Τι είναι το Masage Shell της Lava;

Τα θερμαινόμενα κοχύλια παρέχουν μια χαλαρωτική εμπειρία μασάζ

Το Lava Shell Massage είναι ένα χαλαρωτικό μασάζ που χρησιμοποιεί θερμότητα που παράγεται από μέσα από τέσσερα όμορφα κοχύλια - είτε γυαλισμένα Tiger-Striped Clam shells από τις Φιλιππίνες είτε κοχύλια από πορσελάνη. Ο θεραπευτής απλώς εισάγει ένα φακελάκι από μεταλλικά στοιχεία, αποξηραμένη θαλάσσια φύκια και άλγη στο κέλυφος, προσθέτει θαλάσσιο νερό και τα βυθίζει ξανά. Η χημική αλληλεπίδραση μεταξύ των συστατικών δημιουργεί θερμότητα μέσα στο κέλυφος που διαρκεί μία έως δύο ώρες.

Ο θεραπευτής δεν χρειάζεται να βρίσκεται κοντά σε μια πηγή ηλεκτρικής ενέργειας - ιδανική για υπαίθρια μασάζ. Τα κελύφη Lava είναι επίσης ευκολότερα να κυριαρχήσουν, επειδή είναι μικρότερα και ο θεραπευτής τους απλά τα γλιστράει απαλά πάνω από το σώμα σας. Ορισμένα ιαματικά λουτρά προσφέρουν μόνο μασάζ Lava Shell επειδή η προετοιμασία και ο καθαρισμός είναι τόσο ευκολότερη. Με το μασάζ με θερμή πέτρα , δεκάδες βασάλτες πέτρες διαφόρων μεγεθών πρέπει να βυθίζονται σε ζεστό νερό - συνήθως σε μεγάλη ηλεκτρική ψησταριά γαλοπούλας - πριν από τη θεραπεία και να καθαρίζονται προσεκτικά μετά τη θεραπεία.

Ενώ ένα μασάζ Lava Shell έχει κάποιες ομοιότητες με το μασάζ με θερμή πέτρα, ιδιαίτερα το στοιχείο της θερμότητας, έχει επίσης μερικές σημαντικές διαφορές. Είναι κυρίως ένα χαλαρωτικό μασάζ που θερμαίνει και χαλαρώνει τους μυς χωρίς πολλή πίεση. Εάν θέλετε βαθύτερη δουλειά, η θερμή πέτρα είναι μια καλύτερη επιλογή.

Τι είναι ένα μασάζ Shell Shell όπως;

Όταν πήρα ένα μασάζ κελύφους λάβα, ο θεραπευτής ελαφριά μασάζ το σώμα μου, χρησιμοποιώντας τα μακρά παραδοσιακά εγκεφαλικά επεισόδια του σουηδικού μασάζ κρατώντας τα κελύφη.

Αυτό που μου άρεσε ήταν το πώς το κέλυφος της αχιβάδας ταιριάζει στην παλάμη του χεριού της, έτσι θα μπορούσα να αισθανθώ τόσο τη ζέστη του κελύφους της αχιβάδας όσο και την άκρη των δαχτύλων της. Είναι επίσης εξαιρετικά γυαλισμένα, έτσι ώστε να γλιστρούν εύκολα πάνω από το δέρμα και να αισθάνονται πολύ ωραία. Μου άρεσε επίσης το γεγονός ότι τα Shells της Lava κράτησαν τη ζέστη τους περισσότερο από την πέτρα, οπότε δεν χρειάστηκε να διακόψει το μασάζ για να σβήσει τις πέτρες τόσο συχνά.

Τα κελύφη της Lava ήταν λίγο πολύ ζεστά όταν άγγιξαν για πρώτη φορά το δέρμα μου, αλλά κρυβόταν γρήγορα. Τα κοχύλια θερμαίνονται όσο περισσότερο κάθονται και κρυώνουν όταν χρησιμοποιούνται και μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να ελέγξουν τη θερμοκρασία. Όπως πάντα, θα πρέπει να μιλήσετε αν τα κοχύλια είναι πολύ ζεστά, ειδικά στην αρχή. Είμαι επίσης ευαίσθητος στον θόρυβο και παρατήρησα ένα σφυρηλατημένο ήχο που ήταν ελαφρώς αποσπασματικό και αποδείχθηκε ότι είναι τα δύο Shell Shells που περιμένουν να χρησιμοποιηθούν.

Το μασάζ Lava Shell είναι πολύ καταπραϋντικό και απαλό, και είναι μια καλή επιλογή αν σας αρέσει η θερμότητα και απλά θέλετε να χαλαρώσετε. Αν έχετε συγκεκριμένους μαστικούς πόνους και πόνους που θέλετε ο θεραπευτής να αντιμετωπίσει, ίσως είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε έναν συνδυασμό βαθέων εργασιών ιστών και θερμών πετρών.

Οι περισσότεροι θεραπευτές χρησιμοποιούν ζεστές πέτρες για να ζεσταίνουν τους μύες, στη συνέχεια δουλεύουν πιο βαθιά με τα χέρια τους. Τοποθετούν επίσης τις πέτρες στην κοιλιά σας, στις παλάμες των χεριών σας, ακόμη και μεταξύ των ποδιών σας. Έτσι, πάρτε μασάζ με ζεστό πέτρωμα εάν θέλετε περισσότερο από ένα βαθύ μασάζ ιστού . Η ποιότητα ενός μασάζ με θερμή πέτρα, ωστόσο, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την τεχνική του θεραπευτή.