Αναθεώρηση: Το Tyler Place Family Resort του Βερμόντ

Είναι το χρυσό πρότυπο για τα all-inclusive οικογενειακά θέρετρα

Σε κάθε γονέα που έχει αγωνιστεί να βρει ισορροπία στις οικογενειακές διακοπές, η επίσκεψη στο Tyler Place Family Resort μπορεί να είναι κάτι επιφανειακό. Αυτό το αγαπημένο θέρετρο της Νέας Αγγλίας προσφέρει ένα συνδυασμό οικογενειακού χρόνου μαζί, παιδικού χρόνου, ζευγαριού και ανεξάρτητου χρόνου, όπου τα παιδιά βιώνουν μια διασκεδαστική εβδομάδα εβδομαδιαίας κατασκήνωσης και αφήνουν να γεμίσουν με αναμνήσεις και επιτεύγματα και, κυρίως, οι γονείς λαμβάνουν επίσης τεράστιες διακοπές.

Ένας από τους καλύτερους δείκτες ενός θέρετρο φιλικό για τα παιδιά είναι ότι οι οικογένειες επιλέγουν να επιστρέψουν χρόνο με το χρόνο. Από το 1933, το Tyler Place καλωσόρισε τις οικογένειες να δημιουργήσουν παλιομοδίτικες, μαγικές καλοκαιρινές αναμνήσεις, με μια επαναλαμβανόμενη βαθμολογία εκτός του χάρτη, που αποδεικνύει ότι ο τόπος αυτός κάνει τα πράγματα πολύ σωστά.

Το Tyler Place έχει αυτό που ίσως είναι ένας από τους καλύτερους οικογενειακούς προγραμματιστές στην Αμερική. Η μέρα επιτρέπει στα παιδιά να διασκεδάζουν με τα παιδιά, τους ενήλικες για να διασκεδάσουν μαζί, αλλά και για τις οικογένειες να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί. Υπάρχουν εννέα ηλικιακά κλιμακωτές ομάδες από νεογέννητο έως 15 χρονών, το καθένα με δικό του clubhouse και εξαιρετικά χαμηλές αναλογίες συμβούλου-παιδιού.

Βολικό προς την ανατολική ακτή

Αυτό το θέρετρο οικογενειακό θέρετρο βρίσκεται στην βορειοδυτική γωνία του Βερμόντ στις όχθες της λίμνης Champlain. Χάρη στην εγγύτητά του με τα Interstates 87 και 89, το Tyler Place είναι εύκολα προσβάσιμο από τη Νέα Υόρκη, το Μόντρεαλ και τη Βοστώνη.

Εάν ζείτε στον διάδρομο Ουάσιγκτον-Μόντρεαλ, μπορείτε επίσης να φτάσετε στο Tyler Place με τρένο.

Διασκέδαση για μωρά και νήπια

Το Tyler Place πηγαίνει έξω για μικρά παιδιά. Τα νεογνά σε παιδιά ηλικίας 30 μηνών χωρίζονται σε τρεις ομάδες: νεογέννητο σε 12 μήνες, 12 έως 18 μήνες και 18 έως 30 μήνες. Κάθε μία από αυτές τις ομάδες έχει το δικό της παιδότοπο, και τα πιο μικρά παιδιά περνούν το χρόνο τους απολαμβάνοντας δραστηριότητες με μαριονέτες, παιχνίδια ομοιοκαταληξίας, ανατροπή, παιχνίδι με φούσκα, ιστορία, παιχνίδι με νερό και εκδρομές στη φύση.

Κάθε παιδί έχει ανατεθεί βοηθός γονέα για την εβδομάδα, ο οποίος δίνει ένα-σε-ένα φροντίδα και συντροφικότητα κάθε φορά που το παιδί είναι στην ομάδα τους. Τα βράδια, ο βοηθός των γονιών σας τρώει δείπνο με το παιδί σας πριν από την αναπαραγωγή στο The Playhouse ή, εναλλακτικά, στο κατάλυμά σας.

Δραστηριότητες για τα μεγαλύτερα παιδιά

Τα μεγαλύτερα παιδιά ηλικίας από 30 μηνών έως 15 ετών χωρίζονται σε έξι ομάδες, το καθένα με το δικό του πρόγραμμα δραστηριοτήτων. Παίζουν παλιούς παίκτες όπως το Capture the Flag και το Kick the Can, πηγαίνετε να κολυμπάτε στη λίμνη, να παίζετε στο γιγαντιαίο τραμπολίνο με νερό και να κάνετε καγιάκ και βαρκάδα. Υπάρχουν έργα τέχνης, εκδρομές φύσης και κυνηγόσκυλα. Στη βραδινή ομάδα υπάρχουν βραδιές ταινιών και πάρτι για πίτσα. Οι έφηβοι 16 και άνω σχηματίζουν μια ομάδα νέων ενηλίκων, η οποία συναντά δραστηριότητες και γεύματα.

