Πράσινο βουνό στο Fox Run

Ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους που επικεντρώνεται στην αίσθηση καλής

Το πράσινο βουνό στο Fox Run είναι ένα καταφύγιο απώλειας βάρους στην όμορφη Ludlow, Vermont. Αλλά δεν είναι το μέρος για να ρίξετε δέκα κιλά σε μια εβδομάδα. Το Green Mountain έχει μακρά ιστορία να βοηθά τις γυναίκες να αναπτύξουν μια υγιέστερη σχέση με το φαγητό - και οι ίδιοι.

Είναι όπου έρχεστε όταν θέλετε να αφήσετε να πάτε yo-yo dieting και να αρχίσετε να θεραπεύετε τη σχέση σας με τα τρόφιμα. Εδώ έρχεστε να αφήσετε το μοντέλο «καλό φαγητό / κακή τροφή», δίαιτα και στέρηση.

Και στη διαδικασία, αναπτύσσετε μια υγιέστερη σχέση με τα τρόφιμα που σας κάνει πιο υγιείς.

Οι περισσότερες γυναίκες έρχονται για τέσσερις εβδομάδες, επειδή παίρνει τόσο πολύ για να αλλάξει τις συνήθειες μιας ζωής. Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα δομημένο, με έμφαση σε τρεις βασικούς τομείς - τη συμπεριφορά, τη διατροφή και τη σωματική άσκηση.

Ταλαντούχοι, παθιασμένοι επαγγελματίες

Μια απίστευτα ταλαντούχα ομάδα δίνει διαλέξεις που σας βοηθούν να γίνετε ένας εξειδικευμένος τρώγων ή να βρείτε την ψυχική σας ψυχή. Βιώνετε υγιή, δομημένη διατροφή και άσκηση που είναι διασκεδαστική. Η προσωπική συμβουλευτική μπορεί να σας βοηθήσει εάν έχετε προβλήματα συμπεριφοράς, όπως το φαγητό.

Υπάρχουν πολλά μαθήματα άσκησης και χρόνος για περπάτημα (ονομάζεται "Vermonting") σε ένα παλιό μονοπάτι καταγραφής. Καθώς περνάτε από το πρόγραμμα, έχετε λιγότερες διαλέξεις και περισσότερη δραστηριότητα. Η ίδια η εγκατάσταση είναι ένα μοτέλ της δεκαετίας του εξήντα, όμορφα ανακαινισμένο. Είναι απλό, αλλά πολύ άνετο και καθαρό.

Ένας νέος τρόπος κατανάλωσης

Ήμουν έκπληκτος στο καλό και άφθονο ήταν το φαγητό.

Είχαμε τρία γεύματα την ημέρα, όπου μας διδάσκουν πώς να ακολουθήσετε το "μοντέλο πλάκας" - μισό τεμάχιο οκτώ ιντσών γεμάτο με πράσινα λαχανικά, το ένα τέταρτο για το άμυλο σας και το ένα τέταρτο για την πρωτεΐνη σας. (Πρόκειται για ένα εργαλείο διατροφής που χρησιμοποιεί το Green Mountain από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 και το οποίο εισήγαγε ο Michelle Obama στο έθνος.) Θα μπορούσαμε να έχουμε δύο υγιεινά σνακ.

"Το φαγητό είναι μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις στη ζωή και η απόλαυση είναι καλή ιατρική", δήλωσε ο Marsha Hudnall, καταχωρημένος διαιτολόγος που είναι ο διευθυντής του προγράμματος. "Τρώτε τι αισθάνεται καλά". Αυτό δεν σημαίνει ένα γαλόνι παγωτού, αλλά να αρχίσετε να προσέχετε αυτό που πραγματικά αγαπάτε και τι σας κάνει να αισθάνεστε ικανοποιημένοι και να χτίσετε μια δίαιτα που να το προσαρμόζει. Έμαθα να είμαστε πιο προσεκτικοί στο φαγητό μας.

Η καθημερινή διατροφή μου στο σπίτι είναι γενικά υγιής, αλλά συνειδητοποίησα ότι χρειάζομαι περισσότερη δομή, περισσότερη ποικιλία, περισσότερη γεύση και πιο τακτικές "αντιμετωπίζει" σαν επιδόρπιο μερικές φορές την εβδομάδα. Δεδομένου ότι δεν το κατασκευάζω αυτό στην τακτική ρουτίνα μου, τότε όταν είναι διαθέσιμο - σε ένα εστιατόριο ή σε ένα πάρτι - πηγαίνω στη θάλασσα και αισθάνομαι άσχημα στη συνέχεια.

Μια γυναίκα που έκανα φίλους με είπε ότι έχασε πέντε κιλά σε ένα μήνα πριν. Αυτό δεν θα το έκανε στο "Το μεγαλύτερο ηττημένο". Αλλά έπεσε δραματικά σε ίντσες επειδή έχασε λίπος και κέρδισε μυς, που ζυγίζει περισσότερο. Ακόμη καλύτερα, έμαθε πώς να σταματάει να μπερδεύεται μυστικά. Ένα χρόνο αργότερα είναι κάτω τέσσερα μεγέθη φορέματα. «Ήταν μια εμπειρία που άλλαζε τη ζωή», μου είπε. Αυτό συμβαίνει επειδή οι αλλαγές που κάνετε στις διατροφικές σας συνήθειες εδώ είναι βιώσιμες.

Μου συνέστησαν να μειώσω τις πρωινές ζυγαριές μου , επειδή σε κάνει να επικεντρωθείς σε έναν αριθμό αντί για το πώς νιώθεις.

Το πράσινο βουνό στο Fox Run μπορεί να είναι ένα υγιές πρόγραμμα απώλειας βάρους, αλλά δεν πρόκειται μόνο για την απώλεια βάρους. Πρόκειται για το να νιώθεις καλά, να τρώει καλά και να είσαι ενεργός. Ποτέ δεν είχα βρεθεί πουθενά που στοχεύει αυτά τα ζητήματα σχετικά με τις γυναίκες και την τροφή, την υγεία και την εικόνα του σώματος, την άσκηση και τη ζωτικότητα, τόσο συμπονετικά ή αποτελεσματικά. Ένιωσα ότι κάποιο τεράστιο βάρος αρθεί - ακόμα κι αν δεν ήταν 10 κιλά την εβδομάδα.