ιστορική αξία για τους Μεξικανούς. Η κατασκευή του κτηρίου άρχισε το 1785 με εντολή του Bernardo de Galvez, ο οποίος ήταν τότε αντιβασιλέας της Νέας Ισπανίας. Αρχικά δημιουργήθηκε ως καλοκαιρινό σπίτι, με την πάροδο του χρόνου, το κτίριο προσαρμόστηκε σε διάφορες χρήσεις, υπηρετώντας ως στρατιωτικό κολέγιο, ένα αστρονομικό παρατηρητήριο, επίσημη κατοικία στον αυτοκράτορα Maximilian του Hapsburg και την αυτοκράτειρα Carlota, τότε προεδρική κατοικία.

Το 1944 εγκαινιάστηκε ως το Museo Nacional de Historia .

Σχετικά με το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο:

Το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο της Πόλη του Μεξικού προσφέρει μια επισκόπηση της ιστορίας του Μεξικού από την κατάκτηση και το σχηματισμό της Νέας Ισπανίας μέχρι τις αρχές του εικοστού αιώνα. Τα μουσειακά εκθέματα χωρίζονται σε δύο κύρια τμήματα: την πρώην στρατιωτική σχολή και το λεγόμενο Alcázar που περιλαμβάνει τα έπιπλα και τα προσωπικά αντικείμενα των ανθρώπων που ζούσαν εδώ, μεταξύ των οποίων ο αυτοκράτορας Maximilian και η αυτοκράτειρα Carlota και ο πρόεδρος Porfirio Diaz μεταξύ άλλων καθώς και αντικείμενα που ανήκαν στους ήρωες της Μεξικανικής Ανεξαρτησίας και της Μεξικανικής Επανάστασης .

Καλύτερες στιγμές:

Τοποθεσία:

Το μουσείο βρίσκεται μέσα στο Castillo de Chapultepec (κάστρο Chapultepec) στο Primera Seccion (πρώτο τμήμα) του πάρκου Chapultepec , μέσα στις πύλες του πάρκου, δίπλα στη λίμνη και κοντά στον ζωολογικό κήπο.

Να φτάσετε εκεί:

Πάρτε το μετρό Line 1 στο σταθμό Chapultepec, εισάγετε το πάρκο, περάστε το μνημείο στους Niños Heroes και θα βρείτε τη ράμπα που οδηγεί στο μουσείο.

Ο σταθμός Auditorio του μετρό είναι επίσης πολύ κοντά.

Αν πάρετε το Turibus , κατεβείτε στη στάση κοντά στο Μουσείο Ανθρωπολογίας , εισάγετε τις πύλες του πάρκου και ακολουθήστε τις πινακίδες από εκεί.

Το μουσείο είναι προσβάσιμο από μια ράμπα που ξεκινά στους πρόποδες του λόφου και οδηγεί στην πύλη του κάστρου. Ο περίπατος είναι ευχάριστος και προσφέρει ωραία θέα, αλλά βρίσκεται σε κλίση. Εάν δεν είστε επάνω για το περίπατο, μπορείτε να πάρετε το μικρό γραφικό τρένο.

Ωρες:

9 π.μ. έως 5 μ.μ. από Τρίτη έως Κυριακή. Κλειστά τη Δευτέρα.

Αδεια:

64 πέσος. Η είσοδος είναι ελεύθερη τις Κυριακές για τους Μεξικανούς πολίτες και τους κατοίκους.

Ιστορικό Μουσείο Συνδεδεμένοι:

Ιστοσελίδα: Εθνικό Ιστορικό Μουσείο (μόνο στα ισπανικά)
Twitter: @Museodehistoria
Facebook: Μουσείο Ιστορίας

Υπηρεσίες στο Μουσείο:

Περισσότερα Μουσεία στο Chapultepec Park

Το Chapultepec Park φιλοξενεί πολλά μουσεία. Κάποια άλλα που μπορείτε να επισκεφθείτε ενώ βρίσκεστε εκεί περιλαμβάνουν το Εθνικό Μουσείο Ανθρωπολογίας και το Museo Caracol, τα οποία βρίσκονται πολύ κοντά. Δείτε τη λίστα με τα μουσεία στο Chapultepec για περισσότερες ιδέες.