Ένας από τους λόγους που τόσες πολλές οικογένειες επιστρέφουν κάθε χρόνο είναι ότι το παιδικό πρόγραμμα μεγαλώνει με το παιδί σας. Τα παλαιότερα παιδιά κάνουν πολλές από τις ίδιες δραστηριότητες με τους νεότερους ομολόγους τους, αλλά επίσης εκτίθενται σε προοδευτικά πιο μεγαλειώδεις και τολμηρές δραστηριότητες.

Δραστηριότητες για γονείς

Ενώ τα παιδιά είναι στην ομάδα πρωινού, οι γονείς τους διασκεδάζουν επίσης. Κάθε πρωί, το πρόγραμμα ενηλίκων προσφέρει τουλάχιστον μισή δωδεκάδα προαιρετικών οργανωμένων δραστηριοτήτων.

Τα μαθήματα γυμναστικής περιλαμβάνουν το Nei Kung, τη γιόγκα, το aqua aerobics και το Pilates. Μπορείτε να κάνετε αναρρίχηση σε βράχους, σκοποβολή ή να πετάξετε πέστροφα για πέστροφα. Οι δημιουργικοί τύποι μπορούν να δοκιμάσουν αγγειοπλαστική, ακουαρέλα ή μεταξοτυπία. Υπάρχουν τουρνουά τένις, μαθήματα χαμηλών συρματόσχοινων, περιηγήσεις με τα πόδια, εκδρομές με κανό, βόλτες με ποδήλατο, εκδρομές με καγιάκ, εκδρομές με κυνήγι αντίκες και εκδρομές για οινοποιεία.

Οικογενιακές στιγμές

Κατά τη διάρκεια του τετραήμερου απογεύματος, οι οικογένειες μπορούν να κάνουν ό, τι τους αρέσουν, από οργανωμένες απογευματινές δραστηριότητες, όπως οικογενειακές εκδρομές και βόλτες με βάρκα μπανάνας μέχρι οικογενειακές πεζοπορίες, εργαστήρια τέχνης και χειροτεχνίας και βόλτες με πόνυ. Ή απλά να κλωτσήσετε και να κατευθυνθείτε προς την πισίνα ή τη λίμνη.

Το συγκρότημα της πισίνας διαθέτει εσωτερική και εξωτερική πισίνα, με παιδική πισίνα και Splash Pad που διαθέτει υδατογραφήματα όπως σιντριβάνια και πιστόλια νερού. Οι ναυαγοσώστες είναι σε υπηρεσία και τα σωσίβια είναι διαθέσιμα για παιδιά, αν χρειαστεί.

Όλα περιλαμβάνονται στην τιμή

Η τιμολογιακή πολιτική βασίζεται σε επταήμερη διαμονή από Σάββατο έως Σάββατο. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν διαμονή, όλα τα γεύματα, τα στρατόπεδα των παιδιών και τη συντριπτική πλειοψηφία των ενηλίκων και των οικογενειακών δραστηριοτήτων. Ένα από τα καλύτερα προνόμια μιας διαμονής είναι ότι κάθε μέλος της οικογένειας παίρνει ένα δωρεάν ποδήλατο δανειστών για όλη την εβδομάδα. Από ποδήλατα Barbie με τροχούς εκπαίδευσης και ποδήλατα με ποδήλατα μέχρι ποδήλατα βουνού, εύκολες κρουαζιέρες και ποδήλατα BMX, απλά πάρτε την επιλογή σας. Η βασική σας τιμή εξαρτάται από τρία πράγματα: τα καταλύματα, τον αριθμό των ενηλίκων και των παιδιών και την ηλικία των παιδιών.

Τα καλύτερα δωμάτια

Το Tyler Place προσφέρει περισσότερα από 70 καταλύματα σε όλο το θέρετρο. Τα περισσότερα είναι ιδιωτικά σπίτια, αλλά υπάρχουν επίσης δωμάτια στο πανδοχείο και πολλές μονάδες τύπου σπιτιού που έχουν χαραχθεί από μεγαλύτερα σπίτια τύπου αρχοντικού. Ορισμένες μονάδες είναι πιο κοντά στο πανδοχείο, άλλες πιο κοντά στη λίμνη και όλες έχουν διάφορα μεγέθη και διαμορφώσεις. Το προσωπικό κρατήσεων θα σας βοηθήσει να ταιριάξετε την οικογένειά σας με τη σωστή θέση.

Καλύτερη εποχή

Το θέρετρο είναι ανοιχτό από το Σαββατοκύριακο Memorial Day μέχρι και μετά την Ημέρα της Εργασίας . Οι ειδικές τιμές για την πρόωρη και την καθυστερημένη περίοδο μπορούν να αποφέρουν οικονομίες. οι διακοπές σας μπορεί να είναι σημαντικά λιγότερο δαπανηρές αν έρθετε κατά τη διάρκεια των εβδομάδων του καλοκαιριού σε αντίθεση με την υψηλή καλοκαιρινή περίοδο.

Αποποίηση ευθυνών: Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.